Sådan installeres iOS 13 Developer Beta på din iPhone

21. december 2020 Slået fra Af Mathias

På WWDC 2019 keynote afslørede Apple det kommende operativsystem til sin familie af iPhones og 7. generation iPod Touch – iOS 13 – og frigav en udvikler beta til udviklere til at prøve og teste deres apps på. Nå, hvis du ikke ser ud til at vente på, at den næste iteration af iOS frigives til efteråret, kan du her installere iOS 13-udvikler beta på din iPhone:

Forudsætninger

Inden du fortsætter med installationen, er der et par ting, du skal bruge:

  • En Apple Developer-konto. Uden dette kan du ikke få adgang til udviklerens beta.
  • Lav en sikkerhedskopi af din iPhone. Udviklerbetaer og betas af enhver art kan være buggy, og du skal muligvis tørre din telefon. Hold en sikkerhedskopi praktisk.
  • En MacBook, der kører macOS 10.15 Catalina (af en eller anden grund) eller Xcode Beta 11.

Installer iOS 13 på din iPhone

Selvom det normalt er muligt at gå over til Apple Developer-webstedet og installere en profil på din iPhone for at få udviklerens beta som en OTA-opdatering. Denne gang er denne mulighed imidlertid ikke tilgængelig, så vi downloader et gendannelsesbillede og installerer det via en MacBook.

Artiklen fortsætter under annoncen
  • Gå over til Apple Developer-webstedet, og log ind med din udviklerkonto. Klik på “Udvikl” og derefter på “Downloads.”

Sådan installeres iOS 13 Developer Beta på din iPhone

  • Rul ned for at se ‘ iOS 13 beta ‘og klik på’ Se alle ‘.

Sådan installeres iOS 13 Developer Beta på din iPhone

  • Download bare gendannelsesfilen til iPhone-modellen, der du planlægger at installere betaversionen på. I mit tilfælde downloadede jeg billedet til iPhone X.
  • Når downloadingen er afsluttet, skal du slutte din iPhone til Mac. Tryk nu på ‘Option’ og klik på ‘Update’. Dette giver dig mulighed for at vælge en downloadet opdateringsfil, som du kan blinke på din iPhone.
Læs også  Sådan aktiveres RCS-meddelelser på din Android-telefon

Sådan installeres iOS 13 Developer Beta på din iPhone

  • Vælg det billede, du downloadede, og klik på ‘Åbn’.

Sådan installeres iOS 13 Developer Beta på din iPhone

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er det, opdateringen blinker på din iPhone, og du kører iOS 13 på ingen tid. Du skal muligvis indtaste din iPhone-adgangskode et par gange under installationen, men bortset fra det behøver du ikke rigtig meget andet.

SE OGSÅ: Her er de enheder, der får iOS 13

Tjek iOS 13 lige nu

Så det er grundlæggende hvordan du kan installere iOS 13-udvikler beta på din iPhone. Husk, at dette er en beta-software og som sådan kan indeholde fejl og problemer, så installer det ikke på din daglige driver-iPhone. Selv Apple advarer dig mod det på selve download-siden med følgende note: “Vigtig note til spændingssøgere: Hvis du er interesseret i at leve på kanten og prøve de fantastiske nye funktioner i iOS 13, anbefaler vi på det kraftigste at vente på de mange fejlrettelser og forbedringer, der kommer til den offentlige beta næste måned. ”

Under alle omstændigheder, hvis du har en iPhone, er du klar til at slette så mange gange som nødvendigt, skal du fortsætte og installere iOS 13 for at tjekke alle de nye funktioner som Dark Mode, redesignede apps og mere.

Artiklen fortsætter under annoncen