Sådan oprettes usynlige widgets til iPhone-startskærm

22. oktober 2020 Slået fra Af Mathias

I jagten på fuld tilpasning af startskærmen har jeg taget næsten alle mulige ruter. Fra at oprette brugerdefinerede appikoner til at skabe fantastiske temaer til at skabe iøjnefaldende widgets har jeg gjort alt for at sikre, at min iOS 14-startskærm skiller sig ud. Alligevel følte jeg, at jeg gik glip af noget meget vigtigt, der kunne lade mig designe startskærmen med bedre kontrol. Og det var sådan, jeg kom på ideen om at oprette usynlige iPhone-startskærm-widgets.

Opret gennemsigtige startskærmwidgets på iPhone

Lad os sætte et par grundlæggende spørgsmål ud af før vi navigerer med de hurtige trin!

Så hvorfor skulle du lave usynlige widgets til iPhone-startskærmen?

Nå, hvis du vil lade dit tapet gløde med lidt mere frihed eller placere appikoner på de ønskede steder, kan de gennemsigtige widgets have en bestemt rolle at spille. Ved at være usynlige sikrer de, at tapetet kan fremvise sit design. Og ved at dække de uønskede pletter hjælper de gennemsigtige widgets dine appikoner med at passe ind på bestemte pletter.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hvad er kravene til oprettelse af gennemsigtige iPhone-startskærmwidgets?

I denne vejledning skal vi bruge en widget-app til at lave usynlige widgets på startskærmen . Blandt en håndfuld apps er TWid og Yidget mine favoritter, da de fungerer pålideligt og er tilgængelige gratis. Da processen er ret ens, kan du vælge en af disse to widget-apps for at komme i gang. Jeg vil bruge Yidget til at skabe gennemsigtige widgets.

Sørg for at downloade widget-appen på din iPhone, inden du går videre med trinnene.

  • Installer: Yidget (gratis)
  • Install: TWid (ledig)
  1. For at komme i gang skal du sætte en cool tapet på din iPhone. Du kan gøre det både fra appen Indstillinger eller appen Fotos. Gå over til Fotos-appen -> Vælg det ønskede foto -> Del-knap -> Brug som baggrund.
Læs også  Hvordan sletter du din TikTok-konto permanent på iPhone eller Android

Make sure to set a wallpaper

2. Nu berør og hold det tomme område på skærmen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Make sure to set a wallpaper

3. Tryk derefter på “+” -knappen vist øverst til venstre på skærmen.

Tap on the plus button

Artiklen fortsætter under annoncen

4. Derefter skal du rulle helt ned til bunden og vælge Yidget.

Choose Yidget

5. Vælg næste den foretrukne widgetstørrelse og tryk på Tilføj widget .

Tap on Add Widget 6. Placer den usynlige widget på det ønskede sted. Hvis du vil tilføje mere gennemsigtige widgets, gentag trinene fra 3 . Til sidst skal du sørge for at trykke på Udført øverst til højre på skærmen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Tap on Add Widget

Brug gennemsigtige widgets til at designe din iPhone-startskærm

Nu hvor du ved, hvordan du laver usynlige widgets, skal du bruge dem til dit hjertes smag til at designe startskærmen på din enhed. Placer de gennemsigtige widgets på det sted, hvor du vil forblive tom, og placer derefter appikonerne i henhold til designet af dit tema.

Har du nogen feedback at dele med os? Det ville være dejligt at have det i kommentarerne nedenfor. Desuden, hvis du støder på en sådan cool widget-app, så lad os også vide om det. Tap on Done

Artiklen fortsætter under annoncen