Sådan tilføjer du en børneprofil på Google TV

12. juni 2021 Slået fra Af Patrick Nielsen

For nylig introducerede Google en ny fed funktion, som gør det muligt at tilføje en børneprofil på Google TV. Du kan derefter indstille forældrekontrol, dele dit familiebibliotek, godkende køb, administrere deres skærmtid, overvåge apps og meget mere. Det er et af de bedste Google TV-tricks, som du skal bruge for at forbedre dit barns oplevelse på Google TV. Så hvis du vil tilføje en børneprofil på Google TV og konfigurere forskellige forældrekontroller, skal du gennemgå vores enkle vejledning nedenfor.

Tilføj en børneprofil på Google TV (2021)

1. Først og fremmest skal du gå til dit profilikon og klikke på “Skift konto” øverst.

2. Klik dernæst på “Tilføj et barn“.

3. For at starte opsætningsprocessen skal du klikke på “Kom i gang” på introduktionsskærmen.

Artiklen fortsætter under annoncen

4. På den næste side skal du klikke på “Add a kid” for at fortsætte. Hvis du allerede har tilføjet et barn til din Google-konto, vises det her. Du kan derefter vælge det barn, hvis konto du opretter, fra listen.

5. Indtast nu dit barns navn, som du opretter profilen for, og klik på “Næste“.

6. På den næste side skal du indtaste barnets alder og klikke på “Next” (Næste). Derefter skal du rulle ned og acceptere vilkår og betingelser, og gå videre.

7. Google TV vil derefter føre dig gennem forældrebekræftelsesprocessen for at afslutte installationen. Vælg forældrenes konto, og send koden. Du vil modtage en 6-cifret kode på dit mobilnummer. Indtast koden, og klik på “Næste”.

Læs også  Sådan tilpasses Apple-påmindelseslister med Emojis i iOS 14
Artiklen fortsætter under annoncen

8. Endelig har du oprettet en børneprofil på dit Google TV. Nu vil du se en liste med foreslåede apps på skærmen, vælg de apps, du vil have dine børn adgang til, og klik på “Installér og fortsæt” for at afslutte installationen.

9. Du kan også indstille “Skærmtid” for at bestemme, hvor længe dine børn må se tv. Denne funktion giver dig også mulighed for at indstille en sengetidsgrænse, hvorefter dit barn ikke kan få adgang til tv’et.

10. Det, jeg var mest vild med, er, at der også er en ‘Profillås’ mulighed. Vi anbefaler at oprette en pinkode til barnets profil, så dine børn ikke kan skifte til andre profiler efter behag.

11. Udover det har du andre forældrekontroller som indstilling af temaer, deling af dit familiebibliotek, valg af tv-klassificeringer for dit barn og meget mere.

Artiklen fortsætter under annoncen

12. Sådan ser en børneprofil ud på Google TV, når du har konfigureret det hele,.

13. Jeg vil også anbefale, at du installerer Google Family Link-appen (Android, iOS) for at godkende køb, administrere skærmtid og styre andre indstillinger på farten.

Opsætning af forældrekontrol til dit barn på Google TV

Sådan kan du aktivere en børneprofil på Google TV og konfigurere forskellige forældrekontroller til dine børn. Processen er ligetil, og du kan få børneprofilen til at fungere på få minutter. Hvis du vil lære, hvordan du tilpasser startskærmen på Google TV eller slår personlige anbefalinger fra via de linkede artikler. Anyway, det er alt fra os. Hvis du har spørgsmål, så er du velkommen til at kommentere nedenfor.

Læs også  Sådan spiller du Fortnite på en Chromebook
Artiklen fortsætter under annoncen