iMyFone AnyRecover: En komplet løsning til alle dine behov for datagendannelse

23. december 2020 Slået fra Af Mathias

iMyFone AnyRecover: En komplet løsning til alle dine behov for datagendannelse

At miste dine data kan være et mareridt. Uanset om det skyldes et korrupt softwareproblem eller utilsigtet sletning, er det aldrig en god ting at miste dine dyrebare data. Den triste del er, at både macOS og Windows-operativsystemer ikke tilbyder nogen måde at gendanne data på. Heldigvis er der tredjepartsapps, der giver dig mulighed for at gendanne mistede data. En sådan app er iMyFone AnyRecover , der lader dig gendanne mistede data på din pc og Mac. I denne artikel fortæller vi dig, hvorfor AnyRecover er en one-stop-løsning til alle dine datagendannelsesbehov.

Nøglefunktioner

AnyRecover lader dig ikke kun gendanne data på din computer men også de mistede data på eksterne lagerenheder, herunder harddiske, SD-kort, USB-flashdrev og mere. AnyRecover kan også håndtere flere datatabsscenarier. Så det betyder ikke noget, hvordan du mistede dine data, AnyRecover kan gendanne dem tilbage.

Artiklen fortsætter under annoncen

I dette afsnit skal vi dække hovedfunktionerne i AnyRecover. Jeg skal bruge Mac-versionen af appen til denne artikel. Men da der er funktionsparitet mellem Mac- og Windows-apps, vil det, du læser her, gælde for begge platforme. Okay, når det er sagt, lad os diskutere nøglefunktionerne i AnyRecover, skal vi?

1. Gendan data fra enhver lagerenhed

Som jeg kort nævnte før, kan AnyRecover hjælpe dig med at gendanne data fra enhver lagerenhed. Uanset om du vil gendanne data fra din pc eller Macs interne harddisk eller eksterne lagerenheder som SD-kort, USB-flashdrev, hukommelseskort eller andet, kan AnyRecover håndtere det.

1. Recover Data from Any Storage Device

AnyRecover kan gendanne mistede data fra enhver omskrivbar lagerenhed. Softwaren er også mærke agnostisk, så det betyder ikke noget, hvilken brandlagerenhed du bruger. Hvis din computer kan læse den, kan AnyRecover gendanne mistede data fra den.

Artiklen fortsætter under annoncen

2. Understøtter mere end 1000 filtyper

Et område, hvor de fleste datagendannelsesløsninger mislykkes, er når det kommer til gendannelse af forskellige filtyper. De mest almindelige apps til datagendannelse på markedet kan kun gendanne populære filformater til dokumenter, fotos og videoer. Så hvis filerne ikke er i understøttede formater, kan de ikke gendanne disse filer. Nå, det er ikke tilfældet med AnyRecover.

AnyRecover understøtter gendannelse af data for mere end 1000 filtyper . Så uanset hvilken type data du har mistet, kan du gendanne dem. Her er en lille liste over filtyper, der understøttes af AnyRecover. Det skal give dig en idé om dets alsidighed.

  • ocDokumenter: DOC / DOCX, XLS / XLSX, PPT / PPTX, PDF, CWK, HTML / HTM, INDD, EPS osv.
  • Grafik: JPG / JPEG, PNG, GIF, TIFF / TIF, BMP, PSD, CRW, CR2, NEF, ORF, RAF, SR2, MRW, DCR, WMF, DNG, ERF, RAW osv.
  • ideosVideoer: AVI, MOV, MP4, M4V, WMV, 3GP, 3G2, MKV, ASF, FLV, SWF, MPG, RM / RMVB, MPEG osv.
  • udLydfiler: AIF / AIFF, M4A, MP3, WAV, WMA, APE, MID / MIDI, OGG, AAC, RealAudio, VQF osv.
  • mE-mails: PST, DBX , EMLX osv. (Fra Outlook, Outlook Express …)
  • rArkiv og andre: Arkiver (såsom ZIP, RAR, SIT, ISO osv.), EXE, HTML, SITX osv.

Som du kan se, kan softwaren gendanne næsten enhver filtype, du har. Uanset om det er et dokument, foto, video, lyd eller en hvilken som helst anden fil, kan du gendanne det ved hjælp af AnyRecover.

Læs også  Lækage siger, at Apple vil opgradere iPhone 13-opladningshastighederne

Artiklen fortsætter under annoncen

3. Understøtter gendannelse af data til flere datatabscenarier

En af de bedste ting ved AnyRecover er, at den understøtter gendannelse af data uanset hvordan du mistede dem. Så det betyder ikke noget, om du mistede din fil ved et uheld at slette den, tømme papirkurven eller papirkurven eller formatere dine lagerenheder. Du kan gendanne de mistede data uden problemer.

3. Supports Recovery of Data for Several Data Loss Scenarios

Ikke kun det, men AnyRecover kan også gendanne tabte data i tilfælde af beskadiget harddisk, partitionsformatering, systemopdateringer , virusangreb, geninstallation af operativsystemet og mere. Det lader dig endda oprette et bootbart drev til at starte en nedbrudt computer op, så du kan få adgang til og gemme dataene inde.

4. Høj gendannelsesrate

Alle disse funktioner vil ikke udgøre noget, hvis gendannelsesgraden for softwaren er lav. Heldigvis skinner AnyRecover i denne henseende. Takket være sin Deep Scanning-funktion kan appen grave ud og gendanne næsten alle de mistede data og filer uden problemer. Jeg testede denne app grundigt og brugte den til at gendanne data efter formatering af mit USB-drev, tømning af papirkurven og permanent sletning af flere filer. Det gendannede alle de slettede data i alle tilfælde.

Artiklen fortsætter under annoncen

5. Begræns scanning til krævede mapper og drev

Mens AnyRecovers unikke algoritmer gør det muligt at scanne i en hurtig hastighed, vil du ende med at spilde tid, hvis du scanner hele din pc eller Mac hver gang du vil gendanne en mistet fil. Derfor elsker jeg denne specifikke funktion i AnyRecover, da den lader mig begrænse mine scanninger til mapper og drev, jeg vil have .

3. Supports Recovery of Data for Several Data Loss Scenarios

Når du starter appen, vil du se en liste over placeringer (som vist i skærmbilledet ovenfor), som du kan vælge. For det første har du de fælles placeringer, der inkluderer dit skrivebord og papirkurven. Så er der din harddisk og partitioner, eksterne drev osv. Når du ruller ned til bunden, vil du se en mulighed for ‘Angiv en placering’.

5. Limit Scan to Required Folders and Drives 2

Artiklen fortsætter under annoncen

Dette giver dig mulighed for at gennemse din Mac / PC og vælge specifikke mapper. Så hvis du fejlagtigt sletter en fil fra en mappe eller vil gendanne mistede filer fra bestemte mapper, behøver du ikke scanne hele din pc. Ret AnyRecover til mappen, så scanner og gendanner dine filer på få minutter, hvis ikke sekunder.

Brugergrænseflade og brugervenlighed

Nu hvor vi har talt om alle funktionerne i AnyRecover, lad os tjekke hvordan let det gør det at gendanne mistede filer. Når du kigger på appen, ved du, at den ikke ønsker, at du bruger timer inde i den. Appens design er enkel og funktionel . Hjemmesiden viser dig alle lagerplaceringer (interne og eksterne) pænt klassificeret under underoverskrifter. Alt du skal gøre er at vælge den ønskede placering og klikke på Start-knappen for at starte datagendannelsen.

User Interface and Ease of Use 1

Artiklen fortsætter under annoncen

Sig, at vi vil gendanne data fra vores papirkurv. Jeg vælger det og klikker på Start for at starte den dybe scanning. Så snart du klikker på knappen, begynder appen at arbejde. Du kan se scanningsforløbet i øverste bjælke og de identificerede filer i venstre kolonne . Der er pauser og stop-knapper øverst. De er nyttige, når du finder de ønskede filer, før scanningen er afsluttet. På den måde behøver du ikke vente på hele scanningen.

Læs også  Sådan deaktiveres Xbox Game Bar på Windows 10

User Interface and Ease of Use 1

Alle filerne er pænt organiseret i mapper efter filtyper og udvidelser. Du kan klikke på mapperne for at udvide dem og se indholdet af mapper i højre vindue. Her kan du dobbeltklikke på en fil for at få vist den . Denne funktion hjælper med at sikre, at du ikke ender med at gendanne den forkerte fil. Når du er tilfreds med dit valg (du kan også vælge flere filer ved hjælp af afkrydsningsfelterne), skal du klikke på “Gendan” -knappen, og det vil gendanne filerne for dig.

User Interface and Ease of Use 2

Artiklen fortsætter under annoncen

Som du kan se, tager hele gendannelsesprocessen kun et par klik. Samlet set er softwaren så let at bruge som den bliver. Du kan ikke finde en lettere løsning til at gendanne mistede filer end dette.

Priser og tilgængelighed

Det anbefales altid at have god software til datagendannelse i dit arsenal. Jeg vil ikke miste mine vigtige filer, og enhver app, der kan hjælpe mig med at gendanne dem, er uvurderlig for mig. Og for alt det, det gør, tror jeg, AnyRecover tilbyder en rimelig prisstrategi. Der er en gratis version, som du kan downloade for at scanne og forhåndsvise de slettede filer. Den gratis version giver dig også mulighed for at gendanne tre filer . Dette er fantastisk, da du kun kan købe appen, efter at du er sikker på, at appen kan gendanne de nødvendige filer.

Pricing and Availability for Windows

Artiklen fortsætter under annoncen

De betalte planer starter ved $ 49,95 / måned . Men hvis jeg var dig, ville jeg enten gå efter 1-årsplanen, der koster $ 59,95 / år, eller Lifetime-planen, der koster $ 79,95. Begge disse planer giver mere økonomisk mening. Bemærk, at dette er prissætningen for Windows-versionen af softwaren. Mac-versionen koster lidt mere med den månedlige plan koster $ 59,95. De årlige planer og levetidsplaner koster henholdsvis $ 79,95 og $ 89,95.

Pricing and Availability for Mac

Der er også en 30-dages pengene-tilbage-garanti, der giver brugerne ro i sindet når du foretager købet. Så hvis du af en eller anden grund ikke er tilfreds med AnyRecover efter at have købt den, kan du altid få en refusion på under 30 dage.

Tjek AnyRecover

Artiklen fortsætter under annoncen

Gendan mistede data med lethed ved hjælp af AnyRecover

Jeg har aktivt testet AnyRecover for at se, hvordan den fungerer i flere scenarier for datatab, og det har fungeret for mig hver gang uden fejl. Hvis du har brug for at gendanne mistede data på din Windows- eller Mac-enhed (eller eksterne lagerenheder), er dette en af de bedste datagendannelsessoftware på markedet. Så klik på linket for at tjekke det ud og fortæl os, om AnyRecover kan hjælpe dig med at gendanne dine mistede data eller ej.