Sådan holder du et appvindue altid øverst i Windows 10

12. september 2020 0 Af Mathias

Mens Windows 10 nu kommer med snappefunktionen – og ærligt talt fungerer den rigtig godt – der er tidspunkter, hvor du bare vil tvinge et vindue til at forblive på toppen. Luksussen ved et vindue i fuld størrelse kan ikke overvurderes, mere når du bruger Chrome og har brug for at notere vigtige detaljer i din yndlingsapp. Og det er derfor, vi bringer dig en enkel guide til at holde et vindue Always on Top i Windows 10. De nedenstående metoder fungerer rigtig godt i Windows 10, og vi er sikre på, at disse apps også fungerer på de ældre versioner af Windows, såsom Windows 8, 8.1, 7 og endda XP. Så uden yderligere forsinkelse, lad os komme i gang.

Hold et vindue altid øverst på Windows-pc

  • TurboTop

1. Først og fremmest skal du downloade denne lille applikation kaldet TurboTop (Gratis). Det er et gratis værktøj og fungerer rigtig godt med alle slags Windows-programmer.

2. Derefter skal du installere programmet på din Windows 10-computer. Når installationen er færdig, finder du appen i systembakken .

Keep a Window Always on Top

Artiklen fortsætter under annoncen

3. Klik nu på det, og appen viser alle aktive vinduer på din computer. For eksempel har jeg åbnet Chrome, en Notesblok-fil og andre apps. Nu skal du blot vælge den applikation , som du vil tvinge til at forblive øverst og der du har det. For din information kan du sætte flere vinduer i Always on Top-tilstand.

Keep a Window Always on Top

4. Den valgte applikation forbliver øverst uanset hvilken applikation du bruger . Hvis du vil deaktivere tvangsfastgørelse, skal du blot åbne programmet fra systembakken og fravælge det fastgjorte program. Det er alt.

Læs også  Sådan aktiverer du den indbyggede mørke tilstand i Android Q

Bemærk: TurboTop kører automatisk ved systemstart, så du ikke behøver at åbne det manuelt hver gang. Det vil altid være tilgængeligt i din systembakke.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sådan holder du et appvindue altid øverst i Windows 10 Sådan holder du et appvindue altid øverst i Windows 10

  • DeskPins

1. DeskPins er et andet intuitivt værktøj, der kan hjælpe dig med at holde et vindue Always on Top. Bare åbn denne side og download det gratis program. Det er kun 104KB i størrelse og til en god målestok er appen open source.

2. I lighed med TurboTop sidder DeskPins også under systembakken . Klik på det, og din musemarkør bliver en nål. Du bliver muligvis nødt til at starte programmet manuelt for første gang.

Artiklen fortsætter under annoncen

3. Klik nu bare på vinduet , som du vil sætte på Always on Top, og det er alle. Det er ret let, ikke? Du kan gøre dette til flere vinduer.

Sådan holder du et appvindue altid øverst i Windows 10

4. Og for at fjerne det fastgjorte vindue skal du flytte musen hen over stiften, så vises en krydsknap . Klik på den, og Always on Top deaktiveres. Du kan også vælge at fjerne den fastgjorte app fra systembakken.

Keep a Window Always on Top

Artiklen fortsætter under annoncen

Tving et vindue til at forblive på toppen

Så det er sådan, du kan holde et vindue Always on Top ved hjælp af et simpelt tredjepartsværktøj. Jeg kunne godt lide både apps og deres lille fodaftryk, men hvis du vil have en mere intuitiv løsning, skal du gå til DeskPins. På denne måde kan du holde Chrome eller enhver anden app Altid på toppen og arbejde som en mester. Alligevel er det alt fra os. Hvis du vil lære mere om sådanne Windows-tip og tricks, skal du holde øje med os. Hvis du også vil øge din produktivitet i Windows 10, skal du følge vores linkede guide.

Artiklen fortsætter under annoncen