Sådan aktiveres automatisk billedblokering i Gmail på iPhone og iPad

Sådan aktiveres automatisk billedblokering i Gmail på iPhone og iPad

27. oktober 2020 Slået fra Af Mathias

Når der er en konstant trussel mod sikkerheden af følsomme oplysninger, bør yderligere beskyttelse mod spammere og hackere altid være vejen at gå. På baggrund af et stadigt stigende krav om forbedret sikkerhed og privatliv har Google taget flere bemærkelsesværdige trin som at indføre en privat messaging-funktion i Google Fotos og lade iOS-brugere aktivere automatisk billedblokering i Gmail på iPhone og iPad. Det er værd at bemærke på forhånd, at billedblokeringsfunktionen har eksisteret på Android- og webversioner af Gmail-appen i nogen tid, i modsætning til iOS-modstykket. Så det er en ret forsinket lancering på iOS-versionen af appen. Bedre sent end aldrig, lad os gå ind i guiden for at se, hvordan det fungerer!

Sådan stopper du Gmail fra automatisk at indlæse vedhæftede billeder på iPhone og iPad

Flere e-mail-sporingsklienter sporer, når en e-mail er blevet åbnet og ses ved hjælp af små og usynlige billeder. De åbner porten for invasive funktioner som “læs kvitteringer” og placeringssporing. Som standard indlæser Gmail-appen automatisk de vedhæftede billeder, så brugerne kan se dem uden nogen ventetid. Fra et praktisk perspektiv er det nyttigt. Men fra et sikkerhedsmæssigt synspunkt er det ikke. Heldigvis er der en måde at forhindre Gmail i automatisk at indlæse eksterne billeder.

1. Start Gmail-appen på din iPhone eller iPad, og tryk derefter på menuikonet øverst til venstre på skærmen.

Artiklen forsætter under annoncen

Launch Google Photos app on iPhone and select Menu

2. Rul nu ned og tryk på Indstillinger.

Choose Settings app in Gmail

3. Tryk derefter på din Google-konto øverst.

Artiklen forsætter under annoncen

Tap on your Google Account

4. Tryk derefter på indstillingen Billeder .

Tap on Images option

Artiklen forsætter under annoncen
Læs også  7 bedste tip til at fremskynde skrivning i iOS 13 og iPadOS 13

5. Til sidst skal du vælge “Spørg inden du viser eksterne billeder” .

Ask before showing external images

Det er det! Afslut nu indstillingerne. Gmail viser ikke længere de vedhæftede billeder automatisk.

Hvis du nogensinde vender det om, er alt hvad du skal gøre, at gå tilbage til den samme indstilling og vælge Vis altid indstillinger for eksterne billeder til sidst.

Artiklen forsætter under annoncen

Bemærk:

  • Processen til at aktivere billedblokeringsfunktionen i Gmail på Android-enheder er ret ens. Du skal blot trykke på menuknappen øverst til venstre på skærmen> Indstillinger> Din konto> Billeder. Endelig skal du vælge Spørg, før du viser eksterne billeder i popupen.

Enable image blocking in Gmail on Android device

  • Ask before showing external images For at konfigurere blokering af billeder i Gmail på nettet, klik på tandhjulsikonet øverst til højre> Indstillinger.
  • Select on Settings in Gmail on Web

    • I billedsektionen skal du sørge for at “Spørg, før der vises eksterne billeder” er valgt.

    Choose Ask before showing external images in Gmail for web

    Artiklen forsætter under annoncen

    Tænde for Automatisk billedblokering i Gmail på tværs af enheder

    Så det er sådan, at Gmail-appen ikke automatisk viser de vedhæftede billeder. I betragtning af hvor vigtigt det er at forbedre sikkerhed og privatliv i en tid, hvor hacking og cyberkriminalitet er blevet dagsordenen, er det en gennemtænkt implementering i e-mail-appen. Hvad tager du med denne meget tiltrængte funktion? Lad os vide i kommentarerne nedenfor. Choose Ask before showing external images in Gmail for web