Sådan importeres adgangskoder til Google Chrome

6. august 2020 0 Af Mathias

Til trods for at Chrome er et ressource-svin, er det stadig kongen af ​​desktop-browsere. Med en markedsandel på 68% fører Chrome sig til toppen. Mens mange flytter til den nye Edge- og privatlivsorienterede Brave browser, kommer jeg stadig tilbage til Chrome af en enkel grund, og det er bundsolid ydeevne. Det fungerer bare og fungerer pålideligt godt. Så hvis du også migrerer til Chrome, vil du importere dine gemte adgangskoder til Chrome for en problemfri overgang. For at gøre tingene lettere for dig har vi sammensat en detaljeret guide til, hvordan du importerer adgangskoder til Chrome fra alle større browsere som Firefox, Edge og Opera. Vi har også nævnt en måde at problemfrit importere adgangskoder fra en CSV-fil. Efter at have sagt alt dette, lad os gå til trinnene.

Bemærk: Safari tillader ikke brugere at eksportere adgangskoder på nogen måde på grund af iCloud-nøgleringskryptering. Så effektivt kan du ikke importere adgangskoder, der er gemt på Safari til Chrome.

Importer adgangskoder til Google Chrome i 2020

I denne artikel har vi nævnt måder at importere adgangskoder til Google Chrome fra flere kilder:

  • Importer adgangskoder fra CSV
  • Importer adgangskoder fra Firefox
  • Importer adgangskoder fra Microsoft Edge and Opera

Gå gerne til sektionen der vedrører dine krav. Når det er sagt, lad os komme til vores artikel, skal vi?

Artiklen fortsætter under annoncen

Importer adgangskoder til Chrome fra CSV

Først lærer vi, hvordan du importerer adgangskoder til Chrome fra en CSV-fil. Denne metode er relevant for alle browsere (for det meste Chromium-baserede), der giver dig mulighed for at eksportere adgangskoder i et CSV-filformat. Husk, at adgangskodeimportfunktionen i Chrome stadig testes, så Google har ikke aktiveret funktionen ud af boksen. For at få adgang til importindstillingen skal du aktivere et Chrome Flag , som derefter giver dig mulighed for at importere adgangskoder fra CSV-filer. Sådan gør du det.

Bemærk: Opdater til den nyeste version af Chrome, før du kigger efter flaget. Åbn Chrome’s menu -> Hjælp -> Om Chrome -> Kontroller for opdateringer.

1. Åben krom: // flag på Chrome og søg efter “import af adgangskode” . Klik nu på rullemenuen og aktiver den. Genstart derefter Chrome, og funktionen vil blive aktiveret.

Læs også  Sådan tjekker du batteri på OnePlus-mobiler

Import Passwords to Chrome from CSV

Artiklen fortsætter under annoncen

2. Åbn nu krom: // indstillinger / adgangskoder og klik på 3-punkts menuen. Klik her på “ Import “.

Import Passwords to Chrome from CSV

3. Til sidst skal du vælge CSV-filen , der har alle dine gemte adgangskoder, og klik på “Åbn”. Du er færdig. Alle adgangskoder flyttes nu direkte til Chrome.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sådan importeres adgangskoder til Google Chrome

Importer adgangskoder til Google Chrome fra Firefox

Mozilla Firefox er ikke baseret på Chromium, men den har en dyb integration med Chrome . Du kan nemt importere adgangskoder til Chrome ved hjælp af den indbyggede mulighed. Det fungerer dog kun, hvis begge browsere er installeret på den samme computer. I tilfælde af at du vil importere adgangskoder, der er gemt på Firefox på en computer til Chrome, der er installeret på en anden computer, skal du bruge et tredjeparts offline-program, der opretter CSV-filen med et enkelt klik. Her er trinnene, der skal følges.

1. Hvis begge browsere er installeret på den samme computer, skal du åbne Chrome’s menu og flytte til “Bogmærker” . Klik her på “Importer bogmærker og indstillinger”.

Import Passwords to Chrome from Firefox

Artiklen fortsætter under annoncen

2. Derefter vælger “Mozilla Firefox” i rullemenuen og klikker på “Import”. Inden for få sekunder importeres alle dine adgangskoder, der er gemt på Firefox sammen med andre browserdata til Chrome.

Sådan importeres adgangskoder til Google Chrome

3. Hvis du migrerer til en anden maskine , skal du downloade FF Password Exporter fra GitHub. Det er helt gratis og tilgængeligt på Windows, macOS og Linux. Download den “bærbare” fil til hurtig konvertering til en CSV-fil.

Artiklen fortsætter under annoncen

Import Passwords to Chrome from Firefox

4. Kør nu applikationen, og den registrerer automatisk Firefox’s brugerprofilkatalog. Til sidst skal du klikke på “Eksport adgangskoder” og gemme filen som CSV. Når du har gjort det, skal du følge guiden, der er nævnt ovenfor om, hvordan du importerer adgangskoder til Chrome fra CSV-fil, og du vil være klar.

Læs også  Pixel 6's "dybe teknologiske investeringer" vil hjælpe Google med at "flytte grænserne"

Sådan importeres adgangskoder til Google Chrome

Importer adgangskoder til Google Chrome fra Microsoft Edge og Opera

1. Da både Microsoft Edge og Opera er baseret på Chromium, er interoperabilitet med Chrome temmelig god , og trinene er næsten identiske. Du skal bare åbne kant: // indstillinger / adgangskoder on Edge og opera: // indstillinger / adgangskoder på Opera. Klik derefter på 3-punkts menuen og vælg “Eksporter”. Gem nu CSV-filen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Import Passwords to Chrome from Microsoft Edge and Opera

2. Følg derefter de instruktioner, som jeg har nævnt i første afsnit i denne artikel . Endelig importeres alle dine adgangskoder, der er gemt på Edge og Opera, til Chrome på samme måde.

Sådan importeres adgangskoder til Google Chrome

3 Hvis du stadig bruger ældre kanten , kan du desværre ikke importere adgangskoder til Chrome direkte. Først og fremmest skal du logge på med din Microsoft-konto på Legacy Edge og derefter installere Chromium Edge oven på den legacy Edge. Alle dine gemte adgangskoder på ældre Edge flyttes automatisk til Chromium Edge. Derefter kan du nemt flytte dine adgangskoder fra trin 1 i dette afsnit.

Artiklen fortsætter under annoncen

Migrer problemfrit til Chrome fra enhver browser

Så det handlede om, hvordan du importerer adgangskoder til Chrome fra andre browsere. Vi har nævnt en trinvis vejledning til alle større browsere inklusive Firefox, den nye Edge, Opera og dybest set enhver browser, der giver brugerne mulighed for at eksportere de gemte adgangskoder i en CSV-fil. Når det er sagt, tillader Safari ikke brugere at eksportere adgangskoder på grund af nøgleringskryptering. Og Edge Legacy har problemer med uforenelighed.

Når vi finder en måde at eksportere gemte adgangskoder fra Safari eller Edge Legacy uden at bruge en tredjepartsadgangskodehåndterer, vil vi bestemt give dig besked. Alligevel er det alt sammen fra os. Hvis du fandt, at artiklen var nyttig, så fortæl os det i kommentarafsnittet nedenfor. Og nu, hvor du er flyttet til Chrome, skal du gennemgå vores artikel om, hvordan du forbedrer Google Chrome-sikkerhed til at bruge Chrome sikkert.