Sådan overføres musik fra Android til iPhone

25. november 2020 Slået fra Af Mathias

Sådan overføres musik fra Android til iPhone

Mens jeg elsker iPhones, hader jeg, at Apple bruger sin murede have til at modvirke den gratis og nem overførsel af data på tværs af platforme. Jeg mener, i modsætning til Android er der ingen måde at dele musik på tværs af enheder let. På Android kan du bruge din telefons indbyggede Bluetooth eller enhver tredjeparts fildelingstjeneste til nemt at dele musik. Disse metoder fungerer dog ikke på iPhone. Og manuel overførsel af musikken er en opgave. Så i denne artikel vil jeg vise dig en nem måde, du kan bruge til at overføre musik fra Android til iPhone i 2020.

Overfør musik fra Android til iPhone i 2020

Det er svært at overføre musik fra Android til iPhone manuelt og omvendt. Du skal først downloade iTunes på din Windows-maskine og synkronisere musik fra din Android-enhed til iTunes. Derefter bliver du nødt til at forbinde din iPhone og synkronisere musik fra iTunes til din iPhone.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hvis du bruger en Apple Mac, er processen endnu mere indviklet. Først skal du downloade en tredjepartsapp, der lader din Mac læse filer på din Android-enhed. Derefter skal du overføre musik fra din Android-enhed til din Mac, og kun derefter kan du endelig synkronisere musikken til din iPhone.

Og fra min erfaring kan jeg fortælle dig, at synkronisering af musik til iPhone ved hjælp af iTunes på Windows er skraldespand. På samme måde har brug af tredjepartsapps til at læse Android-filer på Mac sit eget sæt problemer. Bundlinjen er, at der er så mange forhindringer, at kun de mest beslutsomme brugere vil prøve disse trin. Heldigvis behøver du ikke gennemgå disse trin, hvis du bruger Wondershare MobileTrans.

Læs også  Sådan løser du problemer med netværksforbindelser i Windows 10

Hvad er Wondershare MobileTrans

Wondershare MobileTrans er en app, der lader dig nemt overføre musik fra din Android-enhed til din iPhone på få minutter. Appen kan downloades gratis fra sin hjemmeside (brug ovenstående link) og er tilgængelig på både Windows og macOS. Udover at håndtere musik kan du bruge appen til at sikkerhedskopiere og overføre chats fra messaging-tjenester, herunder WhatsApp, Line, Kik, WeChat og mere. Og deres hjemmeside er vært for officielle guider til alle de funktioner, som appen har at tilbyde.

Det betyder, at selvom du går fra Android til iPhone eller iPhone til Android, kan du tage dine gamle chats og musik med dig. Med alt det sagt, lad os se, hvordan du nemt kan synkronisere musik fra din Android-enhed til din iPhone på få minutter ved hjælp af MobileTrans.

Artiklen fortsætter under annoncen

Overfør musik fra Android til iPhone ved hjælp af Wondershare MobileTrans

1. Brug først linket til at downloade og installere appen. Når appen er installeret, skal du starte appen. Jeg bruger min Mac til denne demonstration, men trinene er de samme på Windows, så du kan følge med uanset dit desktop OS.

1. Wondershare MobileTrans

2. Forbind dine Android- og iOS-smartphones og klik på “Overfør” -knappen under menuen Telefonoverførsel.

2. click on trasnfer

3. Indstil nu Android som kilde og iPhone som destination. Venstre side er kilden, og højre side er destinationen. Hvis din iPhone af en eller anden grund vises på i venstre side, klik på knappen “Vend”.

3. Set Android as Source and iPhone as Destination

4. Vælg nu “Musik” som datakilde , og klik derefter på “Start” -knappen for at begynde at overføre musikken.

Artiklen fortsætter under annoncen

4. Initiate the Music Trasnfer

5. Afhængigt af størrelsen på dit musikbibliotek kan det tage flere minutter, så hold tålmodighed.

4. Initiate the Music Trasnfer

Som du kan se på skærmbillederne ovenfor, bortset fra musik, du kan også overføre andre data som videoer, fotos, kalendere, chats med mere.

Artiklen fortsætter under annoncen

Overfør let musik fra Android til iPhone

Sådan overføres musik fra Android til iPhone Så det er sådan, du kan overføre musik fra Android til iPhone eller iPhone til Android ved hjælp af Wondershare MobileTrans på få minutter. Hele processen kræver kun et par klik. Jeg har prøvet flere tredjepartsapps og har aldrig haft en så problemfri oplevelse. Hvis du flytter fra Android til iOS eller omvendt, skal du tjekke Wondershare MobileTrans-appen for at foretage overgangen uden at miste data.

/ brugerdefineret css / .tdi_2_552.td- a-rec {text-align: center; } .tdi_2_552 .td-element-stil {z-indeks: -1; } .tdi_2_552.td-a-rec-img {text-align: left; } .tdi_2_552.td-a-rec-img img {margin: 0 auto 0 0; } @media (max-bredde: 767px) {.tdi_2_552.td-a-rec-img {text-align: center; }}