Sådan aktiveres RCS-meddelelser på din Android-telefon

3. december 2020 Slået fra Af Mathias

RCS, den næste generation af SMS-protokol, ser endelig ud til at komme til brugerne. Rich Communication Services har en række bemærkelsesværdige funktioner som deling af fotos og filer i høj opløsning, sikker betaling, placeringsdeling og mere. Rich Communication Services har nok imponerende godbidder til at erstatte de gammeldags SMS-beskeder med et rigere og mere alsidigt tekstbeskedssystem . Når det er sagt, er RCS (også kendt som SMS +) stadig involveret i en temmelig kompliceret karriere, og dens afhængighed af operatører forhindrer, at avanceret meddelelse bliver tilgængelig for alle over hele verden. Heldigvis ændrer det sig en smule, og hvis din enhed er kompatibel, kan du få RCS-beskeder på din Android-enhed. Selvom din telefonoperatør ikke understøtter dette, er der en løsning, der kan hjælpe dig med at aktivere RCS. Så uden yderligere ado, lad os se, hvordan du kan aktivere RCS på din Android-enhed.

Sådan aktiveres RCS-chat på din Android-enhed

Som lovet ruller Google RCS ud i flere lande rundt om i verden. Desværre er det, der synes at forhindre det i at nå det fulde potentiale, ikke manglerne (mere om dem senere), men manglen på ligetil udrulningspolitik. Et eksempel i mange dele af verden, herunder USA, skal en Android-enhedsbruger være i et luftfartsselskab, der understøtter RCS Universal-profil som Google Fi. Selvom søgegiganten langsomt men støt leverer RCS-chat-tjenester direkte til Android-brugere i nogle lande (dvs. Storbritannien og Frankrig), ser dagene for den direkte udrulning af dette avancerede meddelelsessystem over hele kloden stadig langt væk i det mindste i øjeblikket. Uanset om du har en understøttet Android-telefon, eller om din enhed endnu ikke bliver heldig, har vi dig dækket.

Få RCS Chat i Google Beskeder på understøttede Android-telefoner

1. Start “Google Messages” (gratis) på din Android-telefon.

Artiklen fortsætter under annoncen

Launch-Google-Messages-blurred

2. Tryk nu på tre prikker i øverste højre hjørne, og vælg Indstillinger .

Tap-on-three-dots-blurred

3. Tryk derefter på Generelt og derefter Chatfunktioner .

Artiklen fortsætter under annoncen

rcs enable

Bemærk: I nogle enkelt SIM-enheder (eller dobbelt SIM-kort) enheder, hvor du kun bruger et enkelt SIM-kort), vises “Chatfunktioner” lige inden i “Indstillinger” -siden. I disse tilfælde behøver du ikke gå ind i nogen generel mulighed.

4. Nu verificerer appen automatisk dit nummer til RCS og aktiverer det, når det er godkendt. På dual SIM-enheder bliver du muligvis bedt om at indtaste dit nummer.

Artiklen fortsætter under annoncen

Tap on Continue

Det er det! Vent nu et par sekunder, indtil Google Messages har bekræftet dit telefonnummer. Når det er gjort, ændres status fra Opsætning til Forbundet .

Aktivér RCS-meddelelser på enhver Android-telefon uanset bærere

Som nævnt ovenfor kan du stadig placere din, selvom du ikke har en kompatibel enhed hænder på RCS-chat takket være et team af Redditors, der er kommet op med denne metode. Men inden du går videre med processen, skal du sørge for at opfylde kravene på forhånd.

Læs også  Sådan ændrer du dit Twitter-brugernavn

Få kravene på forhånd

 • Sørg for at få betaversionen af Google Messages-appen (direkte link).
 • Sørg for at have appen Aktivitetsstarter installeret på din enhed. Hvis du ikke har en, skal du downloade den lige nu fra Google Play Butik.
 • Hvis appen Beskeder kører i baggrunden, skal du sørge for at tvinge den til at afslutte den.
 • Gå over til systemindstillingerne på din telefon, og find derefter operatørtjenesterne. Ryd derefter lagringsdataene.
 • Sørg også for at slå Wi-Fi fra.
  Åbn Aktivitetsstarter på din Android-enhed.

  Artiklen fortsætter under annoncen

   Open Activity Launcher

   2. Tryk nu på Seneste aktiviteter , og vælg Alle aktiviteter .

   Open Activity Launcher

   3. Rul derefter ned til listen for at finde “ Android-meddelelser ” og tryk på den. Vælg derefter Indstil RCS-flag.

   Artiklen fortsætter under annoncen

   Set RCS flags

   4. Lige under sektionen ACS URL skal du vælge ‘ “http: // rcs-acs-prod -us.sandbox google.com/. ” Tryk derefter på Anvend .

   Set RCS flags

   Artiklen fortsætter under annoncen

   5. Start nu appen Beskeder på din Android-enhed. Voila! RCS-chatopsætningen venter på dig. Nu kan du ideelt set konfigurere det på få minutter (ca. tre minutter). Få det gjort, og du kan derefter chatte ved hjælp af masser af imponerende funktioner. Som nævnt ovenfor kan du nyde at dele rige meddelelser med alle, der har en Android-enhed.

   Bemærk: Bare i tilfælde, tricket ikke arbejde for dig, ryd dataene fra Carrier Services fra appen Indstillinger, og tving derefter Android-beskederne. Gentag derefter trin 1-3. Derefter skal du vælge OTP-mønster og trykke på din sMessenger sverifikation scode sis sG – ( d {6} i menuen. Når du har gennemført processen, kan du gå over til Indstillinger> Chatfunktioner> Status for at kontrollere, om den er aktiveret eller ej. Hvis den er aktiveret, skal status vises som “Forbundet” .

   Så hvad er fordelene ved RCS Chat?

   Udpeget som den avancerede meddelelse ser RCS chat ud til at være en ægte SMS / MMS-efterfølger. At være en del af et bredere IP-multimedieundersystem er det et mere effektivt tekstbeskedssystem. det er alsidigt, kan transmittere multimedie under opkald og tilbyder også polling i telefonbogen (designet til serviceopdagelse).

   Andre bemærkelsesværdige funktioner inkluderer levering i realtid, læsekvitteringer, og at være i stand til at få en indikation, når andre mennesker skriver meddelelsen. Men hvad der har fået mig til at have lyst til dette nye tidsalder tekstmeddelelsessystem er evnen til att ach store videofiler og fotos i høj kvalitet . Som en, der elsker at dele billeder og klip med venner og kære, har jeg fundet denne funktion værd at tage til efterretning.

   Artiklen fortsætter under annoncen

   Hvis Google lykkes med at ramme jackpotten med rette, vil Android i sidste ende have et meddelelsessystem, der giver en samlet og problemfri oplevelse, der kunne være (på et eller andet tidspunkt) misundelse til selv dem, der er besat af de blå bobler ( iMessage), der har været en underskrift af Apple-økosystemet i flere år.

   Hvad er ulemperne ved RCS Chat?

   Trods at blive hyldet som næste generations SMS-protokol, mangler RCS dårligt tænderne for at beskytte meddelelser. I betragtning af alderen, hvor sikkerhed og privatliv er blevet et must-have-emne, som alle – fra WhatsApp til Telegram – vil omfavne (i det mindste på papiret), er det forbløffende at vide, at RCS-chat tilbyder endnu ikke ende-til-ende-kryptering . Laver du sjov?

   Der er ingen mening i at have et avanceret meddelelsessystem, hvis det ikke kan beskytte dit privatliv og holde sikkerheden for dine følsomme oplysninger intakte, er det? For mig er det, der adskiller iMessage fra resten, hverken overfloden af iøjnefaldende funktioner eller den intuitive grænseflade. Det er evnen til at give en samlet oplevelse med den bedst mulige beskyttelse mod de nysgerrige øjne, der gør iMessage iøjnefaldende. Medmindre og indtil RCS som standard er top-end-til-ende-kryptering, forbliver Googles langvarige søgning efter at levere et meddelelsessystem, der kan vælte Apples tilbud, et langt hentet koncept.

   Artiklen fortsætter under annoncen

   For ikke at nævne, RCS synes heller ikke at understøtte dual-SIM-telefoner hvis du bruger begge SIM-slots . I en verden, hvor de fleste Android-telefoner leveres med dual-SIM, kan RCS-meddelelser måske være lidt svære at få fodfæste. Et andet stort smuthul (som allerede nævnt ovenfor), der ser ud til at holde RCS-chat tilbage, er det alt for afhængige af luftfartsselskaber. Og medmindre de alle støtter det helhjertet, får Android-brugere ikke en samlet messaging-oplevelse.

   SE OGSÅ: Top 5 iMessage-alternativer til Android i 2019

   FÅ RCS Chat på enhver Android-enhed med lethed …

   Så det er sådan, du kan aktivere RCS-meddelelser på næsten Android-enheder. Selvom jeg ikke kan sige, hvor længe Google tillader, at dette trick fungerer, kan jeg helt sikkert bekræfte, at dette hack fungerer elegant for at slippe af med de vejspærringer, der forhindrer SMS + i at være tilgængelige over hele linjen. Indtil Google kommer med en ligetil løsning, skal du få mest muligt ud af det for at tage et kig på, hvad fremtiden for tekstbeskeder har i vente. Del også dine godbidder om de ting, du kan lide i SMSoIP.