Sådan bruges Siri-forslag i Mail-app på iOS og macOS

30. juli 2020 0 Af Mathias

Siri kan have en masse indhentningsarbejde at gøre i sammenligning med Google Assistant, men ingen kan benægte det faktum, at Apples personlige assistent har set nogle bemærkelsesværdige forbedringer. Uanset om det er muligheden for at arbejde med tredjepartsmeddelelsesapps eller den nylige integration med større musikapps som Spotify og Pandora, har den virtuelle assistent gjort mange fremskridt. Siri holder også oversigt over, hvordan du bruger dine apps som Mail og giver personlige forslag. Som et resultat bliver det temmelig let at tilføje nye begivenheder til Kalender-appen og folk til Kontakter. Hvis du finder denne funktion nyttig, så lad mig vise dig, hvordan du kan aktivere og bruge Siri-forslag i Mail-appen på iOS og macOS.

Aktivér Siri-forslag i Mail-appen på iPhone, iPad og Mac

Før du kommer i gang, skal du sørge for, at Siri har lov til at tilbyde forslag i Mail-appen. Da processen er ganske ligetil, kan du aktivere den let. Når Siri er aktiveret, tilbyder Siri forslag i form af en advarsel, som du kan acceptere eller afvise i henhold til dine behov. Hvad angår kompatibilitet, har det været tilgængeligt på iOS-, iPadOS- og macOS-enheder. Så du kan bruge det på alle dine Apple-enheder.

På iOS og iPadOS

  1. Åbn appen Indstillinger på din iPhone eller iPad. Rul derefter ned og tryk på Mail .

Open Settings app

2. Tryk nu på Siri & Søg .

Tap on Siri & Search

3. Dernæst skal du tænde for kontakten til Vis Siri-forslag i app .

Make sure to show the switch for Show Siri suggestions in Mail app

Aktivér Siri-forslag på macOS

  1. Start Systemindstillinger på din Mac.

Launch System Preferences on Mac

Artiklen fortsætter under annoncen

2. Klik nu på Siri .

Click on Siri

3. Klik derefter på Siri-forslag og privatliv .

Artiklen fortsætter under annoncen

Click on Siri suggestions & Privacy

4. Vælg derefter Mail i sidebjælken og markér derefter boksen for Vis Siri-forslag i appen, der er placeret til højre.

Show Siri Suggestion in Mail

5. Endelig skal du klikke på Udført for at bekræfte handlingen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Click on Done

Siri vil fremover give forslag, der hjælper dig med at tilføje folk til din adressebog eller en begivenhed i din kalender hurtigt. Alt hvad du skal gøre er bare tap / Klik på tilføj og følg derefter de kontekstuelle trin for at afslutte processen . Hvis du finder forslaget ikke relevant, skal du blot klikke på / trykke på “X” for at afvise det. Derudover er der også en mulighed for at gennemgå den foreslåede begivenhed. For at gøre dette, skal du klikke på Detaljer i popup-vinduet.

Siri Suggestion in Mail app

Bemærk:

  • Du kan indstille Mail-appen til automatisk at tilføje begivenheder. For at gøre dette skal du klikke på Mail -> Præferencer -> Generelt -> Tilføj automatisk invitationer til Kalender .
  • Hvis du bruger en Exchange-konto, kan du tilføje begivenheder ved hjælp af knapperne placeret øverst.

Få mest muligt ud af Siri-forslag i Mail-app

Så, det er sådan, du kan få mest muligt ud af Siri-forslag i Mail-appen for at tilføje begivenheder til kalenderappen og folk til adressebogen. Selvom Apple Mail muligvis ikke er de mest alsidige e-mail-klienter, har den alle de vigtige funktioner som muligheden for at vise de nyeste meddelelser øverst og muligheden for at prioritere e-mails ved at markere. Har du nogen feedback? Skyd det i kommentarerne nedenfor.