Sådan aktiveres Touchpad-bevægelser på Chromebook

7. september 2020 0 Af Mathias

I de sidste par måneder har Chrome OS fået mange rigtige bærbare funktioner, som vi har bedt om i lang tid. For eksempel kan du nu også bruge fuldgyldige desktop-apps ved hjælp af Linux og spille spil på Chromebooks ved hjælp af Steam. Bortset fra det tillader Chromebook nu problemfri login ved hjælp af din Android-enhed. Alle disse funktioner har modnet Chromebooks fra et barns bærbare computer til en konkurrent til det almindelige bærbare marked. Og nu endelig har vi touchpad-bevægelser på Chromebook, som har gennemgået mange forbedringer og tilføjelser. Så lad os gå videre og lære om de nye touchpad-bevægelser, der er tilgængelige på Chromebook lige nu.

Aktivér nogle interessante touchpad-bevægelser på Chromebook

Chromebooks har allerede 3-finger-swipe-bevægelser til faneskift og oversigtsmenu, dog nogle virkelig seje bevægelser er deaktiveret inde i Chrome Flags . Så i dette afsnit vil jeg vise dig, hvordan du aktiverer touchpad-bevægelser til virtuelle desktops og pull-to-refresh-funktion på Chromebooks.

1. Først og fremmest skal du åbne chrome: // flags og søge efter “virtual desk gestures for at aktivere touchpad-bevægelser til virtuelle desktops. ”. Du kan også kopiere og indsætte nedenstående adresse på Chrome for direkte at åbne det pågældende flag. Aktiver nu flaget, og klik på knappen “Genstart”.

 krom: // flag / # aktiver-virtual-desks-gestures 

Enable Some Interesting Touchpad Gestures on Chromebook

Artiklen fortsætter under annoncen

2. Efter at du har aktiveret dette flag, kan du nu stryge 4 fingre i venstre eller højre retning for at skifte mellem virtuelle desktops . Det er fantastisk, ikke? Og det bedste er, at overgangen er meget glat og fungerer næsten hele tiden.

Læs også  Microsoft skyndte sig at udsende en patch til PrintNightmare-fejlen, men den løser ikke alt

Sådan aktiveres Touchpad-bevægelser på Chromebook

3. Dernæst er “træk ned for at opdatere” gestus. Mens 2-finger-swipe allerede er aktiveret til at gå tilbage eller fremad på Chrome OS, den opdateringsbevægelse, vi har på Android, er deaktiveret. Så for at aktivere det skal du åbne nedenstående flag i Chrome-browseren. Aktiver nu flaget, og genstart din Chromebook.

 krom: // flag / # pull-to-refresh 

Enable Some Interesting Touchpad Gestures on Chromebook

Artiklen fortsætter under annoncen

4. Endelig kan du stryge 2 fingre ned for at opdatere websiden. Nyd touchpad-bevægelser på Chromebook.

Sådan aktiveres Touchpad-bevægelser på Chromebook

Maksimer din produktivitet på Chromebook med Touchpad-bevægelser

Så det er de to skjulte bevægelser på Chrome OS, som du skal aktivere lige nu. Da jeg har brugt Chromebooks i den sidste måned, har jeg indset, at bevægelser gør oplevelsen meget bedre, mens jeg beskæftiger mig med flere apps. Så fortsæt og brug bevægelser til din maksimale fordel. Mens vi er ved det, kan du også gennemgå vores artikel om, hvordan du tager et skærmbillede på Chromebook. Alligevel er det alt fra os. Hvis du fandt artiklen informativ, skal du kommentere nedenunder og lade os vide.