Discord Mobile: Sådan deler du din skærm

23. december 2020 Slået fra Af Mathias

Discord startede som en chattjeneste for spillere at forblive forbundet med deres holdkammerater og til sidst blev det til en platform, der rummer en bred vifte af samfund, der ikke kun er spillere.

Hvis du er en aktiv Discord-bruger, ved du måske allerede, at virksomheden aldrig rigtig tilbød muligheden for at dele din skærm på mobilen, mens den tilbød funktionaliteten på tværs af dens desktopversioner. Heldigvis har det ændret sig nu. Efter en beta-testkørsel af skærmdeling på Android har Discord endelig tilføjet mobil skærmdeling på iOS og Android. I dag skal vi se på, hvordan du kan bruge funktionen på din smartphone.

Del skærm på Discord Mobile

Vi dækker metoden til at starte eller stoppe skærmdeling, hvordan du kan deltage i en session, understøttede platforme og ting, du skal huske på, mens du bruger funktionen.

Startskærmdeling på Discord Mobile

1. Det første trin til at starte en skærmdelingssession på Discord mobile er at starte et tale- eller videoopkald . Du kan gøre dette i en personlig chat, gruppe DM eller tale- / videokanaler på en server. Du finder knappen til at starte et tale- eller videoopkald i øverste højre hjørne af appen.

Artiklen fortsætter under annoncen

2. Når du er inde, ser du en ny ‘Screen Share’ -knap i opkaldsgrænsefladen. Hvis du er i et taleopkald, kan du få adgang til skærmdelingsknappen ved at stryge op fra den nederste del på siden. For dem, der er på videoopkald, er muligheden for at starte skærmdeling til stede lige i nederste række med hurtige kontroller.

screen sharing button on voice call vs video call
Skærmdelingsknap ved taleopkald (venstre) vs videoopkald (til højre)

3. Så snart du trykker på knappen til skærmdeling, vises en meddelelse, der opfordrer dig til at bekræfte, om du vil dele din skærm. Tryk på ‘Start nu’ for at starte skærmdelingssessionen . Hvis det lykkes, vil du se en side, der læser “Du deler din skærm!”. Du kan derefter skifte til andre apps, som du gerne vil dele med dine venner.

Stop skærmdeling på Discord Mobile

1. Når du er færdig med skærmdeling, har du tre muligheder for at stoppe sessionen. Først skal du skifte tilbage til Discord-appen. Fra skærmdelingsbekræftelsessiden skal du trykke på ‘Stop deling’ . Alternativt kan du trykke på knappen ‘Stop streaming’ fra bundnavigationen for at afslutte sessionen.

2. Hvis du har travlt, kan du også få adgang til meddelelsespanelet og trykke på knappen ‘Stop streaming’ på Discord-appens underretning for at afslutte sessionen.

Læs også  Sådan bruges delte påmindelser i iOS 14 og iPadOS 14
Artiklen fortsætter under annoncen
stop streaming from notification shade

Deltag i en diskords skærmdelingssession

1. Nu hvor du ved, hvordan du starter og stopper skærmdeling, skal vi se på, hvordan du kan deltage i en vens skærmdeling. Så snart en ven begynder at dele deres skærm, mens du er forbundet via stemme / video, ser du en knappen med titlen ‘Watch Stream’ . Tryk på den for at deltage.

2. Især kan du skifte mellem streams, hvis flere venner deler deres skærme på samme tid. For at skifte streams skal du bare trykke på Watch Stream-knappen i den anden vens stream.

Understøttede platforme og apps

Du kan bruge Discords mobile skærmdeling på tværs af Android og iOS. Funktionen understøtter Android-telefoner, der kører Lollipop (5.0) og derover . Derudover understøttes lyddelingsfunktioner inden for en skærmdelingssession på enheder, der kører Android 10 og nyere. Mens du kan bruge skærmdeling på både Android og iOS, understøtter virksomheden ikke funktionen på iOS 12 i dette øjeblik. Den gode nyhed er dog, at udviklerne hos Discord arbejder på at tilføje support i overskuelig fremtid.

Discord kommer til apps, og bemærker, at nogle få apps muligvis ikke understøtter lyddeling på Android-enheder. Når det er sagt, skal det fungere på de fleste apps, du bruger dagligt. På en lignende note skal du huske på, at du ikke kan bruge denne funktion til streaming-apps som Netflix og Spotify på grund af appbegrænsninger. Et andet aspekt, der er værd at nævne, er, at du har brug for videotilladelser i din rolle for at kunne dele din skærm på en server.

Artiklen fortsætter under annoncen

Forholdsregler ved brug af Discord Mobile Screen Share

Når du deler skærm, skal du huske at seerne kan se på alt, hvad der er synligt på din telefons skærm. Derfor, hvis du har følsomme oplysninger, der ligger ubeskyttet i din telefon, især i fotogalleriet, skal du muligvis krydse bekræfte, før du deler. Du kan bruge en af disse apps til at skjule private fotos og videoer.

stop sharing screen

For at undgå ekstra belastning anbefaler virksomheden at lukke apps, der i øjeblikket ikke er i brug, før de deler din skærm. Desuden kan du også aktivere tilstanden Forstyr ikke for at undgå at få beskeder og uønskede afbrydelser, mens du er midt i en session.

Læs også  Sådan får du mørk tilstand på ældre Android-enheder

Ofte stillede spørgsmål

1. Kan jeg bruge Discord-skærmdeling på iPads?

Nej. Du kan ikke bruge Discords skærmdeling på iPads i øjeblikket. Discord lover dog at understøtte funktionen på iPads i en fremtidig udgivelse. I mellemtiden kan du bruge tjenester som Zoom til at dele din skærm med dine venner fra iPad.

2. Hvad er grænsen for samtidige seere på Discord-skærmdeling?

Skærmdelingsstrømme på Discord understøtter i øjeblikket en i alt 50 seere eksklusive tv-stationen .

Artiklen fortsætter under annoncen

3. Hvordan kan jeg dele skærm via Discord på iPhones?

Du kan følge trinene i ‘Deling af startskærm i Discord Mobile ‘sektionen for at komme i gang. Husk dog, at iOS 12 ikke understøttes lige nu.

4. Jeg ser ikke knappen til skærmdeling på Discord. Hvad skal jeg gøre?

Hvis du ikke ser knappen til skærmdeling, skal du sørge for at have opdaterede Discord-appen til den nyeste version tilgængelig i Google Play Butik eller Apples App Store.

5. Kan jeg se Netflix med venner via Discord skærmdeling?

Desværre kan du ikke bruge Discords mobilskærm deling for at se Netflix med dine venner. Du kan tjekke vores guide med apps til at se film sammen med venner online.

Brug Discord Screen Sharing på Android og iOS

Mens det tog et stykke tid for Discord at tilføje skærmdeling på sin mobilapp, især da dets desktop-modstykke har tilbudt funktionen fra 2017 af, er jeg glad for at virksomheden endelig besluttede at tilføje funktionen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Da jeg afprøvede funktionen, så videooutputtet anstændigt nok ud, uden nogen signifikant lag, buffering eller “hakken”. Hvad enten det handler om at dele gameplay fra dit yndlingsspil eller at se en sjov video med dine venner, så er Discords skærmdeling yderst nyttig.