Sådan bruger du Zen Mode 2.0 på OnePlus-telefoner

9. juli 2021 Slået fra Af Patrick Nielsen

En af mine yndlingsfunktioner i OxygenOS 11 er Zen Mode 2.0 – en opdatering af OnePlus’ Zen Mode, der hjælper brugerne med at tage en pause fra deres smartphones. Selv om OnePlus stadig er i gang med at udrulle OxygenOS 11 til sine ældre telefoner, kan du få fingrene i Zen Mode 2.0 ved at opdatere appen fra Play Store.

Brug Zen Mode 2.0 på OnePlus-telefoner

I denne artikel vil vi diskutere de nye funktioner, der er indført med Zen Mode 2.0, og hvordan du kan bruge appen til at afbryde forbindelsen og fokusere på dit arbejde og ikke lade din telefon distrahere dig i vigtige situationer i den virkelige verden. Når det er sagt, så lad os komme i gang.

Hvad er Zen Mode 2.0, og hvordan får du adgang til den?

Zen Mode er OnePlus’ bud på digital velvære. Virksomheden opdaterede Zen Mode med nye funktioner sammen med OxygenOS 11. Du kan få Zen Mode 2.0 til OnePlus 8-serien, OnePlus 7- og 7T-serien, OnePlus 6 og 6T, OnePlus 5 og 5T og OnePlus Nord fra Play Store. Når du har installeret den, skal du trække notifikationsskyggen nedad og trykke på Zen Mode-flisen. Hvis du ikke kan se den, skal du trykke på blyantsikonet og bringe det frem i det tilgængelige område. Jeg vil anbefale, at du beholder den på den første side for hurtig adgang.

Nye funktioner i Zen Mode 2.0

  • Opdateret brugergrænseflade
  • Indstillinger for øget tidsvarighed
  • Toner med hvid støj
  • Zen Mode for grupper

Opdateret brugergrænseflade

Med version 2.0 har OnePlus revideret designet af Zen Mode. Funktionen tilbyder nu i alt fem temaer, nemlig Ocean, Space, Grassland, Sunrise og Meditation. Som navnet antyder, er temaerne baseret på disse koncepter, og du vil se dem i baggrunden under din Zen Mode-session. Tag et kig på temaerne i billedgalleriet nedenfor:

Læs også  Sådan fjernes Facebook Bloatware fra OnePlus 8, 8 Pro og Nord
Artiklen fortsætter under annoncen

1 af 3 Ocean og Space temaer Grassland og Sunrise temaer Meditation tema

Øgede indstillinger for tidsvarighed

OnePlus tilbød tidligere 20 minutter som standardvarighed for Zen Mode og bragte derefter fleksibilitet ind for at justere varigheden til 30, 40 eller 60 minutter. Med Zen Mode 2.0 kan du tilpasse varigheden yderligere med nye muligheder på 1 minut, 90 minutter og 120 minutter. I alt kan du indstille varigheden til 1 minut, 20 minutter, 30 minutter, 40 minutter, 60 minutter, 90 minutter eller 120 minutter i Zen Mode 2.0. Det gør du ved at trykke på timeren på Zen Mode’s startside og vælge den varighed, der fungerer bedst for dig.

Toner med hvid støj

OnePlus har samarbejdet med udviklerne af søvnlyde og meditationsappen Tide for at tilføje toner med hvid støj til Zen Mode 2.0. Gennem dette samarbejde fik Zen Mode 2.0.1.0 fem temalydninger – Jellyfishes, Light-Years, Country Mornings, Meditation og Sunrise – til Zen Mode 2.0.1.0. Disse lyde er knyttet til de fem temaer, der er tilgængelige i appen. Du kan aktivere lyden ved at trykke på musiksymbolet, der findes i øverste højre hjørne af appen.

Hvis du ikke har lyst til at have musik i baggrunden, kan du deaktivere den, selv om du er midt i en Zen-tilstandssession. For at deaktivere den omgivende lyd skal du blot trykke på det musiksymbol, der er til stede på skærmen, for at deaktivere den omgivende lyd. Du kan trykke på det igen, hvis du senere vil aktivere lyden igen.

Læs også  Sådan kontrolleres Apple Watch Battery Health i watchOS 7
Artiklen fortsætter under annoncen

Gruppe Zen-tilstand

Til sidst har vi Gruppe Zen-tilstand – en funktion, der hjælper dig med at lægge telefonen fra dig sammen med dine venner og familie. Du kan trykke på ikonet for flere brugere på startsiden for at få adgang til gruppe Zen-tilstand. Her har du mulighed for at oprette et rum eller deltage i et rum, som andre har oprettet.

Du kan derefter konfigurere sessionens varighed og invitere venner ved at dele din værelseskode. Selv om OnePlus fremsætter dristige påstande ved at sige, at enhver smartphone-bruger kan deltage i gruppesessionen, er det ikke tilfældet lige nu. Det kan være under udarbejdelse, og OnePlus kan tilføje det i fremtiden. Indtil videre er du begrænset til andre OnePlus-telefoner.

Benyt Zen Mode 2.0 til at afbryde forbindelsen til din OnePlus-telefon

Så det er alle de nye funktioner, som OnePlus har tilføjet med Zen Mode 2.0. To gamle funktioner, der er værd at nævne, er daglige påmindelser for at blive mindet om at tænde for Zen-tilstand på et bestemt tidspunkt og påmindelser om brug af smartphone efter kontinuerlig brug i 2, 3, 4 eller 5 timer. Du kan få adgang til begge disse funktioner fra Zen Mode-indstillingerne i appen. Vi håber, at denne gennemgang af funktionerne har hjulpet dig med at forstå Zen-tilstand bedre. Inden du tager af sted for at prøve den, kan du fortælle os din yndlingsfunktion i Zen-tilstand 2.0 i kommentarerne.