Sådan får du mørk tilstand på ældre Android-enheder

25. november 2020 Slået fra Af Mathias

Android 10 bringer mørk tilstand til Android-smartphones. Det er en funktion, som brugerne har krævet, og jeg er glad for, at den endelig er her. Den triste del er dog, at de fleste Android-telefoner på markedet i dag ikke får Android 10-opdateringen når som helst snart. Og hvis din telefon ikke er på opdateringslisten, er du ude af lykke. Derfor prøver vi altid at finde ud af alternative metoder til at bringe nye Android-funktioner til ældre Android-enheder. I tilfælde af mørk tilstand har vi fundet en app, der kan bringe det mørke tema til ældre Android Oreo- og Nougat-enheder. Så apps, der allerede har omfavnet den mørke tilstand, kan også tvinges til at anvende et mørkt tema på ældre enheder. Med det sagt, lad os gå videre og finde ud af, hvordan du aktiverer mørk tilstand på Android Oreo og Nougat.

Bemærk: Appen er blevet opdateret til at understøtte ældre enheder med Android Jelly Bean (4.3), Android KitKat og Android Lollipop. Vi har dog ikke testet det på disse versioner af Android, så vi kan ikke kommentere dets ydeevne. Når det er sagt, kan du downloade og installere appen og se om det fungerer eller ej.

Mørk tilstand på Android Oreo og Nougat

Den mørke tilstand på ældre enheder fungerer bedre, hvis Android-huden er tættere på lager Android . Vi testede på Mi A1, der kørte Oreo, og det fungerede perfekt. Imidlertid har mange brugere rapporteret, at det fungerer ganske godt på MIUI, der kører Android 7, ColorOS og andre Android-skind også. Så følg blot trinene og se om det fungerer for dig.

Læs også  Guide: Hvordan bruger jeg sang som ringetone på iPhone uden iTunes eller PC
Artiklen fortsætter under annoncen

1. Download appen Dark Mode (gratis, tilbyder køb i appen) fra Play Butik, og installer den på din enhed. Appen er udviklet af Julian Eggers.

2. Derefter skal du åbne den og blot vælge “Nattilstand”. Det er det. Nu skal du have et mørkt tema på mange apps, herunder Google Fotos, Instagram, Play Butik og mere. Desværre fungerer mørk tilstand på Gmail ikke lige nu, men da apps fortsætter med at bringe mørk tilstand indbygget, får du den også på ældre enheder.

Dark Mode on Android Oreo and Nougat

3. Hvis du vil have automatisk mørkt tema baseret på tid , kan du vælge “Auto” -tilstand. Det holder lystilstand i løbet af dagen og skifter til nattilstand efter solnedgang.

Artiklen fortsætter under annoncen

4. Hvis appen ikke fungerer på Android Pie , skal du slutte din enhed til pc’en og udføre kommandoen nedenfor i ADB og trykke på enter. Derefter skal du genstarte din smartphone og aktivere mørk tilstand via appen. Hvis du ikke ved, hvordan du konfigurerer ADB, skal du følge vores guide her.

 adb shell-indstillinger sætter sikker ui_night_mode 2 

Dark Mode on Android Oreo and Nougat

SE OGSÅ: Sådan aktiveres mørk tilstand overalt (En komplet guide)

Skift til den mørke side på ældre telefoner også

Så det var vores korte artikel om, hvordan man får mørk tilstand på ældre enheder inklusive Android Oreo (8.0 og 8.1) og Nougat (7.0). Mørk tilstand er blevet en brancheførende trend, så hvorfor skal ældre enheder holde sig væk fra det nye skift. Så fortsæt og prøv det på din gamle enhed, og kontroller, om den fungerer. Hvis det er tilfældet, skal du kommentere nedenunder og fortælle os enheden og OS-versionen.

Læs også  How to Manage Photos Storage on Apple Watch
Artiklen fortsætter under annoncen