Sådan installeres macOS 10.15 Beta på din Mac

27. december 2020 Slået fra Af Mathias

På sin WWDC 2019-hovedtone annoncerede Apple den splinternye iteration til macOS – macOS Catalina er officiel, og en betaversion af udvikleren til operativsystemet er gået i live. Så hvis du er en udvikler, eller bare en person, der ønsker at prøve det nyeste, som Apple har at tilbyde på sin Mac-serie, kan du her installere macOS Catalina på din Mac lige nu:

Forudsætninger

Før du installerer macOS Catalina, er der et par ting, du bør vide:

  • Tag en sikkerhedskopi . Dette er en beta-udvikler, og det kan have mange fejl og kan forårsage systemfejl. Du skal muligvis slette dit system, så sørg for at have sikkerhedskopieret dine vigtige data, og installer ikke dette på en primær enhed.
  • En Apple-udviklerkonto er nødvendig for at få adgang til downloadfilen. Registrering af en udviklerkonto koster $ 99 / år .

Download og installer macOS Catalina Developer Beta:

Download og installation af macOS Catalina developer beta er ret ligetil. Følg blot nedenstående trin, så er du i gang på ingen tid.

Artiklen fortsætter under annoncen
  • Gå over til Apple Developer-webstedet, og log ind med din udviklerkonto. Klik her på ‘Udvikl’ og gå til ‘Downloads.’

Sådan installeres macOS 10.15 Beta på din Mac

  • Du kan se alle de betaudgivelser, der er tilgængelige for dig, som du kan downloade. Klik på knappen ‘ Installer profil ‘ ud for “ macOS Catalina 10.15 beta . ” Dette downloader et macOS Developer Beta Access Utility på din Mac. Kør det blot for at installere profilen på din Mac.

Sådan installeres macOS 10.15 Beta på din Mac

  • Nu ser macOS automatisk efter betaopdateringen, og du får mulighed for at downloade den på din Mac.
Læs også  Sådan bruges billede i billedtilstand i iOS 14

Det er det, når opdateringen er færdig med at downloade, kan du installere macOS Catalina-udvikler beta på din Mac med bare et par klik.

Som altid skal du huske på, at dette er en betaversion af udvikleren, og kan have masser af fejl og problemer, der kan forhindre din arbejdsgang , og / eller forårsage andre problemer på din Mac. Du skal muligvis slette dit system fuldstændigt, så installer ikke dette på en daglig driver, og sørg for at tage en sikkerhedskopi af alle dine vigtige data, før du fortsætter. Hvis du kan vente, vil vi anbefale at vente på den offentlige beta, der udkommer i juli , og som burde have meget mindre fejl.

Artiklen fortsætter under annoncen