Sådan redigeres videoer ved hjælp af Photos-appen i iOS 13 og iPadOS 13

3. december 2020 Slået fra Af Mathias

iOS 13 har netop rettet en bådmængde med frustrationsudbrud, der havde eksisteret på iOS-operativsystemet i årevis. Bortset fra at løse problemerne, bringer iOS 13 også nogle fantastiske nye funktioner. Nogle af mine mest foretrukne nye iOS 13-funktioner kommer til Photos-apps. Bortset fra at have et nyt look, tillader Photos-appen nu også brugere at redigere videoer. Dette er en god nyhed for iPhone-brugere, da de nu kan udføre grundlæggende redigering af deres videoer uden at skulle downloade nogen tredjeparts videoredigeringsapps. I denne artikel vil vi vise dig, hvordan du kan redigere videoer ved hjælp af Photos-appen i iOS 13 og iPadOS 13.

Redigering af videoer ved hjælp af Photos-appen på iPhone

Bemærk, at iOS 13 og iPadOS 13 lige nu er tilgængelige i beta (både udvikler og offentlig). Efter mønsteret vil det Cupertino-baserede selskab sandsynligvis officielt lancere disse operativsystemer i september (anden eller tredje uge i måneden). Så du kan enten vente indtil da eller installere iOS 13 beta lige nu for at nyde fantastiske nye funktioner.

iOS 13-videoredigeringsfunktioner og hvordan man bruger dem

I denne artikel vil vi fokusere på individuelle videoredigeringsfunktioner, og hvordan du kan bruge dem til at redigere dine videoer i fotos-appen . Men inden vi kommer til videoredigering, skal vi først se, hvordan vi kan oprette en kopi af vores videoer, så vi har den originale video, selv når noget går galt.

Artiklen fortsætter under annoncen

Bemærk: Videoredigering i Fotos-appen i iOS 13 er ikke-destruktiv. Når det er sagt, er det altid godt at have en sikkerhedskopifil.

Kopier din video

For mig er det første trin til videoredigering at sikre, at du allerede har en duplikatfil. Det er bare for at sikre, at hvis redigering ikke giver det ønskede resultat til dit klip, og du vil starte forfra, vil du altid have den rå fil at falde tilbage på.

1. Start Fotos-appen , og vælg det klip, du vil redigere.

Photo library on iOS

Artiklen fortsætter under annoncen

2. Tryk på knappen “Del” i bunden.

Tap on Share button in Photo app

3. Stryg nu op fra bunden, og vælg “Duplicate” i menuen. Det er det! En duplikatfil oprettes og gemmes i dit fotobibliotek.

Artiklen fortsætter under annoncen

Nu, når du har oprettet en duplikatfil, lad os komme til redigering, skal vi?

1. Anvend filtre på videoer

1. Åbn Fotos-appen på din iPhone eller iPad og gå over til videoen du vil redigere. Du kan også fange en video og begynde at redigere den med det samme.

2. Tryk nu på “Rediger” i øverste højre hjørne.

Artiklen fortsætter under annoncen

Choose Duplicate in the menu

3. Tryk derefter på “filterikon” nederst.

Tap on Filter icon

4. Næste op stryg til venstre på filtrene placeret vandret langs bunden af skærmen for at afsløre flere filtre. Vælg derefter den der ser flot ud. med dine videoer. Fra den overvældende Vivid Warm, Dramatic Cool til retro-stil Mono har du en hel del muligheder for at eksperimentere.

Artiklen fortsætter under annoncen

Choose filters

5. Glem ikke at bruge den vandrette drejeknap til at justere filterets intensitet. Stryg blot på venstre / højre på det for at finjustere intensiteten. niveau.

Læs også  Sådan skjuler du likes på Instagram

6. Når du har valgt det ønskede videofilter, skal du sørge for at trykke på “Udført” i nederste højre hjørne for at bekræfte ændringen. Vent nu et øjeblik, indtil dit klip er gemt.

Artiklen fortsætter under annoncen

Tap on Done to finish

2. Rotate Videos

Så du har taget en video i stående retning og vil nu ændre retning til liggende eller omvendt? Det er ret ligetil at gøre. Lad mig vise dig, hvordan det gøres på den hurtige måde.

1. Start bestanden Fotos-appen , og vælg den video, du vil redigere.

2. Tryk nu på “Rediger” øverst til højre og vælg derefter “beskæringsikonet “ på bunden.

Artiklen fortsætter under annoncen

Tap on Done to finish

3. Brug derefter “ drejeknappen” til at give din video den ønskede retning.

Rotating videos in iOS 13

Artiklen fortsætter under annoncen

På den samme skærm har du mange andre super nyttige værktøjer til ideelt at justere dit klip. Tryk på “ pileknappen” i øverste venstre hjørne for at vende ansigtet til venstre eller højre. Desuden kan du rette, give klippet et lodret eller vandret look . For at gøre det skal du vælge den foretrukne indstilling og derefter stryge til venstre / højre på den vandrette drejeknap for at justere den.

Rotating videos in iOS 13

Der er også en mulighed for Nulstil ændringerne. Brug den, når du ikke er tilfreds med ændringen og ønsker at starte fra bunden.

4. Til sidst skal du trykke på “Udført” for at afslutte.

Artiklen fortsætter under annoncen

Tap on Done to confirm the changes

3. Mute / Unute Mute Video Sound

Afhængig af dine behov kan du også vælge at slå lyden fra din video til / fra.

1. Åbn bestanden Fotos-appen på din enhed, og vælg videoen.

2. Tryk på knappen “Rediger” .

Artiklen fortsætter under annoncen

Tap on Done to confirm the changes

3. Tryk nu på “lydstyrkeknappen” for at slå lyden fra din video fra / fra. Derefter skal du trykke på “Udført” for at bekræfte ændringen.

Edit in Photos app for iOS 13

Artiklen fortsætter under annoncen

4. Trim videoer

Trimming af videoer er et af de mest basale videoredigeringsværktøjer, som man har brug for for at redigere en video. Heldigvis kan du nemt trimme videoer ved hjælp af appen Fotos i iOS 13 og iPadOS 13.

1. Åbn appen Fotos på din enhed, og find den video, du vil beskære. Tryk derefter på det.

2. Tryk på knappen “Rediger” i øverste højre hjørne.

Hit mute button

Artiklen fortsætter under annoncen

3. Tryk derefter på ikonet “ video på bunden.

Hit on Edit button in Photos app

4. Derefter trækker du det lille håndtag på hver side af videoen for at fjerne den uønskede del.

Artiklen fortsætter under annoncen

Video cropping tool in Photos app for iOS 13

Du kan stryge til venstre / højre på miniaturen for at kigge på den specifikke del af klippet. Når du er tilfreds med resultatet, skal du trykke på “Udført” for at bekræfte beskæringen af klippet.

Læs også  Sådan bestiller du online fra JioMart på WhatsApp

Juster lysstyrke, eksponering og mætning af videoer

Fotos-appen til iOS 13 leveres med en overflod af justeringsværktøjer, så du kan redigere dine videoer effektivt. For eksempel kan du finjustere lysstyrke, eksponering, mætning og endda udnytte værktøjet til automatisk forbedring til at redigere dit klip.

1. Åbn appen Fotos på din iPhone eller iPad, og vælg derefter den foretrukne video.

Artiklen fortsætter under annoncen

2. Tryk på knappen “Rediger” øverst til højre.

Select Edit option

3. Tryk nu på “ videojusteringsknappen” (ligner et lille ur) i bunden.

Select Edit option

Artiklen fortsætter under annoncen

4. Dernæst er den første mulighed, du har, Automatisk forbedring . Vælg den for at finjustere udseendet på din video.

auto enhancer

Hvis du vil justere intensiteten af forbedringsværktøj, skal du bruge den vandrette drejeknap, der er under hvert værktøj. Stryg ligeledes til højre for at afsløre andre værktøjer som Eksponering, Højdepunkter, Skygger, Kontrast, Lysstyrke, Sort punkt, Mætning, Vibrans, Varme, Farvetone og mere. Sørg for at trykke på “Udført” for at gemme ændringer.

Artiklen fortsætter under annoncen

Vend dine videoer tilbage til originale

Hvad hvis du ikke er tilfreds med din redigering og helt vil slippe af med alle de ændringer, der er foretaget i videoen? Nå, som jeg fortalte dig, er videoredigering i Fotos-appen ikke-destruktiv, hvilket betyder, at du altid kan vende tilbage til originalen. Og her er hvordan du gør det.

1. Start Fotos-appen , og find den pågældende video. Tryk derefter på det.

2. Tryk nu på knappen “ Rediger” .

3. Tryk derefter på “Revert” i nederste venstre hjørne. Tryk derefter på “ Vend tilbage til original” for at bekræfte.

Artiklen fortsætter under annoncen

auto enhancer

Bonus Tip: Opret iCloud-link af Dine videoer

Nu hvor du har redigeret videoen, kan du dele den med alle, der bruger Beskeder, e-mail, WhatsApp og andre medier. Desuden kan du også oprette et iCloud-link af videoen for at gøre delingen mere bekvem og hurtigere. Alt hvad du skal gøre er bare at trykke på knappen Share og vælge Kopiér iCloud Link i menuen. Gå nu videre og send dette link til dine venner eller nogen, der er villige til at se på det.

Copy iCloud Link

Artiklen fortsætter under annoncen

SE OGSÅ: Sådan styres Safari-downloads i iOS 13 og iPadOS 13

Rediger videoer som en professionel på din iPhone og iPad

Nu hvor du ved, hvordan du får det bedste ud af disse super praktiske indbyggede videoredigeringsværktøjer, prøv dem og se, hvordan du kan lide dem. Bare hvis du stadig finder disse værktøjer ikke nok til at imødekomme dit redigeringsbehov, vil jeg anbefale dig at udforske vores sammenfatning af de bedste videoredigerere til iPhone i 2019. Belastet med en række filtre og redigeringsmekanismer kan de tilbyde dig mere frihed til at designe dine klip. Hvad siger du forresten med den meget forbedrede Fotos-app? Lad os vide det i kommentarfeltet nedenfor.