Sådan tilføjes eller fjernes kalendere på iPhone og iPad

22. december 2020 Slået fra Af Mathias

At administrere en stadigt hektisk tidsplan behøver ikke at være en kedelig affære, når du har en effektiv kalenderapp som Apple Calendar altid klar til at holde dig opdateret. Aktiekalenderappen har for nylig tilføjet flere nyttige funktioner for at hjælpe dig med let at holde styr på kommende begivenheder. Hvad mere er, kan du tilføje eller fjerne kalendere på din iPhone og iPad afhængigt af dine behov for en forenklet begivenhed eller planlægningssporingsoplevelse. Lad mig hjælpe dig i gang!

Tilføj eller slet kalendere på iOS og iPadOS

Indholdsfortegnelse +

Hvorfor skal du have flere kalendere?

For at skabe en fin balance mellem det personlige og det professionelle liv foretrækker jeg at have flere kalendere for at holde aftaler og tidsplaner perfekt organiseret. Som et resultat er jeg i stand til at overvåge kommende begivenheder eller kontrollere, hvad der er opstillet for mig uden at skulle grave dybt.

Når alt kommer til alt er en rodet kalender tilbøjelig til at forvandle det hele snarere end at gøre dit allerede hektiske liv lettere, ikke? Det er her, hvor fleksibiliteten til at have separate kalendere bliver behovet for timen. Sådan kan du tilføje flere kalendere til Apple-kalenderen og nemt fjerne dem efter eget ønske:

Artiklen fortsætter under annoncen

Tilføj en kalender til Apple Calendar på iOS

 1. Start Kalender-app på din iPhone eller iPad.
Læs også  Sådan bruger du en printer i Linux-apps på Chromebook

Launch Apple calendar app

2. Tryk nu på

  Kalendere fanen nederst i midten.

  Launch Apple calendar app

  Artiklen fortsætter under annoncen

  3. Vælg derefter Tilføj kalender i nederste venstre hjørne af skærmen.

  Choose the Calendars tab

  4. Giv derefter et passende navn og tilpas din kalender. For eksempel kan du vælge den ønskede farvekode og vælge den foretrukne konto.

  Artiklen fortsætter under annoncen

  Customize your calendar

  5. I sidste ende skal du sørge for at ramme

   Udført øverst til højre på skærmen for at afslutte.

   Tap on Done at the top right corner of the screen to finish

   Artiklen fortsætter under annoncen

   Det er det! Du har tilføjet en kalender til aktiekalenderappen på din iOS-enhed. Hvis du nogensinde vil redigere den nyligt tilføjede kalender, skal du trykke på “i” -knappen lige ved siden af kalenderen, og rediger derefter alt efter dine behov.

   Slet kalendere fra iPhone og iPad

   Hvis du ikke længere vil have en bestemt kalender, kan du nemt fjerne den. Processen med at slette en bestemt kalender i Apple Kalender til iOS er lige så ligetil.

   1. Start Kalender-app og tryk på Kalendere fanen nederst.

   Launch Apple calendar app

   2. Tryk nu på

   Artiklen fortsætter under annoncen
    “i” -knappen lige ved siden af den kalender, du vil slette.

    3. Tryk derefter på Slet kalender findes i bunden. Nu dukker en menu op fra bunden og siger, Tap on the information button “Er du sikker på, at du vil slette denne kalender? Alle begivenheder, der er knyttet til kalenderen, slettes også. ”Tryk på Slet kalender igen for at bekræfte sletningen.

    Tilføj / slet kalendere med lethed på iOS eller iPadOS

    Så det er sådan, du kan tilføje eller slette kalendere i Apple Kalender på din iOS-enhed. Som jeg sagde ovenfor, er det bedre at have flere kalendere til at styre både personlige og professionelle tidsplaner eller begivenheder. Bortset fra at gøre det lettere at spore begivenheder, spiller flere kalendere også en vigtig rolle for at holde kalenderen pæn.

    Artiklen fortsætter under annoncen

    Det er værd at bemærke, at du også kan synkronisere Google Kalender med Apple Kalender for at holde styr på alle dine begivenheder lige fra et sted. Hvis du bruger Google Kalender, skal du få mest muligt ud af det for at holde øje med alle begivenhederne mere bekvemt. Forresten, hvad tager du på aktiekalenderen, og hvad er de funktioner, du gerne vil føje til den?

    / brugerdefineret css / .tdi_2_990.td-a-rec { tekstjustering: center; } .tdi_2_990 .td-element-stil {z-indeks: -1; } .tdi_2_990.td-a-rec-img {text-align: left; } .tdi_2_990.td-a-rec-img img {margin: 0 auto 0 0; } @media (max-bredde: 767px) {.tdi_2_990.td-a-rec-img {text-align: center; }}

Læs også  Sådan downloades og opdateres apps direkte på Apple Watch