Sådan deaktiveres nyheder og interesser Widget på Windows 10 Taskbar

23. juni 2021 Slået fra Af Patrick Nielsen

Microsoft har for nylig annonceret en widget til Windows 10 med “nyheder og interesser” på proceslinjen. Mens funktionen ikke var bredt tilgængelig før, er den nu blevet udvidet til Windows Insiders i beta og release preview-ringe. Det tyder på, at den stabile lancering er nært forestående. Selv om denne widget er nyttig, tager den plads på proceslinjen, og nogle mennesker foretrækker måske ikke at bruge den. Så i denne artikel gennemgår vi de involverede trin for at fjerne nyheder og interesser-widgetten fra Windows 10’s proceslinje.

Deaktiver nyheder og interesser-widget på Windows 10

Bemærk: Jeg har testet dette på en bærbar Windows 10-bærbar computer, der kører Windows 10 Insider Preview build 21359.1 i Dev-kanalen.

Hvis du ikke er med, er nyheder og interesser en kommende Windows 10-funktion, der viser forskellige oplysninger, herunder nyheder, cricketresultater, trafikopdateringer og vejret, på proceslinjen. Sådan ser det ud:

Hvis du ikke er fan af visuelt rod, kan du følge disse trin for at deaktivere news and interests-widget’en på Windows 10-opgavebjælken lige nu:

Artiklen fortsætter under annoncen

1. Højreklik et vilkårligt sted på proceslinjen, og du får følgende liste over muligheder. Hvis du har adgang til funktionen “nyheder og interesser”, vil du bemærke en ny indstilling med titlen “Nyheder og interesser” her. Klik på den eller hold musemarkøren hen over den for at få vist det udvidede sæt af muligheder.

Læs også  Sådan tilføjes 90 Hz opdateringshastighed Hurtig skift i OnePlus 7 / 7T Pro

2. Der er tre muligheder, du kan bruge til at tilpasse denne funktion. Du kan vælge at se ikonet og teksten, kun vejrikonet eller helt deaktivere nyheder og interesser-widget’en helt. Du har også mulighed for at få widgeten til kun at poppe op, når du klikker på den.

3. Hvis du ikke ønsker, at widgeten skal optage så meget plads på din proceslinje, kan du vælge kun at beholde ikonet. Vælg indstillingen “Vis kun ikon” for kun at se et vejrikon. Sådan ser det ud, når du aktiverer kun ikontilstand:

4. Du kan alternativt vælge indstillingen “Slå fra” for helt at deaktivere nyheder og interesser widget. Som du kan se nedenfor, vises nyheds- og interesseafsnittet ikke længere på Windows 10-opgavebjælken, efter at jeg har deaktiveret det.

Artiklen fortsætter under annoncen

Fjern nyheder og interesser fra proceslinjen i nemme trin

Så sådan kan du slippe af med Microsofts widget for nyheder og interesser på proceslinjen på din Windows 10-computer. Hvis du ønsker en lignende funktion, som ikke findes i din proceslinje, bør du overveje at tjekke Edge’s nyheder og vejrfeed. Vi har også skrevet en vejledning, som du kan følge for at få nyheder og vejr widget på Microsoft Edge lige nu. Hvis du vil have flere af den slags tips, kan du læse vores artikel om de bedste tips og tricks til Windows 10.