Sådan genvinder du adgang til låst eller deaktiveret Apple-id: 4 forklarede metoder

26. oktober 2020 Slået fra Af Mathias

For at beskytte en konto mod potentiel hacking låser Apple straks et Apple-id, når nogen indtaster adgangskoder forkert flere gange. Derefter vises en popup på skærmen, der siger noget i retning af “Dit Apple ID er blevet låst af sikkerhedsmæssige årsager. For at låse den op skal du bekræfte din identitet. ” Heldigvis er der flere metoder til at bekræfte identitet og genvinde adgangen til et låst eller deaktiveret Apple-id. Hvis du har brug for hjælp til at få adgang til din låste konto, skal du rulle gennem den detaljerede oversigt for at overvinde forhindringen!

Genvinde adgang til låst eller deaktiveret Apple-id

Apple ID is Locked Popup

Så hvordan skal vi slippe af låsen?

Den nemmeste måde at fjerne låsen fra et Apple ID er at bekræfte din identitet ved hjælp af det tilknyttede telefonnummer eller e-mail-id. Men hvad nu hvis du har problemer med at få adgang til den bekræftelseskode, der sendes via mail / SMS? Intet problem, du kan stadig komme igennem ved at besvare sikkerhedsspørgsmål, som du havde valgt, da du oprettede Apple ID. Bare hvis alt mislykkes (meget usandsynligt. Men hej uventede ting sker i livet.), Er der stadig en måde at komme over linjen. Så lad os starte, skal vi?

Artiklen fortsætter under annoncen

Genvind adgang til låst eller deaktiveret Apple-id

De første to trin, der er nævnt nedenfor, er de samme for alle fire metoder. Så udfør dem først, og de går videre til metoder, der passer bedst til dig.

1. Start en webbrowser , og gå over til , hvis du har glemt det. apple.com.

2. Indtast nu din låste Apple ID-e-mail i feltet og klik på Blive ved. Dernæst kan du få adgang til din konto på flere måder.

Læs også  Sådan skifter du sprog i Google Chrome

Enter your Apple ID and continue

Artiklen fortsætter under annoncen

Metode 1: Genvinde adgang til låst Apple-id ved hjælp af telefonnummer

Hvis du havde tilknyttet dit telefonnummer til dit Apple-id, ville det være meget lettere for dig at få adgang til det igen. Du skal blot indtaste telefonnummeret og klikke på Fortsæt .

Regain access to your account using phone number

Reset password using your iCloud device

Artiklen fortsætter under annoncen

Nu vises en popup på alle de enheder, hvor du er logget ind på iCloud. Klik blot på “Tillad” eller klik på “Vis” i meddelelsen, og følg derefter instruktionerne på skærmen for at nulstille din adgangskode.

Click on Allow to reset your Apple ID password

Bemærk:

  • Ved brug af en enhed til at nulstille adgangskoder er en ret sikker og nem måde at genvinde adgang til Apple ID på. På denne måde, selvom nogen har adgang til din enhed, kan de ikke bruge din enhed.
  • Hvis du ikke kan få adgang til din enhed, skal du klikke på “ kan ikke få adgang til min enhed ”. Derefter får du muligheden for at nulstille din adgangskode, mens du logger på en anden enhed som iPhone, iPad, iPod touch eller Mac.

Metode 2: Genvind adgang til deaktiveret Apple-id ved hjælp af e-mail

Bare hvis du ikke havde vedhæftet dit telefonnummer med Apple ID eller rettere ønsker at bruge din tilknyttede e-mail til at få adgang til din konto, skal du sikre dig, at “min adgangskode” er valgt på “Vælg hvilken information du vil nulstille: ” skærm. Klik derefter på Fortsæt.

Artiklen fortsætter under annoncen

Select My password option “Vælg, hvordan du vil nulstille adgangskoden” skærm, skal du sikre dig, at “Modtag en e-mail” er valgt. Klik derefter på Fortsæt. Derefter modtager du en bekræftelseskode via e-mail, som du kan bruge til at nulstille adgangskoden.

Læs også  Sådan får du den officielle mørke tilstand på WhatsApp [Root krævet]

Select My password option

Metode 3: Genvind adgang til Apple-konto ved at svare på sikkerhed Spørgsmål

Som nævnt ovenfor kan du også låse dit Apple ID op ved at besvare et par sikkerhedsspørgsmål, som du havde indtastet, da du oprettede kontoen. Disse spørgsmål er ret enkle, dvs. hvad er dit drømmejob? Hvad var navnet på dit første kæledyr? osv – selvfølgelig kun hvis du stadig husker dem.

Click on answer security questions options

Artiklen fortsætter under annoncen

Sørg for, at “Besvar sikkerhedsspørgsmål” er valgt. Klik derefter på Fortsæt for at fortsætte. Besvar disse spørgsmål med succes. Fortsæt derefter og nulstil din Apple ID-adgangskode som normalt.

Metode 4: Kontakt Apple Support

En anden pålidelig måde at låse op for et Apple-id er at ringe til Apple-support på 800-APL- PLEJE (800-275-2273) og bede om hjælp. Desuden kan du også chatte med en Apple-specialist online.

Apple support

Artiklen fortsætter under annoncen

Lås dit Apple-id op med lethed

Så det er sådan, du kan slippe af med låsen og begynde at bruge dit Apple ID igen. Det er godt, at Apple tilbyder flere måder at bekræfte identitet på. I betragtning af hvor voldsom hacking og cyberforbrydelser er blevet, har jeg det godt med det ekstra lag af skjold, som Apple tilbyder. Hvad synes du om det?

Artiklen fortsætter under annoncen