Sådan tilføjes tredjeparts Cloud Apps til Files-appen på iOS 13 og iPadOS 13

27. oktober 2020 Slået fra Af Mathias

Hvis jeg får et valg, ser jeg ikke ud over iCloud efter mine online lagringsbehov. Desværre tilbyder Apple kun 5 GB gratis iCloud-opbevaring i en tid, hvor selv 50 GB basislager synes for mindre til at imødekomme brugernes hurtigt voksende krav takket være fotos og videoer i høj opløsning og kraftfulde spil. Derfor opstår behovet for at kigge efter tredjeparts cloud-apps som Google Drive (15 GB gratis) og Box (10 GB gratis). Så hvis din iCloud-lagerplads allerede er fuld, og du ikke vil opgradere til premiumplanen (starter ved $ 0,99 / måned for 50 GB), så tænk over disse bemærkede tilbud. Lad mig vise dig, hvordan du kan føje dine foretrukne tredjeparts cloud-apps til Files-appen på din iPhone og iPad.

Føj tredjeparts sky-apps til filer-appen på iPhone og iPad

Mens iCloud Drive stadig er standardindstillingen i lagerfilhåndteringen app, har brugerne friheden til at gemme deres data i andre skytjenester. Selvom processen fortsætter med at være afslappet, har Apple justeret den let i iOS 13 og iPadOS 13. Derfor troede jeg, at det ville være bedre at lave et kort stykke om det. Nu sker det!

1. Start filer -appen på din iPhone eller iPad.

Artiklen fortsætter under annoncen

Open Files app on iPhone or iPad

2. Vælg nu Gennemse fanen nederst.

Tap on Browse tab at the bottom

3. Tryk derefter på de tre vandrette prikker øverst til højre på skærmen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Three Dots

4. Vælg derefter Rediger mulighed i popupen, der vises nederst.

Tap on Edit

Artiklen fortsætter under annoncen

5. Under afsnittet Steder skal du se de skyapps, der er installeret på din enhed. Tænd for deres skifter.

Turn on the toggles for cloud apps

6. Endelig skal du sørge for at trykke på Udført øverst til højre for at afslutte.

Læs også  Guide: Google Assistant på Android og Chromebooks - hvordan slår du det fra?

Save files in other cloud apps

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er det! Fra nu af vises dine foretrukne sky-apps under sektionen Steder. Og du kan gemme og administrere dine filer inde i dem, lige som du gør i Apples iCloud Drive.

Fjern uønskede sky-apps fra filer-appen

Hvis du nogensinde ikke gør det Hvis du ikke vil bruge en sky-app, som du har tilføjet tidligere, kan du nemt skjule dem i sektionen Steder.

1. Åbn filer app på din enhed> Gennemse fanen> tre prikker øverst til højre> Rediger.

Artiklen fortsætter under annoncen

Tap on three dots and choose Edit

2. Sluk nu kontakten ved siden af sky-apps , du vil skjule. Sørg derefter for at trykke på Udført øverst til højre for at bekræfte.

Remove cloud apps from Files on iPhone and iPad

Artiklen fortsætter under annoncen

Tilføj og fjern hurtigt sky-apps i filer til iPhone og iPad

Så det er hvordan du kan bruge tredjeparts cloud-apps i appen Filer. I betragtning af at iCloud muligvis ikke passer til alles behov, er det godt, at Apple også har tilladt lagerfilhåndteringsappen at arbejde med andre tjenester. Det gør appen mere brugervenlig. Med introduktionen af den nyeste iteration af iOS er Files-appen blevet endnu mere kraftfuld takket være tilføjelsen af en dokumentscanner og det oprindelige værktøj til lynlåsning / udpakning. Fortæl mig dine tanker, og hvor står det over for tredjeparts filadministratorer.