Sådan bruges WhatsApp på dit Apple Watch

9. august 2020 0 Af Mathias

En af de ting, der virkelig adskiller Apple Watch fra sin konkurrence, og får det til at sidde øverst på linjen, når det kommer til de bedste smartwatcher derude, er dets økosystem med store tredjepartsapps. Det, der dog overraskede mig mest, da jeg begyndte at bruge Apple Watch, var, at WhatsApp ikke har en officiel watchOS-app. Så hvis du står over for det samme problem, er det her, hvordan du bruger WhatsApp på din Apple Watch.

WatchChat 2

Ærligt, der er et par af apps i watchOS App Store, der hævder at lade dig bruge WhatsApp på Apple Watch, men WatchChat 2 er den app, som jeg kunne lide mest, og vil også anbefale dig at bruge.

Appen er en slags indpakning til WhatsApp Web, hvilket betyder, at du bliver nødt til at scanne en QR-kode for at forbinde appen til din WhatsApp-konto, men efter det er det glat sejlads. For klarhedens skyld, lad mig tage dig gennem de trin, du skal følge for at opsætte WatchChat 2 på din Apple Watch.

  • Køb og installer WatchChat 2 ($ 2,99 | $ 249) på din iPhone og Apple Watch.
  • Start appen på din Apple Watch. Du skal se en QR-kode på din urskærm. Hvis du ikke kan se det, skal du vente i 10-20 sekunder og derefter trykke på ‘Prøv igen’.
  • På din iPhone, start WhatsApp og gå til ‘ Indstillinger -> WhatsApp Web / Desktop -> Scan QR-kode ‘. Scan nu QR-koden på dit ur.

Sådan bruges WhatsApp på dit Apple Watch

Artiklen fortsætter under annoncen

Du vil nu se alle dine WhatsApp-chats lige på dit ur. Pæn, ikke?

Læs også  Sådan tilpasses og bruges Night Shift på Mac

WatchChat 2-funktioner

Da du ønsker at bruge WhatsApp på din Apple Watch, er jeg sikker på, at din brugssag ikke er begrænset til blot at læse meddelelser. Heldigvis bringer WatchChat 2 en lang række funktioner til WhatsApp på Apple Watch, hvilket gør det ret fantastisk at bruge. Her er nogle af de bedste.

1. Læs og svar på meddelelser

Med WatchChat 2 kan du også svare på meddelelser direkte fra din Apple Watch. Tryk bare på ikonet ‘Tastatur’ for at skrive en meddelelse ud. Du kan endda trykke hårdt på for at få vist emoji-valgskærmen og tilføje emoji til din besked.

Sådan bruges WhatsApp på dit Apple Watch

Artiklen fortsætter under annoncen

Den har også support til FlickType-tastatur, som er en app, jeg vil anbefale dig at downloade med sikkerhed, og selvfølgelig der er de hurtige svar, som du kan bruge fra selve appen.

2. Start nye chats

Med WatchChat 2 kan du også starte nye chats, hvis du vil. Du kan blot trykke hårdt på skærmen og trykke på ‘Kontakter’ for at søge efter den kontakt eller gruppe, du vil sende en besked til og starte en samtale. For eksempel viser skærmbilledet herunder mig, hvor jeg beder mine kolleger om at deltage i et spil PUBG i vores karantæne-gruppe.

Sådan bruges WhatsApp på dit Apple Watch

Artiklen fortsætter under annoncen

3. Se billeder og videoer

En af de ting, jeg virkelig kunne lide mest ved WatchChat 2, er det faktum, at det giver dig mulighed for at se billeder og se videoer, du har modtaget på WhatsApp og i høj opløsning, hvilket er fantastisk.

Sådan bruges WhatsApp på dit Apple Watch

SE OGSÅ: 10 Bedste gratis Apple Watch-spil, du kan spille i 2020

Læs også  Sådan nedgraderer du fra macOS 12 Monterey til macOS Big Sur

Brug WhatsApp på Apple Watch med WatchChat 2

Overraskende, da det er, at WhatsApp ikke har en officiel app til Apple Watch, selvom ‘Facebook Messenger’ har en, er det dejligt, at der er en masse gode tredjeparts-apps, der gør det muligt at bruge WhatsApp på dit ur. WatchChat 2 er ikke den eneste mulighed, du kan gå med, men jeg har også prøvet de andre apps, og denne er ærligt den bedste af partiet. Jeg vil ikke anbefale at bruge dine penge på andre WhatsApp-apps til watchOS.

Artiklen fortsætter under annoncen