Hvad er den røde prik på Apple Watch, og hvordan man fjerner den

9. august 2020 0 Af Mathias

Jeg begyndte at bruge en Apple Watch kun for lidt over en måned siden, og det har hjulpet mig på flere måder end en. Du ved, underretninger, fitness tracking (som jeg normalt aldrig bruger, men Apple Watch gør det meget sjovere at være aktiv), foretage og modtage opkald, alt sammen. Heck jeg bruger endda WhatsApp på Apple Watch i disse dage. Der er dog visse ting, der undertiden bliver irriterende ved watchOS 6; såsom visse symboler og ikoner. Tilfældigt punkt: den lille røde prik øverst på skærmen.

Hvad er den røde prik på Apple Watch?

Så hvad er den røde prik på Apple Watch, undrer du dig? Nå, det er dybest set en anmeldelse at fortælle dig, at du har ulæste underretninger. Grundlæggende, hvis du ikke har læst, svaret på eller afvist en anmeldelse på din Apple Watch, vises denne lille røde prik øverst på urfladen, over hvor 12-markeringen er på uret, for at indikere, at der er afventende underretninger, der muligvis har brug for din opmærksomhed.

Sådan fjernes Red Dot fra Apple Watch

Nu personligt har jeg ikke noget imod, at den røde prik vises på mit ur. Men hvis du leder efter en måde at få det lille ikon ud af din måde for evigt, er der heldigvis en nem måde at fjerne den røde prik i watchOS 6. Her er hvad du skal gøre.

Åbn appen ‘Watch’ på din iPhone og tryk på ‘Meddelelser ‘. Sluk for skiftet ud for ‘ Notifikationsindikator’ .

Læs også  Sådan deles filer ved hjælp af iCloud fildeling på Mac
Artiklen fortsætter under annoncen

Hvad er den røde prik på Apple Watch, og hvordan man fjerner den

Det er det, din Apple Watch viser ikke længere en rød prik på urets ansigt, når du har ulæste underretninger. Bare rolig, hvis du senere føler, at den røde prik er noget, du hellere vil have, kan du bare aktivere ‘Notifikationsindikatoren’ til at skifte og få den tilbage.

Bonus: Adgang til underretningscenter fra forskellige steder

Da vi allerede her taler om underretninger og hvordan man styrer dem bedre, kan det være af interesse for dig at vide, at mens du er i watchOS 5 Apple lader dig kun få adgang til underretningscentret, da du var på uret, i watchOS 6 kan du få adgang til underretningsruden uanset hvor du er.

Hvis du er på uret, kan du blot stryge ned fra toppen for at komme til underretningscenteret. Hvis du imidlertid er inde i en app, siger en tredjepart Apple Watch-app som WatchChat, skal du bare tappe og holde på øverste kant af skærmen, indtil et skaft springer ud. Derefter kan du blot trække det ned for at afsløre underretningscentret på din Apple Watch. Temmelig pænt ikke?

Artiklen fortsætter under annoncen

For øvrig fungerer dette også for Kontrolcenter, så du kan få adgang til det fra apps også, hvis du nogensinde har brug for det.

Læs også  Sådan begrænses tredjeparts adgang til app-fotos i iOS 14 og iPadOS 14

Hold dit ur ansigt fri for rod

Nå, nu hvor du kender betydningen af ​​den røde prik på din Apple Watch, kan du gå videre og deaktivere den, hvis du føler, at det er rodet op dit ur ansigt med unødvendige oplysninger. Så er du irriteret over, at den røde prik dukker op på din Apple Watch-skærm nu og da, eller er du ligesom mig og foretrækker at have den på? Vidste du også om langpressen for at få adgang til meddelelsescenter og kontrolcenterfunktion? Fordi jeg ikke gjorde det, og jeg opdagede det helt ved et tilfælde, mens jeg spillede Dare the Monkey, som er et af mine yndlings Apple Watch-spil gennem tidene.