Sådan udskriver du påmindelsesliste i iOS 14.5 på iPhone

12. juni 2021 Slået fra Af Patrick Nielsen

Med den nylige udgivelse af iOS 14.5 har Apple tilføjet et par nyttige nye funktioner til iPhones. Du kan bruge dit Apple Watch til at låse din iPhone op, mens du har en maske på, rapportere trafikulykker i Apple Maps og meget mere. En af disse nye funktioner er muligheden for at udskrive påmindelseslister på iPhone. Hvis du bruger påmindelser meget på din telefon, kan du her se, hvordan du udskriver påmindelseslister i iOS 14.5 på din iPhone.

Udskriv påmindelsesliste på iPhone (2021)

Det kan være nyttigt at udskrive påmindelser, især for folk, der bruger påmindelsesappen på deres iPhone meget. Udskrivning gør det nemmere at dele din indkøbsliste eller andre påmindelser med andre, også selvom de ikke er iPhone-brugere. Og hvis du vil, kan du også eksportere en påmindelsesliste som PDF-filer, så du nemt kan dele den.

I denne artikel vil vi se på, hvordan du udskriver påmindelser på iPhone og gemmer påmindelser som PDF-dokumenter i iOS 14.5. Som sædvanlig kan du bruge indholdsfortegnelsen nedenfor til at springe til et hvilket som helst afsnit i denne artikel.

Sådan udskriver du huskeliste på iPhone

  • Åbn appen Påmindelser, og gå til den liste, du vil udskrive. Jeg vil udskrive listen “Shopping” på min iPhone. Tryk på ikonet med ‘tre prikker’ øverst til højre.
  • Her skal du trykke på ‘Print’. Du kan nu vælge din printer samt det antal kopier, du ønsker at udskrive. Når du er færdig, trykker du på “Print” igen, og det var det.

Din iPhone udskriver nu den valgte liste med påmindelser fra den printer, du har valgt. Du kan derefter dele den eller klistre den op på dit køleskab. Ret nemt, ikke?

Læs også  Sådan oprettes cyklussporing i iOS 13 og watchOS 6
Artiklen fortsætter under annoncen

Sådan gemmer du huskeliste som PDF i iOS 14.5

Hvis du derimod ikke er interesseret i at dele påmindelser fysisk, kan du vælge at gemme din indkøbsliste eller din to-do-liste som PDF også. På den måde kan du dele den digitalt med alle, og de kan se den på deres enheder, uanset hvilket styresystem de bruger.

  • Åbn appen Påmindelser, og gå til den liste, som du vil udskrive. Jeg vil igen bruge listen “Shopping” på min iPhone. Tryk på ikonet med ‘tre prikker’ i øverste højre hjørne.
  • Her skal du trykke på ‘Print’. Nu skal du knibe med to fingre ud med to fingre på den forhåndsvisning, der vises på skærmen, for at åbne dokumentet.
  • Tryk derefter på ikonet ‘Share’ (Del) og vælg ‘Save to Files’ .
  • Omdøb PDF-filen til det navn, du foretrækker, og vælg den placering (iCloud Drive, lokalt lager eller andre), du vil gemme den på. Derefter trykker du på “Gem” for at få påmindelsesliste-PDF’en i stedet for et print på din iPhone.

Det er det. Listen med påmindelser bliver gemt i din app Filer som et PDF-dokument, og du kan nu frit dele den uden problemer.

Udskriv eller gem hurtigt påmindelsesliste PDF på iPhone

At gemme påmindelser i PDF-format er en smart måde at dele dem på tværs af operativsystemer og sende dem til stort set hvem som helst, du vil. Og hvis du er glemsom som mig, kan du også udskrive påmindelserne for at have dem ved hånden eller bruge en køleskabsmagnet til at klistre den udskrevne liste over påmindelser på køleskabet. På den måde glemmer du ikke, hvad du skal købe ind på markedet på din næste tur. Hvis denne vejledning viste sig at være praktisk for dig, kan du gå ind og tjekke andre skjulte funktioner i iOS 14 for at blive en professionel iPhone-bruger.

Læs også  Sådan frigøres WhatsApp-lagring på Android-enheder
Artiklen fortsætter under annoncen