Sådan kalibreres dit Apple Watch til forbedret træningssporing

14. september 2020 0 Af Mathias

For en problemfri sporing af sundhed og fitness er det svært at se ud over Apple Watch. Støttet af en hurtigere watchOS sammen med en lang række sundhedscentrerede funktioner, herunder hørselssundhed, EKG og nøjagtig træningssporing, er smartwatch et stort aktiv for fitnessentusiaster. Apropos træningssporing, Apple Watch er stedet det meste af tiden – undtagen et par sjældne tilfælde, hvor det ikke sporer træning nøjagtigt. Men gider ikke; med et par pro-tip i blandingen kan du altid kalibrere dit Apple Watch til forbedret træningssporing. Så uanset om dit smartwatch ikke er i stand til at få matematikken rigtig, eller du vil forstærke nøjagtigheden for at få bedre indsigt i dine fremskridt, kan disse syv tip og tricks tilføje den manglende spids lige i tide til dit mål!

7 bedste tip og tricks til at kalibrere dit Apple Watch

Som altid vil jeg fjerne forvirringen på forhånd, så vi begge er på samme side.

Så hvad er vejen for at få de mest nøjagtige målinger?

For det første vil vi finjustere ethvert aspekt, der spiller en afgørende rolle i sporing af fitness. Bortset fra at tilbyde en frisk holdning til accelerometeret, vil vi også genstarte fitnesskalibreringen – hvis det er nødvendigt. Undervejs ville vi adressere diverse snags (ofte betragtes som for lidt til at gøre meget af en forskel) og sørge for at de holder sig væk. Oven i alt vil vi sikre, at chancerne for at optjene kreditter heller ikke går glip af. Nu hvor alt ser godt ud, lad os komme i gang!

Sørg for, at dine personlige oplysninger er opdateret

Sørg først og fremmest for, at dine personlige oplysninger er opdateret. Apple Watch bruger dine personlige oplysninger som højde, vægt, alder, køn til at beregne antallet af kalorier, du forbrænder. Så sørg for, at alle oplysninger er korrekte og opdaterede. For at gøre det skal du starte Watch-appen på din iPhone -> Fanen My Watch -> Health -> Health Profile. Tryk nu på Rediger , og opdater derefter oplysningerne.

Update your personal information

Sørg for, at bevægelseskalibrering og -afstand er aktiveret på din iPhone

En anden vigtig ting, du skal gøre for ideelt at kalibrere watchOS-enheden, er at sørg for, at bevægelseskalibrering og afstandsfunktion er aktiveret. Det hjælper smartwatchet med at få de nødvendige oplysninger. For at gøre det skal du åbne Indstillinger-appen på din iPhone -> Privatliv -> Placeringstjenester . Sørg nu for, at Location Service er aktiveret. Tryk derefter på System Services , og sørg for, at skiften til Bevægelseskalibrering og afstand er tændt.

Ensure that Motion Calibration and distance is enabled

Sørg for, at håndleddetektion er slået til

For at Apple Watch kan spore din stand fremskridt, skal håndleddetekteringsfunktionen være aktiveret. Desuden er baggrundspulsmålinger også afhængige af denne funktion. Så sørg for at holde den tændt. Start Watch-app på din iPhone -> Fanen Mit ur> Adgangskode. Nu, tænd skiftet til Håndleddetektion .

Artiklen fortsætter under annoncen

Make sure to turn on Wrist Detection

Brug uret perfekt

Et andet lille råd, som jeg gerne vil tilbyde, er at bære smartwatchet med den rigtige pasform. Nå, med den rigtige pasform mener jeg hverken for løs eller for stram – og sørg for, at huden kan trække vejret. Det får dig ikke kun til at føle dig mere komfortabel, mens du træner, men hjælper også sensorerne til at fungere ordentligt.

Make sure your Apple Watch is tight

Artiklen fortsætter under annoncen

Start fra bunden

Nu hvor du har taget dig af det grundlæggende, skal du starte fra bunden for at se hvor godt Apple Watch kan spore træningen. Og den bedste måde at få det gjort på er at gå en udendørs gåtur eller løb. Smartwatch holder en fane på skridtlængden ved forskellige hastigheder og kalibrerer accelerometeret i overensstemmelse hermed for at give nøjagtige målinger.

Start a workout

Du skal blot indstille et mål inden kickstart af træningen (tryk på de tre prikker og derefter finjustere alt) og derefter gå / løbe for ca. 20 minutter normalt.

Bemærk: Bare hvis du arbejder med forskellige hastigheder, Sørg for at kalibrere i 20 minutter ved hver af hastighederne for at hjælpe watchOS-enheden med at lære din skridtlængde.

Undlader aldrig at tjene bevægelse og udøve kredit

Selvom det måske lyder lidt underligt for nogle mennesker, tjene flytte og udøve kredit gør en stor forskel. Apple Watch tæller hvert eneste minuts bevægelse (hurtige skub til kørestolsbrugere), der enten matcher eller overgår en rask gåtur mod daglig træning og bevægelsesmål. Sørg derfor for at optjene træningskreditter hver gang du går, ved blot at lade armen med dit smartur svinge naturligt.

Activity app on Apple Watch

Det er værd at gentage, at Activity-appen afhænger af armbevægelse og et accelerometer for at spore bevægelse, mens Workout-appen er designet at bruge accelerometer, pulssensor og GPS til at holde styr på bevægelsen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Nulstil fitnesskalibreringsdata

Hvis dit Apple Watch endnu ikke leverer det bedste til dig, kan du prøve at nulstille fitnesskalibreringsdataene til fabriksstandarden . I de fleste tilfælde kan det slippe af med de skjulte snags og få smartwatch til at spore træningen med forbedret nøjagtighed. For at få det gjort, gå ind i Watch-appen på din iPhone -> Fanen Mit ur -> Privatliv -> Nulstil fitness Kalibreringsdata.

Reset Fitness Calibration Data

Kalibrer dit Apple Watch for at få de mest nøjagtige målinger

Forhåbentlig vil dit Apple Watch nu levere det bedste for dig – hvad angår træningssporing. I de fleste tilfælde kan disse tip hjælpe dig med at få et mere præcist resultat. Bare i tilfælde, ting ikke bliver bedre, selv efter at du har prøvet disse hacks, skal du opdatere softwaren på dit Apple Watch (Indstillinger-app -> Generelt -> Softwareopdatering), da unøjagtigheden også kan skyldes forældet version af watchOS. Forresten, syntes du dette indlæg var nyttigt? Del gerne dine tanker og spil også nogle bønner om de nye Apple Watch-funktioner som cyklussporing, høresundhed og “Godkend”, der er ankommet i watchOS 6. Reset Fitness Calibration Data