Sådan fabriksnulstilles Chromebook (fire metoder forklaret)

13. september 2020 0 Af Mathias

Chrome OS er et utroligt let OS, og det sænkes ikke som Windows efter en periode. Men hvis du har arbejdet med det i årevis, kan en fabriksnulstilling fremskynde din Chromebook betydeligt. Hvis nogen har oprettet en brugerkonto på din Chromebook uden din tilladelse, kan du også nulstille fabriksindstillingerne for at fjerne kontoen fuldstændigt. Så i denne artikel bringer vi dig fire forskellige måder til at nulstille Chromebooks til fabrikken i 2020. Fra hård nulstilling til powerwash og Chromebooks til tablets har vi inkluderet alle metoderne til din gennemgang. Så uden yderligere forsinkelse, lad os gå videre og finde den ultimative måde at nulstille Chromebook til fabriksindstillingerne.

1. Den nemmeste måde at nulstille Chromebook på fabrik

1. Klik på meddelelsescentret i nederste højre hjørne, og åbn Indstillinger (tandhjulsikonet).

settings icon

2. I venstre rude skal du klikke på “Avanceret” og derefter åbne menuen “Nulstil indstillinger” i bunden.

Artiklen fortsætter under annoncen

chromebook

3. Her finder du indstillingen “Nulstil” under Powerwash-menuen. Klik på den og gå gennem instruktionerne på skærmen. Inden for få minutter nulstiller din Chromebook sig selv , og du vil blive præsenteret for en ren og oppustet Chromebook ligesom ny. Sørg for at opbevare mindst 60% batteri, inden du fortsætter med nulstillingsprocessen.

1. Simplest Way to Factory Reset Chromebook 2

2. Fabriksnulstil Chromebook uden adgangskode

1. Hvis du har glemt adgangskoden til din Chromebook og vil nulstille den, skal du bruge denne Chrome OS-tastaturgenvej. Genstart din enhed, og på loginskærmen skal du trykke på Ctrl + Alt + Shift + R-tasterne med det samme .

Artiklen fortsætter under annoncen

2. Et nulstillingsvindue åbnes straks. Klik på “Powerwash” , og vælg derefter “Nulstil”, og du er færdig.

Læs også  Sådan får du Skype til Chromebook-arbejde

2. Factory Reset Chromebook without Password

3. Hård nulstil din Chromebook ved hjælp af gendannelsestilstand

Hård nulstilling kan være praktisk, når din Chromebook overhovedet ikke starter eller fryser midtvejs . Derudover, hvis ovenstående metoder ikke fungerede, kan du hårdt nulstille din Chromebook på denne måde. En hård nulstilling, i modsætning til den normale powerwash, gendanner både software- og hardwarekonfigurationerne på din Chromebook til fabriksindstillingerne. Det bruger Chromebook-gendannelsestilstand for at lette nulstillingsindstillingen. Efter at have sagt alt dette, her er hvordan du kan gøre det.

Artiklen fortsætter under annoncen

1. Sluk først din Chromebook helt. Derefter skal du trykke på og holde “Opdater” (normalt over 4-tasten) og den fysiske “Power” -knap samtidigt . Hvis din Chromebook ikke starter, skal du slutte den til en strømkilde og derefter trykke på ovenstående taster med det samme.

Bemærk: Hvis det ikke viser nogen skærm, skal du også trykke på “Esc” med de to andre taster.

2. Når Chromebook viser skærmbilledet “Chrome OS mangler / beskadiget”, skal du slippe alle tasterne. Nu skal du trykke på Ctrl + D for at åbne Chrome Recovery-skærmen. Derefter skal du gennemgå instruktionerne på skærmen, og det vil nulstille Chromebook med succes.

3. Hard Reset Your Chromebook Using Recovery Mode

Artiklen fortsætter under annoncen

3. Hvis du har en tablet med Chrome OS , skal du trykke på og holde “Volume Up” og “Power” -knapperne nede i mindst 10 sekunder. Derefter skal du gennemgå instruktionerne på skærmen for at nulstille din tablet hårdt. Det ligner meget hård nulstilling på Android-enheder.

3. Nogle ældre Chromebooks leveres med en dedikeret reset-nøgle , som kan bruges til hard reset af en enhed. Google har oprettet en liste over Chrome-OS-baserede enheder med deres specifikke nulstillingsnøgle og hardwareoplysninger. Så klik på den linkede artikel og find den specifikke instruktion.

Læs også  Sådan gendannes slettede e-mails i Gmail

4. Nulstil en skole Chromebook til fabriksindstillinger

Hvis du har en Chromebook, der er givet af din skole, kan du desværre ikke nulstille enheden alene. Da Chromebook er tilmeldt en administrator, har du ikke adgang til nulstilling og andre avancerede indstillinger. Hvis det lykkes dig at nulstille en Chromebook på en eller anden måde, vil den stadig blive tilmeldt under den tildelte administrator. For virkelig at få alle privilegierne bliver du nødt til at bede din administrator om at afmelde Chromebook fra skolekonsollen.

4. Reset a School Chromebook to Factory Settings

Artiklen fortsætter under annoncen

Nulstil din Chromebook på den rigtige måde

Så det var vores artikel om, hvordan du nulstiller en Chromebook på forskellige måder. Afhængigt af hvilke problemer du står over for, kan du vælge en af metoderne i artiklen. For de fleste er den første måde den nemmeste og ligetil metode til at nulstille en Chromebook. Alligevel er det alt fra os. Hvis du stadig står over for nogle problemer, skal du kommentere nedenunder og lade os vide.