Sådan repareres automatisk lås nedtonet på iPhone 11 og 11 Pro

13. september 2020 1 Af Mathias

For at spare batterilevetid og forbedre sikkerheden på din iPhone tilbyder Apple en automatisk låsefunktion, der låser din iPhone efter en bestemt tidsfrist. Så hvis du glemmer at låse din iPhone, låser den automatisk sig selv. Dette er en praktisk funktion, da den beskytter din iPhone mod nysgerrige øjne. Standard tidsgrænsen for automatisk lås, der er indstillet til 30 sekunder, kan dog blive besvær for nogle brugere. Siden introduktionen af biometrisk godkendelse som Touch ID og Face ID er oplåsningsprocessen blevet enklere. Alligevel er det besværet at låse din telefon op, hver gang du vil bruge den. Heldigvis inkluderer Apple en indstilling til at ændre automatisk låsetid og endda deaktivere den fuldstændigt. Men nogle brugere rapporterer, at indstillingen er nedtonet. Så lad os se, hvordan vi kan løse problemet med automatisk lås nedtonet på iPhone 11 Pro.

Løs problem med automatisk lås nedtonet på iPhone 11 Pro

Trinene til løsning af dette problem er de samme for hver iPhone. Så uanset om du bruger den nyeste iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max eller ældre iPhones som iPhone X, iPhone 8 osv., Fungerer disse trin for dig. Mens vi bruger en iPhone, der kører på iOS 13, er trinnene de samme for ældre versioner af iOS inklusive iOS 12.

Når vi taler om, hvorfor dette problem opstår, deaktiverer iOS automatisk låsefunktion, når du bruger en iPhone i lavt strømforbrug. Det gøres for at bevare batteriets levetid på din iPhone. Så når din telefon efterlades uden opsyn, forbliver den ikke tændt og tømmer batteriet. Så vi vil først deaktivere lavt strømtilstand og derefter aktivere autolås. Med det ude af vejen, lad os komme til trinnene.

1. Åbn Indstillinger, find Batteri, og tryk på det.

1. Solving Auto-Lock Grayed out Issue on iPhone

2. Her skal du trykke på “Lav strømtilstand” og deaktivere den.

1. Solving Auto-Lock Grayed out Issue on iPhone 2

3. Gå nu tilbage til hovedsiden Indstillinger og tryk på “Skærm og lysstyrke”.

Artiklen fortsætter under annoncen

1. Solving Auto-Lock Grayed out Issue on iPhone 3

4. Du vil se, at autolås fungerer nu. Tryk på den og indstil tidsgrænsen eller deaktiver den fuldstændigt.

1. Solving Auto-Lock Grayed out Issue on iPhone 4

Artiklen fortsætter under annoncen

Automatisk låsning nedtonet, når iPhone ikke er i lavt strømtilstand?

Ovenstående trin løser problemet for alle. Nogle brugere har dog rapporteret, at deres autolåsfunktion er deaktiveret eller nedtonet, selv når deres iPhone ikke er i lav strømtilstand. Hvis det er tilfældet med dig, bliver du nødt til at tage ruten med afprøvede metoder, der løser excentriske problemer på iOS-enheder. Inden du prøver et af disse trin, skal du huske at tage en sikkerhedskopi af dine data, så du ikke mister dem.

1. Tving genstart din iPhone

Den første ting, du skal prøve, er at tvinge genstart af din iPhone. Det meste af tiden kan en god genstart genoprette mange iOS-problemer , som du står over for. Trinene til at tvinge genstart er forskellige for en iPhone med Home Button og en uden den. Så følg nedenstående trin.

På iPhone uden startknap: Tryk og slip lydstyrke op-knappen, tryk og slip lydstyrke ned-knappen. Til sidst skal du holde sideknappen nede i ca. 10 sekunder, indtil Apple-logoet vises på skærmen.

iPhone without Home Button

På iPhone med startknap : Hold knapperne Hjem og søvn / vågne nede i ca. 10 sekunder for at tvinge genstart af din enhed.

iPhone with Home Button

2. Nulstil dine iPhone-indstillinger

Hvis ovenstående trin ikke fungerede dig, kan du prøve at nulstille din iPhone’s indstillinger. For at gøre dette skal du gå til Indstillinger -> Generelt -> Nulstil og vælg “Nulstil alle indstillinger” mulighed. Husk, at dette trin vil ændre alle indstillinger til deres standardtilstand. Så eventuelle ændringer, du har foretaget i din indstillingsapp, går tabt.

Artiklen fortsætter under annoncen

Reset iPhone

3. Opdater iPhone

Nogle gange kan en fejl skyldes en defekt iOS-opdatering. Så sørg altid for at opdatere din iOS-enhed. For at se om der er en afventende opdatering eller ikke gå til Indstillinger -> Generelt -> Softwareopdatering og opdater din enhed, hvis den afventer.

Update your iPhone

Disse trin skal løse problemet for dig.

Artiklen fortsætter under annoncen

Løs problemet med autolås nedtonet på iPhone

Så det var trinene til at løse det deaktiverede problem med automatisk låsning på din iPhone. Husk, for 90% af brugerne eksisterer problemet, fordi de har tændt for lavt strømtilstand. Hvis du falder i kategorien 10%, bliver du nødt til at teste de tre ovennævnte metoder for at se, hvilken der løser dit problem. Fortæl os, om problemet blev løst for dig eller ikke ved at skrive i kommentarerne nedenfor.