Sådan ved du, om nogen har blokeret dig på WhatsApp

28. december 2020 Slået fra Af Mathias

Med milliarder af månedlige aktive brugere er WhatsApp utvivlsomt en af de mest populære messaging-platforme derude. Ligesom andre messagingplatforme har WhatsApp også nogle skjulte tricks og muligheder, der sigter mod brugernes fortrolighed som f.eks. At blokere en bestemt kontakt. Der er dog tidspunkter, hvor en bruger vil vide, om nogen har blokeret dem på WhatsApp eller bare ignorerer deres beskeder. Selvom der ikke er nogen idiotsikker metode, er der nogle ting, du kan gøre for at finde ud af, om du er blevet blokeret.

Ved om nogen har blokeret dig på WhatsApp (2020)

1. Tjek sidst set

Når en kontakt blokerer dig på WhatsApp, kan du ikke se sidst set tid. Så hvis du ikke ser en kontakts sidst set, kan du tage det som en indikation af, at han / hun muligvis har blokeret dig. WhatsApp inkluderer dog muligheden for at skjule sidst set, så dette er ikke en sikkerhed for, at du er blevet blokeret.

2. Send beskeder

Du kan også prøve at sende en besked til den kontakt, du tror, måske har blokeret dig, og , hvis den besked, du sendte, viser et enkelt kryds i stedet for dobbelt blå kryds du er muligvis blevet blokeret . Problemet med denne metode er, at der er et trick at se meddelelser uden at gå online, hvilket resulterer i et enkelt kryds, så du kan ikke være sikker på, at du er blevet blokeret. Hvis meddelelsen får dobbelt kryds, betyder det, at beskeden er landet på modtagerens enhed, og du er bestemt ikke blokeret.

Læs også  Sådan installeres og afspilles Steam-spil på en Chromebook
Artiklen fortsætter under annoncen

WhatsApp Blocked Contact

3. Se efter profilændringer

Hvis du ser din kontaktperson med en stillestående status eller det samme gamle profilbillede, som ikke har ændret sig siden længe, har han / hun muligvis blokeret dig. Det skyldes, at når du er blokeret af nogen, kan du ikke se deres profilbilledændringer eller nye status . Det er dog værd at bemærke, at WhatsApp også lader folk skjule profilbilleder og status, så du kan ikke være sikker på, om de simpelthen har skjult det eller blokeret dig. Bare husk det, inden du springer ind i en konklusion.

WhatsApp Profile Page

4. Foretag et opkald

Dette er et konkret bevis for, at du muligvis er blevet blokeret af nogen. Hvis du ringer til nogen på WhatsApp, og de aldrig kommer op, er du muligvis blevet blokeret, fordi hvis nogen har blokeret dig, modtager de ikke din opkaldsmeddelelse. Igen vil du måske give det et par forsøg, før du springer ind i en konklusion her, da personen virkelig kan have travlt.

Artiklen fortsætter under annoncen

WhatsApp Audio Call

5. Prøv at føje kontakten til en gruppe

Hvis du føler, at en bestemt person muligvis har blokeret dig, kan du tjekke det ud ved at føje dem til en gruppe. Du kan blot oprette en faux-gruppe for at teste dette og prøve at føje kontakten til gruppen. Hvis du er blevet blokeret af den pågældende kontaktperson, får du en besked, der siger “Kunne ikke tilføje kontakt” .

Sådan ved du, om nogen har blokeret dig på WhatsApp

Artiklen fortsætter under annoncen

Bonusmetode

Der er en mere grundlæggende måde, og det er, hvis du og den kontakt, som du tror måske har blokeret, har en fælles ven. Du kan derefter bede din fælles ven om at kontrollere, om de er tilgængelige på deres WhatsApp-konto, og hvis de er, er det indlysende, at du er blevet blokeret.

Læs også  Sådan oprettes en dataplan på Apple Watch

Hvis du ikke vil spørge nogen, kan du gøre det selv ved at oprette en anden konto. De fleste smartphone-brugere bruger dual-SIM-enheder, og selvom de ikke har et reservenummer. Brug dette nummer til at oprette din konto og se, om kontakten vises på listen eller ej. Hvis du kan se profilbilledet og er i stand til at sende beskeder til dem, betyder det, at de har blokeret dig på dit primære nummer.

Fandt du ud af, hvem der blokerede dig på WhatsApp?

Den bedste måde at vide, om nogen har blokeret dig på WhatsApp er ved at tjekke alle ovennævnte måder. Så hvis du ikke kan se en persons sidst set, profilbillede og statusændringer eller foretage et opkald og føje dem til en gruppe, så er du faktisk blokeret. Hvis der er en anden sikker skudmetode, som vi ikke har nævnt her, skal du nævne den i kommentarfeltet nedenfor.

Artiklen fortsætter under annoncen