Forudsigende Emoji-tastatur fungerer ikke i iOS 13? Her er løsningen

12. september 2020 0 Af Mathias

Hvis messaging er blevet mere sjovt end nogensinde før, har emojis sandsynligvis spillet en nøglerolle til at krydre hele affæren. Det være sig det sjove ansigt med tårer af glæde, blinkende ansigt med tungen eller lynlåsmunden, vi har alle mulige emojier at kommunikere – høflige tonsvis af emoji-tastaturer. For yderligere at forbedre samtalen ved hjælp af disse seje animerede billeder tilbyder iOS emoji-forslag i realtid til bestemte ord (dvs. kærlighed, hjerte, cool og mere), så du problemfrit kan emojify hele meddelelsen. Uheldigvis; for nogle iPhone- og iPad-brugere fungerer det forudsigelige emoji-tastatur ikke på iOS 13. Hvis problemet også har fået det forudsigelige emoji-tastatur til at gå berserk på din iOS-enhed, skal du give en chance for disse mulige løsninger, da de kan redde dig.

Fix forudsigeligt emoji-tastatur fungerer ikke problem på iPhone og iPad

Tænker du på, hvilke slags tricks du måtte have for at prøve at slippe af med dette problem? Lad os få det af vejen først op!

Så hvad er løsningen?

Nå, vi vil først give en ny start på det forudsigelige emoji-tastatur for at rydde tilfældige fejl. I de fleste tilfælde kan det løse problemet. Hvis det mislykkes, genstarter vi tastaturordbogen og udsletter alle de gemte brugerdefinerede ord. Fra det, jeg har oplevet, gør det tricket pålideligt. Bortset fra disse to løsninger er der et par pålidelige fejlfindingsprogrammer, der kan komme ind i billedet som sidste resorts. Nu hvor du ved, hvad der kommer, lad os komme i gang, skal vi?

Genstart prediktivt tastatur

Når det forudsigelige tastatur ikke ser ud til at fungere forventet, er det første trick, som jeg altid prøver at slippe af med problemet, at give det en genstart. Og med genstart mener jeg at skifte den forudsigelige switch til off / on. Så jeg vil også bruge denne ret troværdige fejlfinding også denne gang. For at få det gjort skal du navigere til Indstillinger-appen -> Generelt -> Tastatur. Sluk nu kontakten for Forudsigende. Genstart derefter din iPhone. Derefter skal du vende tilbage til tastaturindstillingen igen og derefter skifte til forudsigelig kontakten.

Læs også  Sådan konverteres levende fotos til videoer i iOS 13 på iPhone
Artiklen fortsætter under annoncen

Turn off predictive switch

Åbn derefter appen Beskeder, og skriv en besked. Nu, når du skriver bestemte ord (dvs. glad, trist, kølig, hjerte, kærlighed), vil tilsvarende emoji-forslag dukke op lige over tastaturet. Vælg det blot, så er du klar til at gå.

Emoji keyboard

Bemærk:

Artiklen fortsætter under annoncen
  • Behold i tankerne understøtter forudsigelige emojis ikke nogle apps som Notes, Mail og mere.
  • Hvis problemet stadig vedvarer, skal du åbne appen Beskeder og trykke på det lille emoji-ikon. Send derefter en masse emojier til din ven. Derefter skal du afslutte appen og starte den igen. Åbn derefter en samtale, og skriv en besked. Det forudsigelige emoji-tastatur skal fungere nu.

Nulstil tastaturordbog

Til tider fungerer nulstilling af tastaturordbogen til fabriksstandard ikke kun i at fremskynde tastaturet, men også ved at rette nogle forskellige fejl, der har tendens til at snige sig ind en gang imellem. Så hvis det første trick ikke har løst det forudsigelige emoji-tastaturproblem på din iOS 13-enhed, skal du også prøve det. Bemærk, at det vil udslette alle de brugerdefinerede ord, som du havde skrevet på tastaturet.

Åbn Indstillinger app -> Generelt -> Nulstil. Tryk nu på Nulstil tastaturordbog og bekræft.

Artiklen fortsætter under annoncen

Fjern / tilføj Emoji-tastatur

Ingen gennembrud endnu? Gider ikke, da vi stadig har et par tricks tilbage at prøve. Nu skal vi fjerne emoji-tastaturet og tilføje det igen. Da mange iOS-brugere har fundet succes med dette hack, håber jeg, at det også klikker til din fordel. Start Indstillinger app -> Generelt -> Tastatur -> Tastaturer -> Rediger. Tryk nu på rød knap til venstre for Emoji-tastaturet og tryk derefter på knappen Slet . Til sidst skal du trykke på Udført for at afslutte. Afslut derefter appen Indstillinger.

Læs også  Sådan ændres størrelsen på docken hurtigt på Mac

Reset Keyboard Dictionary

Gå nu tilbage til Indstillinger-appen -> Generelt -> Tastatur -> Tastaturer -> Tilføj nyt tastatur . Under Foreslåede tastaturer skal du vælge Emoji. Når du har tilføjet emoji-tastaturet igen, skal du åbne en iMessage-samtale og prøve at skrive ord som glad, cool, hjerte for at se, om problemet er væk.

Add Emoji Keyboard

Artiklen fortsætter under annoncen

Opdater iOS på din iPhone og iPad

Hvis problemet er er endnu ikke blevet ordnet, tror jeg, at en skjult fejl meget godt kan være skyld. I betragtning af, hvordan buggy og ustabil iOS 13 har været på grund af en række problemer relateret til Wi-Fi, Bluetooth og endda AirDrop, ville det ikke være forkert at lægge skylden på en anden fejl. Og hvis det tilfældigvis er scenariet, er det bedst at løse problemet at opdatere softwaren på din enhed. Gå blot over til Indstillinger-appen -> Generelt -> Softwareopdatering og gør derefter det nødvendige.

Add Emoji Keyboard

Fejlfinding af forudsigelige emoji-tastaturproblemer på iOS

håber jeg du har endelig løst det forudsigelige emoji-tastaturproblem på din iDevice. Så hvilken af ovenstående løsninger fungerede for dig? Det ville være dejligt at kende din feedback. Desuden, hvis du kender nogen anden måde at løse dette problem på, så glem ikke at fortælle os det også i kommentarfeltet nedenfor. Software update on iOS