Sådan bruges iCloud e-mail-adresse aliaser på iPhone, iPad og Mac

7. august 2020 0 Af Mathias

Et ekstra lag af beskyttelse af personlige oplysninger er blevet dagens orden i baggrunden af ​​stadigt truende hacking og gennemgribende spamming. Derfor er ikke at tilføje et skjold til følsom info som at invitere problemer med begge hænder. At tale om pålidelig beskyttelse mod hacking, tofaktorautentisering og iCloud-e-mail-aliaser, som giver dig mulighed for at sende og modtage e-mails uden at afsløre din e-mail-adresse , kan gå langt i at beskytte en konto . Derudover kan du også bruge iCloud e-mail-adresse aliaser på din iPhone, iPad og Mac til at logge på websteder og onlinetjenester for at beskytte din ægte e-mail-adresse mod spamming. Hvis denne gennemtænkte privatlivs- og sikkerhedsfunktion synes at være i overensstemmelse med dine behov, skal du følge med for at oprette iCloud e-mail-adresse aliaser på din iDevice.

Brug iCloud e-mail-adresse aliaser på iPhone, iPad og Mac

Ud over beskyttelse kan e-mail-aliaser også give dig mulighed for at filtrere meddelelser takket være deres evne til automatisk at sortere indgående e-mails i separate postkasser. Ikke bare det, du kan endda bruge dem til at navngive e-mail-adresser, så de ideelt kan repræsentere deres professionelle eller personlige formål. Det er værd at gentage, at mail-aliaser ikke kan ændres, konverteres eller overføres til primære konti . Nu hvor du ved, hvad de er beregnet til, og hvor praktisk de kan vise sig at være, er det tid til at komme i gang med trin!

Konfigurer iCloud-e-mail-aliaser

Først vil vi tilføje et iCloud-e-mail-alias ved hjælp af iCloud.com-webstedet.

1. Åbn en webbrowser på dit skrivebord og gå videre til icloud.com. Derefter skal du logge ind med dine Apple ID-legitimationsoplysninger og klikke på Mail .

Artiklen fortsætter under annoncen

Head over to iClloud

Bemærk:

 • For at bruge denne funktion skal du have en iCloud e-mail. Hvis du ikke har iCloud-e-mail, skal du gå til iCloud-indstillingerne på din iOS eller macOS-enhed for at oprette en lige nu.
 • På iOS skal du gå til Indstillinger -> Apple ID-banner -> iCloud -> Mail. Tryk nu på Opret i pop op, og følg derefter instruktionerne for at oprette en e-mail-adresse.
 • På macOS skal du navigere til Systemindstillinger -> Apple ID -> Mail. Gå derefter gennem de hurtige instruktioner for at oprette en iCloud e-mail.

2. Klik nu på tandhjulikonet placeret i nederste venstre hjørne af vinduet.

Læs også  Sådan bruges tekstredigeringsbevægelser til at klippe, kopiere eller indsætte i iOS 13 og iPadOS 13
Artiklen fortsætter under annoncen

Click on the gear icon at the bottom left corner of the screen

3. Klik derefter på Præferencer.

Click on Preferences

Artiklen fortsætter under annoncen

3. Sørg for, at fanen Konti er valgt. Klik derefter på Tilføj et alias . Indtast derefter et alias til din ‌iCloud‌-e-mail-adresse.

iCloud IMAP

Bemærk, at du også har en mulighed for at mærke adressen for at specificere, hvordan du vil bruge det. Klik derefter på OK .

Create iCloud Mail alias

Artiklen fortsætter under annoncen

Nu får du en bekræftelse på, at der er oprettet et nyt e-mail-alias. Klik derefter på Luk og tryk på Udført .

iCloud mail alias created

Bemærk: Hvis du nogensinde ønsker at slette dit iCloud-alias, skal du vende tilbage til denne samme indstilling -> vælg e-mail-aliaset under fanen Konti. I sidste ende skal du trykke på Slet og bekræfte.

Artiklen fortsætter under annoncen

Administrer ‌iCloud‌ aliaser på iOS

Når du har oprettet et mail-alias, kan du administrere det lige fra din iOS-enhed.

1. Start appen med indstillinger -> Apple ID‌-banner på din iPhone eller iPad.

Læs også  Sådan tændes "skærmtid" på Mac

Open Settings app on iOS

2. Tryk nu på ‌ iCloud‌ . Rul derefter ned og tryk på Mail.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hit Mail option at the bottom

3. Dernæst skal du se dine e-mail-aliaser. Hvis du vil tilpasse alt i tråd med dine behov, skal du trykke på Avanceret og derefter tilpasse postkasseadfærd, slettede beskeder, S / MIME og andre funktioner.

  Administrer ‌iCloud‌ E-mail-aliaser på macOS

  1. Åbn Mail-appen på din Mac. Klik derefter på Mail-menuen i øverste venstre hjørne af skærmen og vælg Præferencer.

  Click on Mail and choose preferences

  Artiklen fortsætter under annoncen

  2. Sørg for, at fanen Konti er valgt. Klik derefter på din ‌i Cloud‌-konto i sidebjælken. Select iCloud in the sidebar

  3 . Klik derefter på rullemenuen E-mail-adresse og vælg Rediger e-mail-adresser . Nu bliver du ført til iCloud.com, hvor du kan administrere dine e-mail-aliaser som ønsket.

  Click on Edit email addresses

  Artiklen fortsætter under annoncen

  Desuden kan du også tjekke kontooplysninger og tilpas mailbox-opførsel efter dine behov. For eksempel kan du vælge at downloade alle vedhæftede filer, nylige eller ingen. Derudover er der også en mulighed for at deaktivere muligheden for at sende store vedhæftede filer med Mail Drop.

  Manage email aliases

  Konfigurer iCloud e-mail-aliaser til Beskyt din rigtige e-mail-adresse

  Så det er sådan, du kan bruge iCloud-e-mail-aliaser på din iDevice til at beskytte din e-mail-adresse. Bortset fra at tilbyde det meget tiltrængte forsvar til dine personlige oplysninger, kan de også lade dig administrere beskeder let – til forskellige formål. Har du fundet dette tip nyttigt? Lyd dine to cent i kommentarerne nedenfor.