Sådan deaktiveres annoncer fra Android TV-startskærmen

31. december 2020 Slået fra Af Mathias

Jeg synes, at en af de bedste funktioner i Android TV er dens hjemmelancering, der er ret enkel og intuitiv. Imidlertid ser tingene ud til at gå sydpå, da Google har introduceret noget, der hedder “Cinematic Highlights”, der tilføjer en ny række indholdsanbefalinger ovenpå. Det afspiller ikke lyd automatisk eller viser forhåndsvisning af video, hvilket er en lettelse, men tager stadig en stor del af skærmen. For ikke at nævne er de såkaldte anbefalinger ikke personaliserede, da alle får de samme forslag, hvilket betyder, at disse i det væsentlige er annoncer. Så hvis du vil deaktivere annoncer fra Android TV-startskærmen, skal du følge nedenstående trin.

Deaktiver annoncer fra Android TV-startskærmen (2021)

  • Hvorfor Google serverer annoncer på startskærmen?

Da Android TV-brugerbasen bliver større og større, forsøger Google at tjene penge på platformen ved at vise sponsoreret indhold på startskærmen. Som vi ved, er Android et gratis operativsystem med open source, så Google skal finde en måde at kompensere for sit gratis tilbud.

  • Hvordan ved jeg, hvilken app der forårsager disse annoncer?

At finde apps, der forårsager annoncer, er svært at vide, fordi tv-producenten i de fleste tilfælde selv installerer baggrundsapps og giver tilladelse til at vise påtrængende annoncer. Disse er for det meste systemapps og er fyldt inde på siden Indstillinger, der ikke ligner adware. Ikke desto mindre kan du prøve at fange disse apps ved sideloading af Popup Ad Detector (gratis) på dit Android TV.

Artiklen fortsætter under annoncen

Fjern Android TV-startskærmannoncer

1. For at deaktivere annoncer fra Android TV-startskærmen skal du åbne indstillingssiden for Android TV og gå til “Apps” og derefter rulle lidt ned og klikke på “ Se alle apps “.

Disable Ads From Android TV Homescreen (2021)

2. Igen, rul ned til bunden og klik på “ Vis systemapps “.

Disable Ads From Android TV Homescreen (2021)

Artiklen fortsætter under annoncen

3. Se nu efter “ Android TV Home ” på listen og åbn den.

Disable Ads From Android TV Homescreen (2021)

4. Klik her på “ Afinstaller opdateringer ”, og du er næsten færdig.

Læs også  Sådan deaktiveres Windows Defender Antivirus på Windows 10
Artiklen fortsætter under annoncen

Disable Ads From Android TV Homescreen (2021)

5. Nu for at stoppe Android TV til automatisk at opdatere Home-appen skal du deaktivere automatiske opdateringer fra Play Butik . Åbn Play Butik, og flyt til din profil i øverste højre hjørne.

Sådan deaktiveres annoncer fra Android TV-startskærmen

6. Her åbner du “ Indstillinger ” og klikker på “Auto-opdater apps”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sådan deaktiveres annoncer fra Android TV-startskærmen

7. Til sidst skal du vælge “ Opdater ikke apps automatisk ”, og du er færdig. Nu opdateres Google Home-appen ikke selv, og du får ikke startskærmannoncer på dit Android TV. Når det er sagt, skal du huske, fra nu af skal du manuelt opdatere andre apps i Play Butik.

Sådan deaktiveres annoncer fra Android TV-startskærmen

Ofte stillede spørgsmål

Q. Hvordan slipper jeg af annoncer på Android TV?

Vi har skrevet en detaljeret vejledning ovenfor, så gå igennem det, og du vil være i stand til at slippe af med annoncer på dit Android TV. For at forklare kort skal du bare afinstallere den sidste opdatering af Android TV Home og deaktivere automatiske appopdateringer.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sp. Hvordan stopper jeg annoncer på mit Smart TV?

Hvis du har et Android TV, kan du følge vores ovenstående vejledning. Og hvis du har et smart-tv fra Samsung, skal du åbne Menu -> Smarte funktioner -> Vilkår og politik -> SyncPlus-fortrolighedsmeddelelse. Deaktiver her “Jeg giver samtykke.” På samme måde åbner du på LG TV Indstillinger -> Generelt -> LivePlus og slukker for kontakten.

Sp. Hvordan slipper jeg af med TCL Android TV-annoncer?

Da TCL-tv i det væsentlige er Android-tv’er, kan du følge ovenstående vejledning for at deaktivere annoncer på dit TCL Android TV.

Sp. Hvordan blokerer jeg annoncer på YouTube Android TV?

For at blokere annoncer på YouTube på Android TV skal du abonnere på YouTube Premium. Du kan abonnere på den betalte plan fra din smartphone eller desktop.

Sp. Hvorfor dukker annoncer op på min startskærm?

Hvis annoncer dukker op på din startskærm, betyder det, at din tv-producent internt har givet systemtilladelse til et par påtrængende apps til træk over andre apps. I dette scenarie kan du sideloade Popup Ad Detector (gratis) for at finde de fornærmende apps. Og så kan du fortsætte med at afinstallere dem fra Indstillinger -> Apps -> Se alle apps.

Sp. Hvordan finder du ud af, hvilken app der forårsager pop op-annoncer?

Du kan sidelægge Popup-annoncedetektor (gratis) på dit Android TV for at finde de apps, der forårsager pop op-annoncer.

Sp. Hvordan slukker jeg Google-personaliseringsannoncer?

Åbn bare Indstillinger og gå til Google -> Annoncer -> Aktiver skiftet til “Fravælg tilpasning af annoncer”. Det er det.

Sp. Hvordan slipper jeg for annoncer på Android Box?

For at deaktivere startskærmannoncer på din Android Box kan du følge ovenstående vejledning.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sp. Er der nogen annonceblokering til Android TV?

Du kan sideloade Blockada (gratis) på dit Android TV for at blokere alle slags apps. Husk, at dit Android TV skal opdateres til Android 9.0

Q. Hvilken er den bedste annonceblokering til Android Box?

Jeg vil sige, at den bedste annonceblokering til Android Box ville være at bruge PiHole. Bortset fra det kan du til en enkel løsning installere Blockada (gratis) på din Android Box.

Deaktiver filmhøjdepunkter på Android TV

Så det er sådan, du helt kan slå filmhøjdepunkter fra, inklusive automatiske appopdateringer. Selvom dette er en midlertidig løsning lige nu, tror jeg, at Google vil gøre denne del af hovedrammen i den nærmeste fremtid, og den kan ikke afinstalleres. I så fald skal du muligvis flytte til en separat Android TV-launcher. Alligevel er det alt fra os. Hvis du fandt artiklen nyttig, skal du kommentere nedenunder og lade os vide.

Artiklen fortsætter under annoncen