Sådan skjules Chrome-foreslåede artikler på iPhone og Android

3. december 2020 Slået fra Af Mathias

Gør mig ikke forkert! Chrome forbliver min foretrukne webbrowser på tværs af platforme (fra macOS til Windows og fra iOS til Android), men der er visse ting som “artikelforslag”, der ofte har tvunget mig til at se efter Chrome-alternativer. Når jeg åbner en ny fane, synes alt for mange foreslåede artikler at rod i hele grænsefladen. Mens nogle af de anbefalede historier fanger mine øjne, synes de fleste af dem at være overflødige. Og det var netop det, der fik mig til at undersøge en måde at skjule Chrome-foreslåede artikler på iPhone og Android på. Hvis du også foretrækker at have en ren fane, skal du hoppe lige ind, da jeg viser dig, hvordan du nemt kan deaktivere artikelforslag i Chrome.

Skjul Chrome-foreslåede artikler på iPhone og Android

Chrome tilbyder en ret ligetil måde at deaktivere artikelanbefalinger på iOS (og iPadOS) enheder. Men overraskende nok tilbyder webbrowseren ikke en indbygget funktion til at deaktivere denne funktion på Android-enheder – af en grund, der er bedst kendt af Google. Der er dog ingen grund til at blive skuffet, da der er en simpel løsning til at komme over linjen. Efter at have prøvet dette hack på min Android-enhed kan jeg garantere for dets pålidelighed. Når det er sagt, lad os komme i gang!

Deaktiver artikelforslag i Chrome på iOS og iPadOS

  1. Åbn Chrome-app på din iPhone eller iPad.

Launch Chrome app on iOS

Artiklen fortsætter under annoncen

2. Tryk nu på de tre vandrette prikker nederst på skærmen, og vælg Indstillinger i menuen.

Tap on Settings in Chrome

3. Sluk derefter kontakten for artikelforslag . Sørg derefter for at trykke på Udført øverst til højre for at afslutte.

Læs også  Sådan aktiveres Group Policy Editor på Windows 10 Home Edition

Disable Article Suggestions in Chrome

Artiklen fortsætter under annoncen

Deaktiver Chrome-artikelforslag ved hjælp af Chrome-flag på Android

Chrome-flag er kendt for at løse ret et par gåder. Og gæt hvad, de har også levet op til mærket for også at fjerne de anbefalede historier.

  1. Åbn Chrome-app på din Android-enhed, og indtast derefter chrome: // flag i URL-linjen, og tryk på Retur / Gå.

Open Chrome app on your device

2. Indtast nu # enable-ntp-remote-suggestions i søgefeltet, og tryk på Retur igen.

Artiklen fortsætter under annoncen

3. Tryk derefter på rullemenuen under showet Forslag på serversiden , og vælg Deaktiveret .

Disabling article suggestions in Chrome

4. Til sidst skal du trykke på Genstart nu for at anvende ændringerne. Chrome genstarter for at få ændringerne i kraft med det samme. Fremadrettet, når du åbner appen, vil disse uønskede artikler ikke længere være overalt (som du kan se på billedet nedenfor).

Artiklen fortsætter under annoncen

Article suggestions disabled in Chrome on Android Article suggestions disabled in Chrome on Android SE OGSÅ: Sådan løses WiFi-afbrydelser, når iPhone er låst eller sovende

Hold Chromes uønskede artikler skjult væk …

Så det er en nem måde at håndtere Chromes anbefalede artikler på og forhindre dem i at rodne hele grænsefladen. Ligesom mange af jer undrer jeg mig også over, hvorfor Google ikke tilbyder en enkel måde at deaktivere denne funktion i Android-versionen af appen. Forhåbentlig får søgegiganten det rigtigt hurtigere end senere. Har du forresten feedback til os? Skyd det i kommentarerne nedenfor.

Artiklen fortsætter under annoncen