LANG batterilevetid: iPhone 13 Pro Max har lige sat en utrolig rekord

24. september 2021 Slået fra Af Mathias

iPhone 13 er endelig kommet i hænderne på millioner af mobilforbrugere rundt om i verden. De nye iPhones blev udsolgt online kort efter, at forudbestillingerne startede i fredags, så din bedste chance for at få en er at prøve at købe den i butikkerne, som stadig skulle have lagerbeholdninger til udgivelsesdatoen. Men nu, hvor flere mennesker har fået fingrene i iPhone 13-serien, vil vi helt sikkert se flere test af virkelighedstro brug. Det er den slags omfattende iPhone-tests, som de tidlige anmeldere ikke ligefrem havde tid til. Et eksempel er en ny batteritidstest nedenfor, der viser, at iPhone 13 Pro Max sætter nye batteritidsrekorder.

iPhone 13-seriens batteri estimater

Apple sagde under iPhone 13-eventet i sidste uge, at iPhone 13 mini og iPhone 13 Pro hver holder 1,5 time længere end deres forgængere. IPhone 13 og iPhone 13 Pro Max holder op til 2,5 timer længere end iPhone 12 og iPhone 12 Pro Max.

Anmeldere har bekræftet påstandene og lovprist iPhone 13 Pro Max, som er den slags iPhone, der kan holde i to dage. Men meget få af dem fik faktisk sammenlignet batterilevetiden for alle iPhone 13-modellerne objektivt. Når alt kommer til alt, er batteriets ydeevne kun en del af historien, når man anmelder en enhed.

Det er her, alle de virkelige tests kommer til nytte, som det er tilfældet med den sammenligning af batterilevetiden, som YouTuber Mrwhosetheboss har foretaget.

Ifølge videoen i slutningen af dette indlæg er Apples påstande om iPhone 13’s batterilevetid faktisk sande. Alle iPhone 13-modeller har en spektakulær batteritid. YouTuberen sammenlignede hele iPhone 13-serien med iPhone 12, iPhone 11 og iPhone SE.

iPhone 13 mini er den første glædelige overraskelse i klippet nedenfor. Telefonen overlevede iPhone 12 med 30 minutter, hvilket er imponerende. IPhone 13 mini holdt i 6 timer og 26 minutter. Alle telefonerne i testen kørte batteritidstesten under de samme betingelser. Skærmen havde den samme lysstyrke, og både Wi-Fi og Bluetooth var tændt. Højttalerne spillede lyd ved 50 % lydstyrke, mens håndsættene kørte den samme pakke af apps.

Det skal bemærkes, at iPhone 13-batteriet leverede 7 timer og 45 minutters batterilevetid.

iPhone 13 Pro Max batterilevetid er konge

Selvom iPhone 13 Pro måske nok har samme størrelse som iPhone 13, har den ikke samme batteridesign. Sidste år havde iPhone 12 og iPhone 12 Pro samme batteristørrelse, nemlig en batteripakke på 10,78 Wh. IPhone 13 får et 12,41 Wh-batteri i år, mens iPhone 13 Pro har et mindre 11,97 Wh-batteri. Desuden har iPhone 13 Pro en 120 Hz-skærm, der kan forbruge mere energi end iPhone 13’s 60 Hz-skærm.

Artiklen fortsætter under annoncen

Med alt dette in mente er det imponerende, at iPhone 13 Pro overlevede iPhone 13 med mere end en halv time. Den kørte uafbrudt i 8 timer og 17 minutter, hvilket er utroligt.

Læs også  Galaxy S22-designet vil være anderledes end Samsungs nye Note-opfølger

Galaxy S21 Ultra var telefonen at slå, sagde YouTuberen tidligt i videoen. Android-flagskibet fra 2021 scorede 8 timer og 41 minutter i en lignende test. Ligesom iPhone 13 Pro-modellerne har S21 Ultra også et 120 Hz-panel, der tilpasser opdateringsfrekvensen dynamisk.

Dette bringer os til iPhone 13 Pro Max, den nye model med den største batteripakke indeni. Det nye Pro Max-batteri holdt i næsten 10 timer, hvilket er utroligt. Den nøjagtige optælling var 9 timer og 52 minutter.

Ifølge YouTuberen opnåede iPhone 13 Pro Max’ batteripræstation den højeste score, han nogensinde har registreret i disse batteritests i det virkelige liv. Den er “milevidt foran alt andet” Det gælder også Android, ikke kun de ældre iPhone-generationer og Apples nye iPhone 13-modeller.

Artiklen fortsætter under annoncen

Se videoen her