Sådan sletter du mange Facebook-indlæg på iPhone og Android på én gang

Sådan sletter du mange Facebook-indlæg på iPhone og Android på én gang

30. juli 2020 0 Af Mathias

Deling af fotos, videoer eller tanker med venner på Facebook har altid været sjovt for mig. Selvom jeg kun sørger for kun at dele de indlæg, som jeg synes er mærkbare, eller som måske får en masse ros fra venner og kære, har der nogle gange været nogle afvigelser. Desuden er det uanset hvor prisværdigt nogle indlæg kan vises på tidspunktet for udstationering, de har tendens til at blive irrelevante (hvis ikke en kilde til irritation og forlegenhed) overarbejde. Selvom Facebook gav brugerne mulighed for at søge i aktivitetslog og slette specifikke indlæg, var processen temmelig kedelig. Men det er ikke længere tilfældet i dag! Takket være en for nylig opdatering kan du nu nemt slette Facebook-indlæg på din iPhone eller Android-enhed. Lad mig guide dig igennem!

Bulk Slet Facebook-indlæg på Android og iOS

Den seneste version af Facebook giver dig mulighed for at filtrere dine aktiviteter baseret på tre ting: Kategorier, dato og mennesker . Du kan vælge en af ​​de tre muligheder for at sortere dine Facebook-indlæg og spore dem, som du ikke ønsker at vise på din profilside. Når du har valgt de overflødige indlæg, kan du vælge at enten arkivere eller fjerne dem på én gang.

Bemærk: Da processen er ret den samme på både iOS og Android, har vi kun vist iOS-skærmbilleder. Inden du kommer i gang, skal du sikre dig, at du allerede har opdateret Facebook på din enhed.

1. Start appen Facebook på din iPhone eller Android-enhed.

Open Facebook app on your device

2. Tryk nu på dit profilbillede for at gå til profilsiden.

Læs også  Sådan aktiverer du søvnregistrering i watchOS 7

hit on the profile photo

3. Tryk derefter på tre-dot lige ved siden af ​​knappen “+ Tilføj historie”, og vælg derefter Aktivitetslog.

Tap on the Activity Log

4. Tryk derefter på knappen Administrer aktivitet øverst og vælg Dine indlæg i popup.

Tap on Your Photos in the popup

5. Dernæst skal du trykke på Filtre øverst.

Tap on the Filters button

6. Nu får du tre muligheder for at sortere dine indlæg: Kategori, dato og personer.

Select the desired filter

7. Vælg den foretrukne mulighed for at spore de indlæg, du ikke ønsker at vise mere. I denne vejledning vil jeg vælge Dato som den foretrukne sorteringsindstilling. Indtast derefter varigheden (start og slut) og tryk på Udført øverst til højre.

Set the duration

8. Endelig vælg de stillinger , du vil fjerne, og derefter arkiv eller dump dem i papirkurven .

Bulk Delete your Facebook posts

Det er stort set det!

Mængde Slet dine Facebook-indlæg med lethed

Med næsten 2 milliarder brugere er Facebook stadig den mest elskede sociale netværksplatform i verden. Hvad der sætter denne app foran kurven er en række seje funktioner som dating, tilføjelse af musik til en Facebook-profil og live streaming af videoer. Selvom privatlivets fred stadig er et problem, har det taget nogle mærkbare skridt, som at tilføje muligheden for at fjerne tredjepartsapp-adgang til at øge privatlivets fred. Del for øvrig dine tanker om denne nye funktion, og om du finder det nyttigt eller ej.