Sådan bruges musikgenkendelse til at identificere sange i iOS 14.2

24. september 2020 Slået fra Af Mathias

iOS 14.2 har vist sig at være en ret stor opdatering, i betragtning af at det er en opdatering af punktversionen. Ikke kun forbedrer det udseendet på den nu afspillede skærm på både låseskærmen og Control Center, men det bringer også nye funktioner. En af de nye funktioner er den nye “Music Recognition” -funktion i Kontrolcenter, der lader dig identificere sange, der afspilles i baggrunden eller på din iPhone. I denne artikel vil jeg vise dig, hvordan du bruger funktionen Musikgenkendelse i iOS 14.2 til at identificere sange.

Brug musikgenkendelse til at identificere sange i iOS 14.2

Funktionen Musikgenkendelse er integrationen af Shazam-appen på systemniveau i iOS 14.2. Hvis du husker det, købte Apple Shazam et stykke tid tilbage og har langsomt integreret det med iOS. Integrationen er ret kraftig og forskellig fra Shazam-appen. Mens Shazam-appen var i stand til at identificere, hvad der spillede omkring dig, fungerede det ikke, da du brugte det til at identificere sange, der afspilles på din iPhone.

Da dette nu er en systemniveaufunktion, kan Kontrolcenter skifte til Shazam (musikgenkendelse) nu endda identificere sange, der afspilles på din iPhone . Og det behøver ikke at spille på højttalere. Det kan identificere musik, selv når du bruger hovedtelefoner. Det er ret sejt.

Der er tidspunkter, hvor jeg streamer en video eller binging en tv-serie, og jeg vil vide, hvilke sange der afspilles i baggrunden. Men jeg kan ikke gøre det, fordi jeg ikke har en ekstra enhed. Med denne nye funktion kan jeg gøre det på få sekunder. Når den først har identificeret en sang, kan du også trykke på knappen “Lyt på Apple Music” for at afspille den i Apple Music. Med alt det sagt, lad os se, hvordan det fungerer, skal vi?

Læs også  Sådan konverteres levende fotos til videoer i iOS 13 på iPhone
Artiklen fortsætter under annoncen

1. Først skal du sørge for, at din telefon er opdateret til iOS 14.2 . Det er i offentlig beta lige nu. Hvis du bruger en stabil build, skal du en uge eller to. Du kan lære at deltage i den offentlige beta ved at klikke på linket, hvis du er interesseret.

2. Gå nu til Indstillinger -> Kontrolcenter.

1. Opening Control Center

3. Her skal du rulle ned for at finde “Musikgenkendelse” og trykke på knappen (+), så den vises på listen “Inkluderet kontrol”.

Artiklen fortsætter under annoncen

2. Adding Music Recognition toggle to control center

4. Når en sang spiller omkring dig eller på din iPhone, skal du finde skiftet i kontrolcenteret og trykke på det for at identificere sangen.

3. Tap on the Music Recognition to Identify songs

Artiklen fortsætter under annoncen

5. Når den først har identificeret sangen, kan du trykke langvarigt på den for at afsløre flere oplysninger sammen med knappen “Lyt på Apple Music”.

Use Music Recognition to Identify Songs in iOS 14.2

Identificer sange, der afspilles på iPhone ved hjælp af musikgenkendelse

Jeg elsker denne funktion, da den lader mig identificere sange på shows og film, som jeg elsker. Min eneste klage er, at den ikke holder en historie med identificerede sange, som Shazam-appen tidligere gjorde.

Læs også  Guide: Hvordan deaktiverer du dit webcam (og hvorfor du bør)

Og da jeg ikke bruger Apple Music, har jeg ikke en nem måde at starte sangen på i en musikstreaming-app og gemme den der. Lige nu bruger jeg back-tap-gestus fra iOS 14 til at tage et hurtigt skærmbillede for at gemme sanginformationen. Forhåbentlig kan jeg forbedre denne funktion i fremtiden.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hvad synes du om disse nye musikgenkendelsesfunktioner? Lad os vide i kommentarerne nedenfor.