Sådan installeres Google Chrome på Android TV

22. december 2020 Slået fra Af Mathias

Android TV er ikke beregnet til at surfe på nettet, så Google har ikke gjort meget for at optimere sin browser til tv-platformen. Faktisk er Google Chrome ikke engang tilgængelig i Android TVs Play Butik. Der er dog brugere, der stoler for meget på Chrome og ønsker at få adgang til websider på den større skærm en gang imellem. Så hvis du er en af disse brugere og vil installere Google Chrome på Android TV, tager denne vejledning dig lige hjem. Her har vi forklaret trinnene i en simpel vejledning, så du kan bruge Chrome på Android TV uden problemer. På den note, lad os begynde.

Installer Google Chrome på Android TV (2021)

Her har vi beskrevet, hvorfor du skal installere Google Chrome på Android TV, og hvad er de nødvendige skridt for at få det til at fungere. Du kan klikke på nedenstående link for nemt at gå til trinnene.

Indholdsfortegnelse +

Hvorfor skal man installere Chrome på Android TV?

Lad mig sætte dette lige ud: Chrome er ikke optimeret til Android TV, og den fungerer ikke korrekt med Android TV’s fjernbetjening. Målfelterne genkendes ikke af fjernnavigationen, og du sidder ofte fast i en UI-sløjfe. Når det er sagt, er den gode del om Chrome på Android TV, at den fungerer fejlfrit med en mus .

Artiklen fortsætter under annoncen

Du kan klikke på ethvert UI-element ligesom dit skrivebord på Chrome, rulle websider og åbne menuen og indstillingssiden. Det understøtter også automatisk udfyldning af adgangskode og synkroniserer alle dine Chrome-data på Android TV. I tilfælde af at du stadig ikke er beundret af Chrome, kan du finde de bedste browsere til Android TV fra vores dedikerede artikel.

Læs også  Fix Godkend, at der ikke fungerer mellem macOS Catalina og watchOS 6-udgave

Opsæt Google Chrome på Android TV

1. For at installere Google Chrome på Android TV skal du sideloade APK’en, da Chrome officielt ikke er tilgængelig i Android TV’s Play Butik. Så gå videre og download APK fra APKMirror (gratis) på din computer eller smartphone.

2. Efter download af APK kan du overføre APK til din Android TV trådløst via SFTV-appen. Hvis SFTV ikke fungerer for dig, kan du overføre ved hjælp af cloudtjeneste eller blot importere filen ved hjælp af et thumb-drev .

Artiklen fortsætter under annoncen

How to Install Google Chrome on Android TV

3. Når APK er overført, skal du installere Solid Explorer-appen (Gratis, tilbyder køb i appen) fra Android TVs Play Butik.

How to Install Google Chrome on Android TV

Artiklen fortsætter under annoncen

4. Gå derefter til Android TVs indstillinger -> Enhedsindstillinger -> Sikkerhed og begrænsninger -> Ukendte kilder -> Aktivér skift til “Solid Explorer” . Denne tilladelse kræves til tredjepartsappinstallationer.

How to Install Google Chrome on Android TV

5. Derefter skal du åbne Solid Explorer og finde APK fil. Det skal være under mappen Downloads.

How to Install Google Chrome on Android TV

Artiklen fortsætter under annoncen

6. Dernæst skal du åbne Chrome APK på dit Android TV og installere det med det samme . Og sådan kan du installere Google Chrome på Android TV.

How to Install Google Chrome on Android TV

7. Nu skal du forbinde en trådløs eller kablet mus til dit Android TV. Derefter fungerer Chrome fejlfrit på Android TV.

Sådan installeres Google Chrome på Android TV

Artiklen fortsætter under annoncen

Udforsk Internettet på Android TV ved hjælp af Chrome

Så det var en kort guide til, hvordan du installerer og opsætter Chrome på Android TV. Som jeg har nævnt ovenfor, er installationen uden fejl, og du behøver ikke at rode med ADB-kommandoer for at få det til at fungere. Du bliver dog nødt til at bruge en mus til at navigere korrekt gennem websiderne.

Læs også  Sådan tilføjes data manuelt til Health-appen på iPhone

Det er alligevel alt fra os. Hvis du vil finde Android TV-apps, der er optimeret til den større skærm, skal du gå gennem vores linkede artikel. Og hvis du står over for et problem, så kommenter nedenunder og lad os vide. Sådan installeres Google Chrome på Android TV

Artiklen fortsætter under annoncen