Sådan kontrolleres iPhone batteriopladningscykler

12. august 2020 0 Af Mathias

Uanset om du har bemærket et uventet batteri, der tømmer batteriet på din iPhone og ikke kan finde ud af, hvad der er ondt i enheden, eller du er nysgerrig efter at vide, om batteriet stadig er godt nok til at levere en ydelse, kan du kontrollere iPhone-batteriets cykler fjerne tvivler. Ligesom alt andet ældes iPhone’s batteri med tiden. Og når det bliver for svagt til at påtage sig opgaver med samme effektivitet, kan du muligvis bemærke en betydelig langsommere hastighed og en drastisk reduktion i batteriets levetid. I nogle tilfælde kan det slidte batteri endda få iPhone til at lukke tilfældigt. Heldigvis kan du tjekke din iPhone’s battericyklus for at finde ud af, om batteriet er klar til udskiftning.

Sådan kontrolleres antal af batterikredsløb på din iPhone

  • Forståelse af batterikredsløb af iPhone
  • Hvor længe iPhones kan levere topydelse?
  • Find ud af batteriets cyklusantal på din iPhone

Forståelse af batterikredsløb af iPhone

Spekulerer du på hvad der er en batterikredsløb? Nå, et cyklustælling betyder, at alt batteriets strøm tømmes og derefter genoplades.

Hvad hvis du tilslutter din iPhone til opladning, selv før den stadig har masser af batteri tilbage, kaldes den stadig en cyklus? Nix!

Antag at du har opladet din iPhone til 100% og derefter tømt 70% batteriet, før du tilslutter enheden igen til opladning. Nu begynder dit næste cyklusantal, når du har tømt det resterende 30% batteri.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hvor lange iPhones kan levere topydelse?

Ifølge Apple kan iPhone-batterier have op til 80% af sin originale kapacitet ved 500 komplette ladecyklusser i en normal brugssag. Husk, at det faktiske scenarie kan variere afhængigt af de opgaver, din iPhone håndterer.

Læs også  Sådan installeres Google Camera (GCam) på Redmi Note 8 Pro

Når tallet ligger under 80%, er det, når problemet begynder. Og ting som længere applanceringer, lavere rammer og den svage ydelse er en tendens til at blive en norm. Det er en klar indikator for et slidt batteri, der skal udskiftes.

Find ud af batteriets cyklusantal på din iPhone

1. Start appen Indstillinger på din iPhone, og vælg tryk på Privatliv.

Tap on Privacy

Artiklen fortsætter under annoncen

2. Rul derefter ned og vælg Analytics & forbedringer .

Analytics and Improvements

3. Luk næste Analytics-data .

Artiklen fortsætter under annoncen

Tap on Analytics data 4. Dernæst skal du se en liste over flere filer i alfabetisk rækkefølge. Rul ned for at finde den, der er navngivet “log-aggregerede” filer og tryk på det. Sørg for at vælge den seneste log.

Tap on the log aggregated

5. Tryk derefter lang tid på skærmen for at få adgang til valg af iOS-valg. Vælg nu all teksten til denne fil. For at gøre det skal du blot trække det lille håndtag helt ned til bunden for at vælge hele teksten og derefter vælge Kopier .

Select the analytics data

Artiklen fortsætter under annoncen

6. Nu start Notes-app på din enhed og gå derefter over til den note, hvor du vil gemme filen. Tryk derefter langsomt på skærmen og vælg Indsæt .

Paste the file

7. Tryk derefter på deling / menu-knappen for at få vist Del ark. Vælg derefter Find i note (aka Control / Command + F, som vi bruger på en computer).

Artiklen fortsætter under annoncen

Tap on FInd in Note

8. Næste op indtast battericykelkonto i søgefeltet. Sørg for ikke at give plads.

Voila! Tjek batteriets cyklusantal for din iPhone, der vises under den fremhævede tekst.

Artiklen fortsætter under annoncen

Battery cycle count on iOS () Bemærk: De “log-aggregerede” filer vises muligvis ikke, hvis du ikke har aktiveret iPhone-dataanalysefunktion på din iOS-enhed.

Som du kan se på skærmbillede, har min iPhone 11 afsluttet 110 battericykler hvilket er anstændigt i betragtning af hvor meget jeg bruger det til at tage på spil og apps, der kræver masser af hestekræfter.

Hold styr på batteriets cyklusantal på din iPhone

Så det er sådan, du kan finde ud af det totale antal batterikredsløb på din iPhone. I betragtning af hvor vigtig denne funktion er med hensyn til at spore batterisundheden, skal Apple tilbyde en hurtig måde at spore cyklusantalet uden at skulle tage rundkørslen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Har du nogen feedback at dele med os? Du er velkommen til at skyde den i kommentarerne herunder.