Sådan indstilles alarmer og timere i Windows 10-computere (vejledning)

23. december 2020 Slået fra Af Mathias

Uden at vide det for mange, leveres Windows 10 med en indbygget funktion ‘alarmer og timere’, der fungerer ligesom enhver anden alarmur-app, som du muligvis har brugt på mobile enheder. Her viser vi dig, hvordan du får adgang til denne funktion, og hvordan du indstiller alarmer og timere i Windows 10.

Sådan indstilles alarmer og timere i Windows 10

I dag viser vi dig ikke kun, hvordan du indstiller alarmer og timere i Windows 10, men også hvordan du deaktiverer for at slette dem, når du ikke har til hensigt at bruge dem mere. Bemærk, at både alarmer og timere kun fungerer, så længe pc’en er vågen, og meddelelser er ‘Til’. Hvis du sætter din pc i ‘slumretilstand’, eller hvis meddelelser er slået fra, fungerer de ikke.

Indholdsfortegnelse +

Artiklen fortsætter under annoncen

Aktiver og brug alarmer i Windows 10

 • For at indstille en alarm skal du starte Start-menuen og vælge ‘Alarmer og ur’ fra applisten.
 • alarms and timers

  • Vælg på appens startskærm fanen ‘Alarm’ øverst. Nu kan du enten skifte til eller fra en eksisterende alarm eller oprette en ny ved at klikke / trykke på “+” tegnet i nederste højre hjørne.

  windows 10 alarm

 • Indstil derefter klokkeslættet ved hjælp af enten rullehjulet på musen eller retningspilene, der vises, når du flytter musemarkøren til en af kolonnerne.

How to Set Alarms in Windows 10

 • Du kan også konfigurere alarmen ved hjælp af indstillingerne i nederste halvdel af vinduet. Som du kan se, kan du vælge et navn til alarmen, hvor ofte den gentages og endda dens lyd. Når du er færdig med at vælge dine muligheder, skal du klikke / trykke på knappen ‘Gem’.
 • Læs også  Sådan omskiftes modifikatortaster på iPad

  How to Set Alarms in Windows 10

  Artiklen fortsætter under annoncen
  • Din nye alarm aktiveres som standard , men du vil være i stand til at slå den til eller fra som enhver anden alarm. Du kan også ændre tiden osv. Ved at trykke / klikke på den.

  windows 10 alarm

  • Når alarmen går, får du en besked nederst til højre på skærmen. Du kan udsætte eller afvise det ved hjælp af den relevante indstilling.

  alarm mute and snooze options

  Det er det. Du ved nu, hvordan du indstiller alarmer i Windows 10.

  Artiklen fortsætter under annoncen

  Indstil timere i Windows 10

 • For at indstille en timer skal du vælge fanen ‘Timer’ øverst på startskærmen for ‘Alarmer og ur’. Du kan starte en eksisterende timer ved at klikke / trykke på ‘Start’ knappen i midten eller ændre timingen ved at klikke på et hvilket som helst andet område i den fremhævede del.
 • How to Set Timers

 • For at oprette en ny timer fra bunden skal du trykke / klikke på “+” knappen i bunden og følge den samme proces som at oprette en ny alarm.
 • Windows 10 Timer

  Det er det. Du kan nu indstille timere, så du ikke glemmer at slukke for gassen eller slukke for sprinklerne i tide.

  Deaktiver eller slet alarmer og timere i Windows 10

  • Hvis du vil deaktivere eksisterende alarmer, skal du trykke på fanen ‘Alarm’ på startskærmen i appen og slå den (e) fra, du vil deaktivere.
  • Hvis du vil slette eksisterende alarmer eller timere, skal du først vælge enten Alarm eller Timer fra fanen øverst . Klik / tryk derefter på knappen ‘Vælg’ nederst for at vælge de alarmer eller timere, du vil slette.

  disable alarms

  Artiklen fortsætter under annoncen
  Læs også  Sådan planlægger du tekstbeskeder på Android
 • Brug nu afkrydsningsfelterne til at markere de alarmer, du vil slette, og klik på knappen ‘Slet’ som vist nedenfor.
 • delete alarms

  Nu kan du ikke kun indstille alarmer og timere i Windows 10, men også deaktivere eller slette dem, hvis du vil.

  Aktiver let alarmer og timere på Windows 10-pc

  Mens de fleste af os bruger smartphones til at indstille påmindelser, alarmer og timere, behøver du ikke nødvendigvis en mobil enhed til det . Nu hvor du ved, hvordan du indstiller alarmer og timere i Windows 10, skal du bruge det på din computer og fortælle os, om det er så praktisk som at bruge din Android eller iPhone. Mens du er ved det, skal du også tjekke nogle af de vigtige Windows 10-funktioner, der er rullet ud for nylig med opdateringen fra oktober 2020 sammen med vores foretrukne Windows 10-tip og tricks. delete alarms

  ) / brugerdefineret css / .tdi_2_ce9.td-a-rec {text- juster: center; } .tdi_2_ce9 .td-element-stil {z-indeks: -1; } .tdi_2_ce9.td-a-rec-img {text-align: left; } .tdi_2_ce9.td-a-rec-img img {margin: 0 auto 0 0; } @media (max-bredde: 767px) {.tdi_2_ce9.td-a-rec-img {text-align: center; }}

  Artiklen fortsætter under annoncen