Sådan vises tidssynkroniserede tekster i Apple Music på Mac

10. august 2020 0 Af Mathias

Tider, hvor sindet har brug for forfriskning, ser musik ud til at være ingredienserne for mange. Som nogen der elsker at bælte ud i karaoke-stil, mens jeg lytter til en sang, er jeg en stor fan af tidssynkroniserede tekster, da det spiller en vigtig rolle i at forstærke hele affæren. Det er sandsynligvis grunden til, at jeg er så begejstret for at bruge tidssynkroniserede tekster i Music-appen på Mac, som lige er blevet rullet ud med introduktionen af ​​macOS Catalina 10.15.4. Hvis min begejstring også gentager dig, er det her, hvordan du kan vise tidssynkroniserede tekster i Apple Music App på Mac og Apple TV.

Brug tidssynkroniserede sangtekster i Music-appen på Mac, Windows PC og Apple TV

Men inden du går i trin, er der et par ting, du skal huske på. Ikke alle sange understøtter tekst. Hvis eksplicit indhold er slået fra på din macOS-enhed, vises tekstene, der har eksplicitte ord, muligvis ikke. Bemærk desuden, at det kræver en internetforbindelse. Så sørg for, at din enhed har en stærk internetforbindelse.

Se tidssynkroniserede tekster i musikapp til macOS

1. Start Musik-app på din Mac og start derefter afspilning af et spor.

Launch Apple Music app on Mac

Artiklen fortsætter under annoncen

2. Klik på tekstikonet i øverste højre hjørne af skærmen. Nu skal du se de tidssynkroniserede tekster til alle de understøttede numre.

Click on the Lyrics button

Hvis sangen har understøttelse af tekster, vises hvert vers i tide med musikken til at hjælpe dig med at følge med. For hurtigt at få adgang til specifikke vers , skal du blot klikke på en vilkårlig linje eller rulle . Desuden kan du også bruge kommandoen + shift + F tastaturgenvej til at få en mere forbedret tekstoplevelse.

Læs også  Sådan fjerner du mikrofonikonet fra tastaturet på iPhone og iPad

Der er også en mulighed for at se de fulde tekster til en sang. Klik bare på Mere (…) til højre for sangen og vælg Hent info . Klik derefter på fanen Tekst .

Artiklen fortsætter under annoncen

Få adgang til tidssynkroniserede tekster i Apple Music på dit Apple TV

1. Åbn appen Apple på din Apple TV og start en sang.

2. Hvis sangen understøtter tekst, vises hvert vers automatisk i tide med musikken, så du kan bælte med.

Access Time-Synced Lyrics in Apple Music on your Apple TV

Artiklen fortsætter under annoncen

For hurtigt at få adgang til et bestemt vers eller se, hvor du er i sangen, er alt hvad du skal gøre bare stryg op eller ned på berøringsoverfladen på din Apple TV-fjernbetjening.

Hvis du vil deaktivere tekster, skal du blot trykke på Menu-knappen på din Apple TV Remote og vælg Tekst i øverste højre hjørne af skærmen.

Bemærk:

 • Der er også en måde at tilføje tilpassede tekster til en sang på Mac eller Windows PC. Åbn Apple Music-appen på Mac eller iTunes til Windows på en pc, og afspil en sang. Klik derefter på Mere knappen ved siden af ​​en sangs navn, og vælg Hent info. Under fanen Tekst, vælg Custom Lyrics og indtast derefter teksterne. Klik derefter på OK for at afslutte. Bemærk, at du bliver nødt til at have abonnementet på Apple Music eller iTunes Match for at synkronisere brugerdefinerede tekster på tværs af enhederne.
 • Det er værd at bemærke, at de tidssynkroniserede tekster har eksisteret på iOS i ganske lang tid. Hvis du vil se tidssynkroniserede tekster på din iPhone eller iPad, skal du åbne Apple Music og afspille en sang. Derefter skal du trykke på sangen nederst på skærmen for at få adgang til Now playing. Tryk derefter på Lyrics.
 • Se sangtekster i iTunes på Windows PC

  Når vi taler om Windows PC, er der ingen måde at se tidssynkroniserede tekster på iTunes lige nu. Når det er sagt, er det lige så ligetil at se de komplette sangtekster i iTunes på pc.

  Læs også  Sådan deaktiveres meddelelser i Windows 10
  Artiklen fortsætter under annoncen

  1. Start appen iTunes , og start en sang.

  2. Klik på de tre vandrette linjer øverst i vinduet. Klik nu på fanen Tekst for at se de fulde tekster til den sang.

  See Lyrics in iTunes on Windows PC

  Se tidssynkroniserede tekster i Apple Music

  Så , det er sådan, du kan se tidssynkroniserede tekster i Apple Music på tværs af iDevices. Fra hvad jeg kan fortælle, er det en velkomstfunktion sammen med den lige så cool iCloud Drive-mappedeling. Og jeg er sikker på, at de fleste musikelskere vil sætte pris på det. Hvad tager du af denne nye funktion? Du er velkommen til at dele dine tanker og fortæl os også de funktioner, du gerne vil tilføje til appen Musik-aktien.

  Artiklen fortsætter under annoncen