Sådan bruges zoom til videokonferencer som en Pro

9. august 2020 0 Af Mathias

Med stigningen i videokonferencer er Zoom blevet et husholdningsnavn og med rette. Virksomheden har været temmelig populær inden for sit domæne, men bortset fra det havde generelle brugere ikke meget idé om dens eksistens. Så hvis du er ny med Zoom og vil lære om dens installationsproces, er du landet på det rigtige sted. I denne artikel bringer vi dig en trin for trin-guide til, hvordan du installerer og bruger Zoom til videokonferencer som en Pro. Vi har også nævnt nogle grundlæggende tip og tricks i slutningen, så du får en god idé om, hvordan du navigerer Zoom for at oprette og deltage i et møde. Så uden yderligere forsinkelse, lad os gå videre og lære om installationsprocessen.

Brug Zoom til videokonference som en Pro

1. Der er to måder at bruge Zoom: gennem en webbrowser eller en dedikeret Zoom-klient . Generelt bruger folk Zoom i en webbrowser, fordi den er hurtig og let. Du kan dog installere Zoom Client, hvis du vil have flere funktioner. Her er downloadlinkene til større operativsystemer.

  • Chrome Browser / Chrome OS
  • Windows
  • macOS
  • Linux
  • Android
  • iOS

2. I denne tutorial installerer jeg Zoom på Windows for at vise dig hele installationsprocessen. Når du har downloadet klienten fra ovenstående links, skal du åbne den og klikke på knappen “Install”. Klik derefter på knappen “Log ind”.

Use Zoom for Video Conferencing like a Pro

Artiklen fortsætter under annoncen

3. Her klikker du på “Tilmeld gratis” for at oprette en Zoom-konto. Du kan også logge ind med din Google- eller Facebook-konto, men jeg vil anbefale dig at oprette en separat Zoom-konto for bedre privatliv.

Use Zoom for Video Conferencing like a Pro

4. Når du er færdig med at oprette kontoen, får du vist Zoom-betjeningspanelet. Herfra kan du nemt starte en videokonference ved blot at klikke på “Nyt møde” -indstillingen .

Læs også  Sådan tilføjes eller fjernes kontrolcentervinkler i watchOS 7

Use Zoom for Video Conferencing like a Pro

Artiklen fortsætter under annoncen

5. Med det samme vil du være live, og du kan invitere brugere ved at klikke på knappen “Inviter” . Her skal du kopiere URL’en og dele den med dine holdkammerater, der allerede er på Zoom. Hvis du imidlertid vil invitere nogen, der ikke er på Zoom, skal du blot klikke på “Kopier invitation” og dele den med personen. Det har Møde-ID og en adgangskode, så brugeren problemfrit kan autentificere og deltage i webkonferencen via en webbrowser.

invite users

6. På samme måde kan du deltage i et møde ved at klikke på knappen “Deltag”. Her indtastes “Møde-ID”, og du er i . Hvis værten ikke har indstillet en adgangskode til mødet, beder den ikke om en adgangskode.

Artiklen fortsætter under annoncen

join meeting on zoom

7. Det var de grundlæggende tip til at bruge Zoom. Du skal dog kende et par tip og tricks, så du nemt kan brise gennem appen. For eksempel kan du indstille en virtuel baggrund for videokonferencer . Klik bare på ikonet “tandhjul” og skift til fanen “Virtuel baggrund”. Her kan du vælge en baggrund fra de givne indstillinger eller tilføje dit eget brugerdefinerede billede eller video.

virtual background on zoom

8. Derudover skal du kende nogle tastaturgenveje. Tryk på “Alt + A” for hurtigt at slå lyden fra og fra . Tryk derefter på “Alt + S” for at starte og stoppe deling af skærmen. Tryk yderligere “Alt + Shift + T” for at tage et skærmbillede. Bortset fra disse genveje, skal du vide, hvordan du hurtigt tænder / tænder for din video på en webkonference. Tryk bare på “Alt + V”, så er du færdig.

Læs også  Hvad er App Library og hvordan bruges det i iOS 14
Artiklen fortsætter under annoncen

9. Du kan aktivere en masse tredjeparts plugins inklusive Google Kalender, Office 365, Slack og mere. Skift bare til “Chat” -menuen og klik på “+” -knappen under “Apps” -menuen. Herfra kan du problemfrit integrere dine kalenderplaner, underretninger, kontordokumenter og mere.

integrate third-party apps

11. Zoom har en funktion til at forbedre dit udseende i live video, og det fungerer temmelig godt. Bare åbn indstillingerne fra tandhjulikonet og gå til fanen “Video”. Her skal du aktivere “Berør mit udseende”, og Zoom blødgør din hud og minimerer også pletter fra dit ansigt.

touch up my appearance

Artiklen fortsætter under annoncen

Installer zoom og bringer livet til den virtuelle verden

Så det er hvordan du kan installere og konfigurere Zoom på din computer og smartphone. I denne tutorial har jeg vist trin til Windows, men trinnene er næsten identiske for andre platforme også. Hvis du er en tung bruger af Zoom, vil jeg foreslå dig at downloade Zoom-klienten for bedre kontrol og funktioner. I tilfælde af at du er skuffet over denne app, kan du tage et kig på Zoom-alternativer. Alligevel er det alt sammen fra os. Hvis du har problemer under installationen af ​​Zoom, så lad os vide det i kommentarafsnittet nedenfor. Vi vil bestemt prøve at hjælpe dig.