Del din skærm med Facebook Messenger på din computer

27. oktober 2020 Slået fra Af Mathias

Udover WhatsApp er Facebook Messenger en af de mest elskede messaging-apps på tværs af platforme.

Det bedste ved besked-appen er sandsynligvis en række brugervenlige funktioner, herunder skærmdeling, som er praktisk i forskellige situationer.

Uanset om du vil dele en live visning af din skærm, shoppe sammen online eller hjælpe din ven med at foretage fejlfinding af et problem, har skærmdeling en rolle at spille.

Hvis du endnu ikke har afprøvet denne alsidige funktion, så lad mig gå igennem den hurtige proces til at dele skærmen i Facebook Messenger på computeren.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sådan deler du din skærm i Facebook Messenger på skrivebordet

Bemærk, at antallet af deltagere er begrænset afhængigt af den service, du er ved brug af. Mens et simpelt Messenger-opkald tillader skærmdeling med op til 8 personer på én gang, giver Messenger Rooms dig mulighed for at udsende din skærm med op til 16 personer samtidigt.

Facebook har lovet, at det snart vil øge begrænsningen fra 16 til 50 . Derudover planlægger det også at indføre forbedrede kontroller til Messenger Rooms, så du kan begrænse muligheden for at dele skærmbilleder til dig selv eller gøre det tilgængeligt for alle deltagere under opkaldet eller mens du opretter et rum.

  1. For at komme i gang skal du gå til messenger.com, facebook.com, Messenger Rooms eller Workplace Rooms.
Open Messenger Rooms

2. Start nu et videoopkald eller opret et nyt rum efter dine behov.

kickstart a video call

3. Klik derefter på knappen “Del skærm” i bunden.

Læs også  Sådan indsættes flere emner med tildelbare genvejstaster på Windows 10
Artiklen fortsætter under annoncen
Click on Screen Share button

4. Vælg derefter “Hele skærmen”. “Applikationsvindue” eller “Fanen Browser” og tryk Del.

Choose the desired screen sharing option

5. Når skærmdelingen er startet, kan du vælge at holde opkaldet i baggrunden eller navigere gennem de delte faner / apps. Til sidst skal du trykke på “Stop skærmdeling” i bunden af opkaldsvinduet.

Det er stort set det! Hvis du også vil prøve denne nyttige funktion på din mobile enhed, har GEAR også en vejledning til det.

Brug Facebook Messenger til at dele skærm på skrivebordet

Sådan kan du få mest mulig ud af skærmdeling i Facebook Messenger og holde kontakten med dine kære eller samarbejde med dine kolleger. På baggrund af COVID-19 er videokonferencer og skærmdeling sandsynligvis blevet de mest afgørende værktøjer til at forbinde, interagere eller samarbejde med mennesker.

Artiklen fortsætter under annoncen