Sådan tilføjes genveje fra tredjepart til Google Assistent

23. oktober 2020 Slået fra Af Mathias

Mens Google Assistant er ret kraftfuld og gør mange ting rigtigt, har dets in-app-integration med tredjepartsapps i bedste fald været ujævn. Det ser dog ud til at ændre sig nu, da Google er begyndt at stramme skruen og bringe dybt bundet handlinger i appen til Google Assistant. Med den seneste opdatering kan du nu påkalde handlinger i appen fra tredjepartsapps, såsom åbning af fanen Udforsk på Instagram, opdatering af profilbilledet på WhatsApp og mere. Så hvis du vil gennemse og tilføje tredjepartsgenveje til Google Assistent, skal du følge med.

Føj tredjepartsgenveje til Google Assistent

1. Åbn Google-appen, og flyt til menuen “Mere” i nederste bjælke. Gå nu til Indstillinger -> Google Assistent .

Use Third-party Shortcuts with Google Assistant

Artiklen fortsætter under annoncen

2. Tryk nu på fanen “ Services ” og åbn “Genveje”.

Use Third-party Shortcuts with Google Assistant

3. Her finder du alle de tredjepartsgenveje, som Google Assistant understøtter på din smartphone. Husk, at genvejene udfyldes baseret på de apps, du har installeret på din enhed. Tryk nu på på “+” for at tilføje dine foretrukne genveje, så får du en bekræftelse fra Google Assistent.

Use Third-party Shortcuts with Google Assistant

Artiklen fortsætter under annoncen

4. Du finder alle dine tredjepartsgenveje under fanen “ Dine genveje ”. For eksempel har jeg her tilføjet “New Keep Notes”, “Twitter Messages”, “Explore Instagram” osv.

Use Third-party Shortcuts with Google Assistant

5. Gå nu videre og sig “ Hej Google, tjek nyheder “, og det fører dig direkte til Twitters søgefane, hvor du kan finde alle mulige nyheder på Twitter . Jeg prøvede også andre variationer som “tjek Twitter-nyheder”, og det tog mig til den samme side. Dybest set behøver du ikke at huske den rigtige sætning. Sig bare noget tættere på den oprindelige kommando, så hjælper assistenten det korrekt.

Læs også  Sådan deles Apple Watch Faces i watchOS 7
Artiklen fortsætter under annoncen

Sådan tilføjes genveje fra tredjepart til Google Assistent

Kør handlinger i appen af tredjepartsapps med Google Assistant

Så det er sådan, du kan tilføje og kør tredjepartsgenveje med Google Assistent. For at være ærlig var denne slags funktion allerede på Google Assistant, men den var ikke dybt bundet eller krævede omfattende support fra Google.

For eksempel tilføjede Google Assistant for nylig support til WhatsApp-opkald og lydbeskeder. Det er godt at se Google indeholde alle disse tredjepartsintegrationer ét sted, så brugerne kan gennemse og tilføje deres foretrukne genveje.

Når det er sagt, ville vi elske at se Google tillade brugere at tinker med enhver handling i appen og ikke kun de foruddefinerede, svarende til den kraftfulde genveje-app på iOS. Måske kommer det muligvis i fremtiden. Alligevel er det alt fra os. Hvis du vil lære mere om sådanne funktioner, skal du gennemgå vores artikel om de bedste Google Assistant-kommandoer.

Artiklen fortsætter under annoncen