Apple AirPods 3: Alt hvad vi ved indtil videre

23. september 2021 Slået fra Af Mathias

Apples AirPods ændrede hovedtelefonverdenen. Selvfølgelig var der ægte trådløse hovedtelefoner før AirPods, men AirPods gjorde dem populære. AirPods 2 forbedrede originalerne med bedre lydkvalitet og trådløs opladning. Nu er vi på vej mod en tredje generation – AirPods 3.

Rygterne om hovedtelefonerne har cirkuleret i et stykke tid nu, og derfor har vi en ret god idé om, hvordan de sandsynligvis ender med at se ud. Vi tror også, at vi ved, hvornår vi endelig får dem at se dem i virkeligheden.

Er du spændt på AirPods 3? Her er alt, hvad vi ved indtil videre.

AirPods 3 specifikationer og funktioner

AirPods 3 vil sandsynligvis også byde på ny intern hardware. En rapport fra Bloomberg noterer, at Apple arbejder på en ny chip til AirPods 3, som vil være med til at forbedre hovedtelefonernes batterilevetid. Det er den samme chip, som i sidste ende vil drive anden generation af AirPods Pro-øretelefonerne.

Artiklen fortsætter under annoncen

Med hensyn til funktioner vil hovedtelefonerne sandsynligvis beholde de fleste af dem, som AirPods 2 tilbyder. Det vil sige, at de sandsynligvis vil understøtte ting som automatisk skift og parring med alle dine enheder, men de vil sandsynligvis ikke understøtte premium-funktioner som støjreduktion. Når det er sagt, tyder nogle rygter på, at hovedtelefonerne kan ende med at understøtte Spatial Audio, hvilket ville være fantastisk for dem, der ønsker at drage fordel af Apples 3D-lydteknologi.

Læs også  WhatsApp lancerer krypterede sikkerhedskopier på iPhone og Android

AirPods 3 design

Anden generation af AirPods beholdt det samme overordnede design som originalerne, men AirPods 3 kan ændre det. Ifølge de fleste lækager vil AirPods 3 sandsynligvis have et design, der ligger tættere på AirPods Pro, med en kortere stilk og en større krop.

Der kan være nogle forskelle mellem hovedtelefonerne og AirPods Pro. Især virker det sandsynligt, at de nye hovedtelefoner ikke vil have udskiftelige ørepropper, men i stedet tilbyde et plastikhus, der er designet til at blive sat ind i øret – ligesom den nuværende generation af AirPods. Dette er blevet bekræftet af en række lækager, herunder en fra 52audio.com.

AirPods 3 LeakBilledkilde: 52audio.com

Artiklen fortsætter under annoncen

Som du kan se på lækagen, vil opladningsetuiet sandsynligvis også være anderledes. Etuiet ligner AirPods Pro’s opladningsetui med en bredere krop.

AirPods 3 pris og udgivelsesdato

AirPods 3 kommer sandsynligvis til en lignende pris som den nuværende generation af AirPods. Den nuværende generation af AirPods koster 159 dollars for standardmodellen og 199 dollars for AirPods med trådløs opladning. Det er muligt, at Apple kan fortsætte med at sælge den nuværende generation af AirPods til en lavere pris og de nye hovedtelefoner til 199 $.

Mens rygterne oprindeligt gik på, at AirPods 3 ville blive annonceret sammen med iPhone 13, viste det sig ikke at være tilfældet. Alligevel kan enheden blive annonceret ved en begivenhed i oktober, muligvis sammen med nye Mac-computere.