Sådan optages skærmen på Android TV (arbejdsmetode)

21. december 2020 Slået fra Af Mathias

Skærmoptagelse på Android TV er ikke så problemfri som du har på din Android-enhed. Google har fjernet den indvendige side “træk over andre apps” -indstillingssiden for at forhindre, at apps flyder over andre UI-elementer og fanger skærmen. Selvom det er forståeligt fra Googles side for at forhindre piratkopiering, vil nogle brugere optage skærmen til nogle tutorials eller illustrationer. Så hvis du vil optage skærmen på Android TV, er du kommet til det rette sted. Her viser vi dig, hvordan du kan omgå Android TVs begrænsning og optage skærmen alligevel. Så uden videre, lad os begynde.

Optag skærmen på Android TV (2021)

Der er flere Android TV-skærmoptagelsesmetoder, såsom spejling af skærmen eller brug af apps ligesom AirDroid, men ventetid er virkelig dårlig, og output har dystre kvalitet og opløsning. Så jeg har medtaget en måde at fange skærm på Android TV, der kører indbygget på systemet og fanger skærmen uden stamming. Så med det ude af vejen, lad os springe til trinnene.

1. For det første skal du gennemgå vores guide til, hvordan du kører inkompatible Android-apps på Android TV (især fra trin # 3 til nr. 7) for at oprette forbindelse til tv’et trådløst og at lære om den trådløse ADB-installationsproces.

Artiklen fortsætter under annoncen

Record the Screen on Android TV

2. Når forbindelsen er oprettet, skal du downloade AZ Screen Recorder APK (Gratis) på din computer. Det er en af de bedste apps til skærmoptagere til Android. Omdøb nu filen til noget kortere, og flyt den til ADB-mappen. For eksempel har jeg omdøbt det til recorder.apk.

Record the Screen on Android TV

3. Derefter på terminalen , kør adb install recorder.apk for at installere AZ Screen Recorder APK på dit Android TV. Du får en “Succes” -output efter installationen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Record the Screen on Android TV

4. Download nu Set Orientation-appen (Gratis) og omdøb den igen til noget kortere og lettere at skrive. Jeg har omdøbt APK’en til set.apk. Derefter skal du flytte den til ADB-mappen og udføre adb install set.apk for at installere appen.

Record the Screen on Android TV

Artiklen fortsætter under annoncen

5. Endelig skal du installere Sideload Launcher (gratis) på dit Android TV. Hvis du allerede har installeret Sideload Launcher fra trin 1, behøver du ikke gøre dette igen. Ikke desto mindre skal du åbne appen.

Læs også  Sådan deaktiverer du autoplay-videoer i Chrome, Firefox og Microsoft Edge

Record the Screen on Android TV

6. Her skal du åbne appen Indstil orientering og ændre retningen til “Landskab” . Du er færdig for nu. Hvis du får en hurtig meddelelse om, at appen er bygget til en ældre platform, skal du blot afvise den og fortsætte.

Record the Screen on Android TV

Artiklen fortsætter under annoncen

7. Nu skal du forbinde en mus til dit Android TV . Du kan tilslutte enten en trådløs eller en kablet mus. Dette er nødvendigt for at navigere i AZ Screen Recorder, da dets UI-elementer ikke er udviklet til Android TV, hvorfor appen ikke understøtter fjernnavigation. Husk, at med musen åbnes venstreklik appen, og højreklik tager dig tilbage.

8. Når du har tilsluttet musen, skal du åbne terminalen igen og udføre nedenstående kommando. Det vil tillade AZ Screen Recorder at trække over andre apps på Android TV. Du får ikke output i terminalvinduet.

 adb shell appops sæt com.hecorat.screenrecorder.free SYSTEM_ALERT_WINDOW tillad Sådan optages skærmen på Android TV (arbejdsmetode) 

9. Endelig skal du gå til Sideload Launcher og derefter åbne AZ Screen Recorder . Giv her alle tilladelser, og brug derefter musen til at klikke på ikonet “optagelse” nederst til højre.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sådan optages skærmen på Android TV (arbejdsmetode)

10. Klik nu på “ Start nu ”, og det begynder at optage skærmen på dit Android TV.

Sådan optages skærmen på Android TV (arbejdsmetode)

Artiklen fortsætter under annoncen

11. For at stoppe videooptagelsen kan du klikke på overlay-ikonet ved hjælp af musen. Husk, at det ikke understøtter intern lydoptagelse , medmindre dit Android TV er opdateret til Android 10-build. Du kan heller ikke optage skærmen på Netflix og andre DRM-beskyttede apps.

Sådan optages skærmen på Android TV (arbejdsmetode)

12. Husk, at skærmoptagerens overlay forbliver på hjemmesiden, indtil du tvinger til at stoppe appen . For at gøre det skal du åbne Indstillinger -> Apps -> AZ Screen Recorder -> Force stop -> OK.

Sådan optages skærmen på Android TV (arbejdsmetode)

Artiklen fortsætter under annoncen

Ofte stillede spørgsmål

Q. Hvad er opløsning og billedfrekvens for skærmoptagelse på Android TV?

Jeg afregnede med AZ Screen Recorder efter at have prøvet DU Screen Recorder og Screen Record af Kimcy929, da det var mere intuitivt at bruge, og der var færre tilfælde af stammen. Appen valgte automatisk 720p som standardopløsningen 30FPS som standard billedhastighed. Du kan dog tage det op til 1080p og 60FPS, men husk, det kan øge latenstiden.

Sp. Har skærmoptagelse på Android TV lydoptagelse?

Ja, du kan optage intern lyd under skærmoptagelse på Android TV, men kun hvis dit tv er opdateret til Android 10-build. Bortset fra det kan du optage mikrofonlyd på enhver Android-platform.

Artiklen fortsætter under annoncen

Q. Hvordan fungerer orienteringen under skærmoptagelse på Android TV?

Da skærmoptagere ikke er optimeret til TV-platformen er orientering et problem. Derfor har jeg nævnt at bruge appen Set Orientation, så apps forbliver i liggende tilstand.

Sp. Har skærmoptageren til Android TV et vandmærke?

Da jeg bruger AZ Screen Recorder, er det placerer ikke et vandmærke på optagede videoer for alle brugere – gratis og betalt.

Skærmoptagelse på Android TV med AZ Screen Recorder

Så det er sådan, du kan fange skærmen på Android TV med AZ Screen Recorder. Der er rigelige apps til skærmoptagelse til Android TV, men som jeg nævnte ovenfor har Google fjernet siden med flydende indstillinger fra Android TV. Som et resultat skal du manuelt aktivere indstillingen via en ADB-kommando.

Artiklen fortsætter under annoncen

Jeg ved, at trinnene er ret lange, men bestemt gennemførlige, hvis du tidligere har tinkeret med ADB-kommandoer. Alligevel er det alt fra os. Hvis du står over for et problem, så kommenter nedenunder og lad os vide. Vi vil helt sikkert prøve at hjælpe dig.