Sådan sætter Windows 10-opdateringer på pause igen (op til 365 dage)

25. juli 2020 0 Af Mathias

Med frigivelsen af ​​Windows 10 2004 Update (maj 2020 Build) har Microsoft foretaget en anden kontroversiel ændring, der kommer til at påvirke mange brugere. Nu kan du ikke længere sætte Windows 10-opdateringer på pause i mere end 7 dage – det være sig en funktion eller kvalitetsopdatering. Tidligere kan du udsætte funktionsopdateringer i 365 dage og 30 dage for kvalitetsopdateringer. Og det værste er, at den nye ændring rulles ud til alle udgaver af Windows 10. Når det er sagt, hvis du bruger Windows 10 Pro, har du i det mindste muligheden for at bringe pause-opdatering tilbage på Windows 10 i meget længere tid tid. Og i denne artikel viser vi dig nøjagtigt, hvordan du kan gøre det. Så uden videre, lad os komme i gang.

Bring Back Pause Update på Windows 10

Mens ændringerne foretages i den nyeste Windows 10-build, der er mange brugere, der har rapporteret, at “Pause-opdatering” mangler i Windows-indstillinger, uanset 2004-bygningen. Så hvis du er en af ​​de berørte brugere, kan du også følge denne vejledning for at bringe pauseopdateringen tilbage på Windows 10.

Bemærk: Du skal have Windows 10 Pro-udgave for at være i stand til for at foretage de krævede ændringer.

1. Tryk en gang på Windows-tasten og søg efter “gruppe” . Det vil smide “Rediger gruppepolitik” på toppen. Klik på det.

Artiklen fortsætter under annoncen

Bring Back Pause Update on Windows 10

2. I menuen Computerkonfiguration skal du klikke på Administrative skabeloner og navigere til Windows-komponenter -> Windows Update -> Windows Update for Business .

Læs også  4 måder, hvorpå du kan downloade Instagram-videoer

Bring Back Pause Update on Windows 10

3. Dobbeltklik her på “Vælg, når forhåndsvisning af bygninger og funktionsopdateringer modtages”. Derefter klik på “Enable” . I det nederste panel kan du nu indstille antallet af dage, som du vil sætte opdateringen til pause i. 10. Husk, det vil kun sætte funktionsopdateringer på pause, og du kan udsætte opdateringer op til 365 dage.

Artiklen fortsætter under annoncen

Bring Back Pause Update on Windows 10

4. For at sætte kvalitetsopdateringer på pause, der ofte kommer i Windows 10, skal du dobbeltklikke på “ Vælg når kvalitetsopdateringer modtages” og aktiver det. Indstil derefter antallet af dage i det nederste panel. Husk, at du kan udsætte kvalitetsopdateringer op til 30 dage.

Sådan sætter Windows 10-opdateringer på pause igen (op til 365 dage)

Artiklen fortsætter under annoncen

Udskyd Windows 10-opdateringer ligesom før

Så det er sådan du kan sætte Windows på pause 10 opdateringer i en længere periode, selvom indstillingen er blevet fjernet fra Windows 10 2004-versionen. Sikker på, det bringer ikke valgmuligheden “Vælg når opdateringer er installeret” tilbage under Windows-indstillinger, men du kan få adgang til den fra Gruppepolitik. I tilfælde af at du vil blokere Windows 10-opdateringer helt, kan du gennemgå vores linkede artikel. Alligevel er det alt sammen fra os. Hvis du fandt, at artiklen var nyttig, skal du kommentere nedenfor og fortæl os det.