Sådan indstilles Spotify som standardmusikapp i iOS 14.5 på iPhone og iPad

15. februar 2021 Slået fra Af Mathias

Mens den fulde frihed til at indstille standardapps på iOS stadig er et par år væk, ser Apple ud til at være mere tilbøjelige end nogensinde før til at bevæge sig i denne retning. Hvis evnen til at ændre standardbrowser og mail-app i iOS 14 var et tegn på noget stort at komme, viser det helt ud af den blå mulighed for at indstille Spotify som standardmusik-appen i iOS 14.5 eller senere på iPhone og iPad, at Apple bevæger sig i den rigtige retning. Over 300 millioner aktive brugere af den førende musikstreaming-app bliver glade. Uanset om du er en loyal Spotify-bruger eller bare ønsker at ændre standardmusikappen på din iPhone og iPad, så lad mig hjælpe dig i gang.

Bemærk: Mens vi fokuserer på Spotify til dette artikel, kan de samme trin bruges til at indstille enhver musikapp inklusive YouTube Music, Pandora, Tidal og mere som standard musikafspiller på iPhone.

Skift standardmusikapp på iPhone og iPad, der kører iOS 14.5 eller nyere

Før du prøver de hurtige trin, skal du huske på et par vigtige ting.

Indholdsfortegnelse +

Fungerer kun, når du bruger Siri

Artiklen fortsætter under annoncen

På den typiske Apple-måde har tech-giganten bevaret muligheden for at ændre standardmusikappen på iOS 14.5 lidt under wraps. Interessant nok er der ingen skifte i appen Indstillinger for at indstille en musikapp som det foretrukne valg. Så hvordan fungerer det? Nå, det er kun når du påberåber Siri og beder den om at spille en sang, at evnen til at skifte musikapp vises. Når du har givet tilladelse til den virtuelle assistent til at streame musik gennem din yndlingsmusikapp, vælger den automatisk den specifikke app til at afspille musik fra og fremefter.

Skal du stadig tilføje “Spotify” til kommandoen?

Det er værd at påpege, at du allerede kunne afspille Spotify-musik ved hjælp af Siri, du blev tvunget til at tilføje “Spotify” i din kommando. For eksempel var du nødt til at sige noget i retning af, “Hej Siri, afspil min træningsliste på Spotify.” “Hej Siri, spil Justin Bieber-sange på Spotify.” Mildt sagt, det ikke altid synes praktisk. Men med introduktionen af ​​denne helt nye funktion behøver du ikke længere nævne Spotify eller for den sags skyld navnet på en musikapp i slutningen af ​​kommandoen. Så det er den velkomne ændring.

Gør Spotify iPad / iPhone standard med iOS 14.5 eller nyere

 • For at komme i gang skal du påkalde Siri på din iPhone enten ved at trykke på side / hjem / tænd / sluk-knappen på din iPhone eller iPad eller ved hjælp af kommandoen “Hey Siri”.
 • Læs også  Sådan ser du WWDC 2019 Live

  Invoke Siri on Iphone 2. Bed nu den personlige assistent om at spille en sang, et album eller en kunstner.

  Artiklen fortsætter under annoncen

  3. Hvis du bruger flere musikapps, vil Siri præsentere dig for en liste over alle musikapps og bede dig om at vælge den foretrukne app. Choose the music app 4. Dernæst beder Siri om din tilladelse til at få adgang til dine data. ”Jeg bliver nødt til at få adgang til dine Spotify-data til dette. Er det OK? ” Tryk på Ja for at fortsætte. Allow Spotify to access your data Det er det! Siri begynder at afspille sangen. Fra nu af streamer det altid musik ved hjælp af din foretrukne musikapp. Allow Spotify to access your data

  Indstil standard musikapp på iPhone og iPad

  Så det er sådan, du kan indstille Spotify som din standardmusikapp på iOS og iPadOS. Som det altid er tilfældet med betaversionen, fungerer denne funktion ikke altid som forventet. Når Apple først frigiver iOS 14.5, håber jeg dog, at det bliver stabilt. Desuden vil jeg gerne have, at Apple tilføjer en separat skifte / mulighed i samme linje som browseren / mail-appen for bedre kontrol. Især lader iOS 14.5 dig også låse din iPhone op ved hjælp af Apple Watch. Hvis du endnu ikke skal give det et skud, skal du gå over til vores hurtige guide. I hvert fald hvad tager du på denne helt nye funktion? Sørg for at dele din feedback i kommentarerne nedenfor. Change default music on iOS and iPadOS

  ) / brugerdefineret css / .tdi_2_fd3.td-a-rec {text-align: center; } .tdi_2_fd3 .td-element-stil {z-indeks: -1; } .tdi_2_fd3.td-a-rec-img {text-align: left; } .tdi_2_fd3.td-a-rec-img img {margin: 0 auto 0 0; } @media (max-bredde: 767px) {.tdi_2_fd3.td-a-rec-img {text-align: center; }}

  Læs også  Sådan deaktiveres meddelelse om iMessage-omtaler på iPhone