Sådan tilføjer du virtuelle baggrunde med zoom på Android

21. juni 2021 Slået fra Af Patrick Nielsen

Midt i pandemien har Zoom stået i spidsen for mange debatter, herunder diskussionen om det bedste videokonferenceværktøj, end-to-end-kryptering, sikkerhedshuller og meget mere. På trods af alt dette stod Zoom som en funktionsrig videokonferenceløsning med unikke tilføjelser som virtuelle baggrunde og skærmdeling. Når vi her især taler om den virtuelle baggrundsfunktion, har den gjort Zoom enormt populær, og konkurrenter som Microsoft Teams og Cisco Webex har straks kopieret funktionen.

Når det er sagt, var den mest populære funktion i Zoom – virtuel baggrund – ikke tilgængelig på Android-enheder, men det vil ændre sig nu. Med den nye opdatering har Zoom tilføjet understøttelse af virtuelle baggrunde på Android, og du kan få det på alle Android-smartphones. Så lad os uden videre gå videre og lære, hvordan du tilføjer Zoom Virtual Background på Android-smartphones.

Tilføj Zoom Virtual Backgrounds på Android

1. Først og fremmest skal du åbne Play Store og opdatere Zoom-appen. Du skal være på version 5.3.52640.0920 eller højere for at kunne bruge Zoom-funktionen for virtuel baggrund på Android. Hvis den nye opdatering ikke har ramt din enhed, kan du hente den nyeste Zoom APK her.

2. Efter opdateringen skal du åbne Zoom-appen og deltage i et møde. Tryk nu på 3-punktsmenuen i nederste bjælke og åbn “Virtual Background”.

Artiklen fortsætter under annoncen

3. Her finder du 3 forudindlæste baggrunde. Tryk på en af dem, og Zoom virtuel baggrund vil være live på din Android-enhed. Hvis du vil tilføje dine egne billeder, skal du trykke på “+”-knappen og vælge dit billede. Det er det hele.

4. Og hvis du vil fjerne Zoom virtuel baggrund på Android, skal du trykke på “Ingen”. Når alt dette er sagt, skal du huske på, at Zoom kun understøtter billeder som virtuelle baggrunde på Android. Du bliver nødt til at vente på en fremtidig opdatering, hvis du vil bruge videoer som din virtuelle Zoom-baggrund på Android.

Læs også  Guide: Bloker Apple Ad Tracking på iPhone og iPad

Ændre Zoom-baggrund på Android i fire trin

Sådan kan du tilføje virtuelle Zoom-baggrunde på Android. Som du kan se, er trinene ret ligetil, og alle kan ændre Zoom-baggrunden uden megen ekspertise. Mens opdateringen er her og live, håber vi, at Zoom bringer mere avancerede funktioner til Android på lige fod med andre platforme. Anyway, det er alt fra os. Hvis du vil lære flere af disse fantastiske Zoom tips og tricks, så gå gennem vores linkede artikel.

Artiklen fortsætter under annoncen