Sådan bruges og fjernes appklip på iPhone og iPad

Sådan bruges og fjernes appklip på iPhone og iPad

29. december 2020 Slået fra Af Mathias

Apple introducerede App Clips med iOS 14 tilbage på WWDC 2020. Disse er stort set som små dele af en app, der kan bruges uden at installere selve appen. Det er en ret nyttig funktion, som apps kan integrere, så flere mennesker kan opleve appen og bruge den virkelig hurtigt. Nu hvor appklip er rullet ud for udviklere, og de er også tilgængelige for brugere med iOS 14.3, er chancerne for, at du vil prøve dem på dine enheder. Nå, her er hvordan man bruger og fjerner appklip på iPhone og iPad.

Sådan bruges appklip på iPhone og iPad

Appklip findes i mange former. Der er koder, du kan scanne, NFC-tags, du kan trykke på, og enkle links, der kan åbnes. Det er klart, at koder og NFC-tags findes i den virkelige verden. Links er dog noget, du kan finde online og prøve selv.

I denne artikel vil jeg gennemgå hele App Clips livscyklus. Vi starter med, hvordan vi finder og bruger dem, hvordan vi kan se, hvilke appklip du har brugt, og endda hvordan du fjerner dem, hvis du vil. Der er desuden en praktisk liste over apps, der i øjeblikket også understøtter appklip, så du kan prøve dem selv. Du kan bruge indholdsfortegnelsen nedenfor til at springe over til de relevante sektioner.

Indholdsfortegnelse +

Læs også  Sådan castes Windows 10 til Android TV eller ethvert Smart TV