Sådan gendannes slettede fotos i Android

13. februar 2021 Slået fra Af Mathias

At prøve at gendanne fejlagtigt slettede filer, fotos og videoer på din Android-smartphone kan være en stor smerte, men det kan ikke desto mindre gøres. Afhængigt af hvilken app du brugte til at slette billedet, kan metoden variere fra en enhed til en anden. Du vil sandsynligvis dog kunne gendanne det, hvis det ikke er for længe siden sletningen. I denne artikel vil vi se på, hvordan vi kan gendanne slettede fotos i Android-smartphones og -tabletter ved hjælp af standard Galleri-appen, Google Fotos og tredjepartsapplikationer. Vi vil også fortælle dig, hvordan du gendanner permanent slettede fotos i Android.

Gendan slettede fotos i Android-smartphones og tablets

Standardgalleri-appen i de fleste Android enheder har en indbygget gendannelsesmulighed. Så hvis du bruger den forudinstallerede Galleri-app som standard billedfremviser på din enhed (som de fleste mennesker gør), skal du være i stand til at gendanne dine slettede fotos oftere end ikke. Du bør også være i stand til at gendanne slettede fotos, hvis du bruger Google Fotos som din standard fotovisning. Så i dag viser vi dig, hvordan du gendanner slettede fotos i Android ved hjælp af begge disse metoder. Vi viser dig også, hvordan du får tilbage slettede fotos i Android ved hjælp af tredjepartsapps.

Indholdsfortegnelse +

Metode 1: Gendan slettede fotos ved hjælp af standardgalleriappen

Bemærk: Som med alle ting Android, kan den nøjagtige proces variere fra en enhed til en anden, men vejledningen nedenfor skal give dig en idé om, hvad du skal se efter på din enhed .

Artiklen fortsætter under annoncen
 • Åbn standardappen ‘Galleri’ eller ‘Foto’ på din Android-telefon. Søg nu efter mappen ‘Papirkurv’ ved at trykke på enten hamburger-menuen eller valgmuligheden ‘Mere’ [2].

Defauly Gallaery App

 • På denne enhed kan papirkurven fås via hamburger-menuen øverst til venstre. Tryk på ‘Papirkurv’ for at se, om dine slettede billeder stadig er der.

Trash folder in Gallery app

 • Hvis du finder dit målbillede der, skal du trykke på det for at vælge det eller trykke og holde nede for at vælge flere billeder. Vælg nu ‘Gendan’ -knappen for at gendanne eller knappen ‘Slet’ (papirkurven) for at slette den permanent.

Trash folder in Gallery app

Det er det. Du har gendannet slettede billeder med succes på din Android-enhed ved hjælp af standard Galleri-appen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Metode 2: Gendan slettede fotos ved hjælp af Google Fotos

Bemærk: Dine slettede fotos og videoer i Google Fotos forbliver i din papirkurv i 60 dage, før de slettes for evigt. Så for at få denne metode til at fungere, skal du gendanne dine slettede filer inden for den tidsramme .

Hvis du har slettet fotos fra Google Fotos-appen og vil have dem tilbage, kan du her gendanne slettede fotos ved hjælp af Google Fotos-appen på Android:

 • Åbn Google Fotos, og tryk på fanen ‘Bibliotek’ nederst. Vælg nu mappen ‘Papirkurv’ fra næste side.

Bemærk: På nogle enheder skal du muligvis trykke på hamburger-menuen øverst til venstre for at vælge papirkurven .

 • Find det billede, du vil gendanne, og tryk på det. For at gendanne flere billeder skal du trykke og holde på et billede og derefter trykke på de andre billeder, du vil have tilbage. Til sidst skal du trykke på knappen ‘Gendan’ i bunden. Bekræft, hvis du bliver bedt om det.

Recover Deleted Photos in Android

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er det. Du ved nu, hvordan du gendanner slettede fotos ved hjælp af Google Fotos på Android. Bemærk, at det vil være tilbage, hvor det kom fra, så hvis det er et gammelt foto, bliver du nødt til at rulle lidt ned for at se det.

Metode 3: Gendan slettede fotos ved hjælp af tredjepart Apps

Mange tredjepartsapps kan gendanne slettede filer (inklusive fotos og videoer) på rodfæstede Android-enheder , og de fleste af dem opkræver en smuk krone for det. Så hvis du har en rodfæstet enhed og er klar til at betale op, kan du prøve EaseUS MobiSaver (download). Det kan også gendanne billeder fra ikke-rodede enheder, men der er en grænse for, hvor mange du kan hente, hvis du ikke har rodadgang.

En anden bemærkelsesværdig app til gendannelse af fotos er Disk Digger (gratis). Det kan gendanne mistede fotos og billeder fra hukommelseskort eller intern hukommelse på ikke-rodede enheder. Igen har du brug for rod for at kunne gendanne hvert enkelt foto, men der er en ‘Basic Scan’ mulighed, der lover at gendanne mindst nogle slettede filer. I dag bruger vi det til at prøve at gendanne slettede fotos på min enhed.

 • Installer Disk Digger på din Android-enhed. Fyr det op, og tryk på ‘Start grundlæggende fotoscanning’ på startsiden. Når scanningen er udført, fortæller appen dig, hvor mange fotos, der kan gendannes, den har fundet. Tryk på ‘OK’ for at se de faktiske filer.

 • Når du først har fået en liste over gendannelige filer, skal du enten gå gennem listen for at vælge dit eller dine målbillede én ad gangen eller trykke på menuknappen (tre prikker) øverst til højre og derefter trykke på ‘Vælg alle’. Tryk nu på ‘Gendan’ i bunden for at gendanne alle de valgte filer.

Disk Digger recovery options

Artiklen fortsætter under annoncen

 • Du kan gemme de gendannede filer i skyen, på enheden eller på en FTP-server. Hvis du vælger lokal enhed, får du mulighed for at vælge den nøjagtige mappe. Når du har foretaget valget, gemmes dine gendannede fotos det sted, du vælger.
 • Recover Deleted Photos in Android

  Du kan komme dig så mange fotos, som du vil, men den gratis version scanner kun cache og miniaturer. Du bliver nødt til at betale $ 3,99 for premiumversionen, der scanner alle placeringer og giver dig mulighed for at gendanne billeder i høj kvalitet.

  Kan jeg gendanne ‘permanent’ Slettede fotos i Android?

  Artiklen fortsætter under annoncen

  Ja, du kan gendanne ‘permanent’ slettede fotos på Android og andre platforme . Det er fordi det vigtigste at huske på digital filopbevaring er, at selv når du ‘permanent’ sletter en fil, slettes den ikke permanent fra din disk. I stedet sletter operativsystemet kun referencer til den fil og markerer den plads, der er optaget af filen, som tom, så andre apps kan skrive oven på det. De faktiske data, der hører til den slettede fil, forbliver stadig på din enhed, medmindre de overskrives. Dette betyder, at selv ‘permanent’ slettede filer ofte kan gendannes med det rigtige værktøj.

  Når det er sagt, er det usandsynligt, at du får tilbage slettede filer, hvis du slettede dem for længe siden. Det skyldes, at når du fortsætter med at bruge enheden, bliver sektorerne, der bruges til at gemme den ‘slettede’ fil langsomt men sikkert overskrevet, hvilket reducerer dine chancer for at gendanne den. Så hvis du tilfældigvis fejlagtigt sletter en fil, skal du straks stoppe med at bruge enheden for at øge dine chancer for at gendanne den. Det betyder, at der ikke er flere appinstallationer, opdateringer, spil, streaming osv. Luk din internetforbindelse, telefonforbindelse, Bluetooth, og få revner ved at gendanne filen.

  Hvis du blot har slettet det fra en billedfremviser eller en filfremviser-app, skal den i de fleste tilfælde stadig være i en papirkurvmappe, så du skal kunne gendanne den, hvis den er inden for den permanente sletning tidsramme. Men hvis den er blevet slettet permanent, fordi tidsrammen udløb, eller du manuelt slettede den for godt, skal du derefter bruge en datagendannelsessoftware, hvad enten det er på Android, Windows eller andre platforme. Mange sådanne værktøjer er tilgængelige til forskellige platforme og på tværs af forskellige prispunkter.

  Hvordan gøres Data Recovery Software Arbejde?

  Artiklen fortsætter under annoncen

  Datagendannelsesprogrammer fungerer ved at scanne efter filer, der er markeret som slettet af systemet. Da pladsen frigøres pr. Byte i stedet for pr. Fil, kan dette undertiden medføre ufuldstændig datagendannelse, hvis nogle af de sektorer, der indeholder den ‘slettede’ fil, overskrives af nye apps eller af systemfiler.

  Hvis du har slettet en fil og nu vil gendanne den, er tiden afgørende. Hvis du lader det være for længe, ​​kan selv den bedste datagendannelsessoftware på forbrugerniveau muligvis muligvis ikke gendanne dem for dig. Selvfølgelig kan du prøve retsmedicinsk datagendannelsessoftware, men det koster dig en arm og et ben og kan stadig ikke hente dit elskede foto eller din video i sin helhed.

  Er der en måde at slette fortrolige data for godt?

  Ja, det er der. For det første kan du altid bruge indstillingen ‘permanent sletning’ i din app til permanent at slette filen fra din enheds papirkurv og skyen. Brug derefter en app, der kan ‘tørre ledig plads’, som med vilje overskriver de sektorer, der er optaget af målfilen for at sikre, at den ikke kan gendannes. Sådanne digitale fil-makuleringsmaskiner overskrives med vilje på ‘ledig’ plads på disken for at gøre dataene uoprettelige.

  Artiklen fortsætter under annoncen

  De fleste velrenommerede dataviskere (‘aftørring’ er en misvisende betegnelse, fordi data er aldrig udslettet, kun overskrevet) gør dette ved hjælp af en række forskellige sletningsmønstre (overskrivning). På det grundlæggende niveau er enkle 2-3 tilfældige overskrivninger nok til almindelige brugere. For at makulere statshemmeligheder og fortrolige forretningsoplysninger bruger regeringsorganer og forretningsvirksomheder dog ofte Gutmann-metoden eller standarderne defineret af det amerikanske forsvarsministerium (DoD), NATO, tysk VSITR osv.

  Hvis du vil sikkert slette filer på din computer eller smartphone, vil jeg anbefale dig at bruge den gratis og meget effektive CCleaner på Windows (gratis), Mac (gratis) og Android (gratis). Det tilbyder alle de ovennævnte muligheder, selvom sidstnævnte tager meget mere tid og er kun beregnet til paranoiden.

  Gendan nemt slettede fotos på din Android-enhed

  Så nu hvor du ved, hvordan du gendanner fotos, du har slettet fra din Android-enhed, lad os håbe, at du kan få din dyrebare minder, som du fejlagtigt har slettet. Hvis du permanent har slettet fotos eller videoer fra din Android-enhed, er du muligvis stadig i stand til at gendanne dem ved hjælp af en kvalitetssoftware til datagendannelse. For at forhindre en fremtidig gentagelse af noget lignende skal du sørge for at tage backup af alle data fra din Android-enhed til en betroet cloud-tjenesteudbyder ved at følge vores vejledning. Hvis nogen, du kender, bruger en iPhone, kan du dele vores guide til, hvordan iPhone-brugere kan sikkerhedskopiere deres enhed for fuldstændig ro i sindet.

  Artiklen fortsætter under annoncen
  Læs også  Sådan installeres Android 11 GSI på enhver projekt Diskant-enhed