Sådan undgår du vejafgifter og motorveje ved hjælp af Apple Maps på iPhone

14. september 2020 0 Af Mathias

Google Maps kan stadig regere på tværs af platforme inklusive Apple-økosystem, men Apple Maps har for nylig dækket mange grunde for at være et rimeligt godt alternativ i det mindste på iDevices. Bortset fra at vise nøjagtige resultater, har Apples navigationsapp tilføjet flere bemærkelsesværdige funktioner som ETA-deling og holder vejafgifter og motorveje i skak. Hvis du bruger lagernavigationsappen, skal du kende denne nyttige funktion til ikke kun at nå din destination til tiden, men også spare penge. Klar? Følg med, mens jeg viser dig, hvordan du kan undgå vejafgifter og motorveje i Apple Maps på iPhone og Mac!

Undgå vejafgifter og motorveje ved hjælp af Apple Maps på iPhone, iPad og Mac

Efter at have prøvet hænderne på denne funktion kan jeg sige, at den fungerer pålideligt i Apple Maps. Så uanset om du stadig prøver at finpudse din køreevne eller er villig til at lægge alle vejspærringer væk for at nå destinationen glat, kan det leve op til forventningen. Hvis du stadig bruger de ældre operativsystemer som iOS 12 eller macOS Mojave og tænker på, om du vil være i stand til at bruge denne funktion eller ej, lad mig fortælle dig, at denne funktion har eksisteret i nogen tid. Så du skal ikke have noget problem med at prøve det.

Undgå vejafgifter og motorveje i Apple Maps på iOS

1. Start appen Indstillinger på din enhed.

Settings app on iPhone

2. Rul nu ned og tryk på Kort.

Click on Maps option

3. Tryk derefter på Kørsel og navigation.

Driving and Navigation

Artiklen fortsætter under annoncen

4. Under Undgå sektion, slå tænd / sluk for Bompenge og motorveje.

Avoid tolls and motorways

Det er det! Fremadrettet hjælper maps-appen dig med at holde vejafgifter og motorveje væk, så du kan nå din destination uden hikke. Hvis du nogensinde har skiftet mening, skal du gå tilbage til Maps-indstillingerne og derefter slukke for skifterne.

Artiklen fortsætter under annoncen

Undgå vejafgifter og motorveje i Apple Maps på macOS

  1. Åbn Apple Maps på din Mac.

Open Apple Maps on Mac

2. Klik nu på menuen Vis , og vælg Kørselsvejledning.

Click on View and choose Directions

3. Klik derefter på Kørselsindstilling , og vælg derefter Undgå vejafgifter / motorveje.

Artiklen fortsætter under annoncen

Avoid tolls and highways in Apple Maps on Mac

Hold vejafgifter og motorveje ved bugten i Apple Maps

Så det er rigtigt måde at sætte vejafgifter og motorveje i skak, mens du bruger Apple Maps. Fandt du denne funktion nyttig? Sørg for at kaste dine tanker op og fortæl os også om nogle af de funktioner, som Apples navigationsapp skal stjæle fra Google Maps, så det kan give en stærk kamp til sidstnævnte på alle fronter.

Læs også  Sådan ændres standard søgemaskine i Firefox på Windows, Mac, Android, iOS
Artiklen fortsætter under annoncen