Sådan opsætter du søvn-tracking på iPhone i iOS 14

28. juli 2020 0 Af Mathias

Efter en lang ventetid har Apple endelig introduceret søvnsporing med iOS 14 og watchOS 7. Og selvom du har brug for en Apple Watch for at få nøjagtige data, kan du indstille den på din iPhone for at få søvnsporing i gang. Du behøver ikke længere være afhængig af tredjeparts-søvnsporingsapps. I denne artikel viser jeg dig, hvordan du kan indstille søvnsporing på din iPhone i iOS 14.

Konfigurere søvnsporing på din iPhone, der kører iOS 14

Af alle funktionerne i iOS 14 er Sleep Tracking en af ​​mine favoritter. Jeg elsker de nye funktioner som startskærm widgets, tilstand-i-billede-tilstand, de nye iMessage-forbedringer og meget mere. Men ingen af ​​dem har potentialet til at påvirke mit helbred positivt. Med Sleep Tracking har Apple introduceret en måde, der kan hjælpe dig med at afslutte din dag på en sådan måde, at din krop og sind er afslappet.

Dvalesporing bringer funktioner som Wind Down-tilstand, der dæmper din skærms lysstyrke, deaktiverer underretninger og giver dig adgang til en forenklet låseskærm, så du ikke bliver forstyrret, når du forbereder dig til at sove. Det giver dig også mulighed for at sætte mål og spore dine fremskridt over tid. Du kan se den søvnkvalitet, du får, og foretage bedre ændringer for at forbedre den.

Søvnsporing var en meget tiltrængt funktion, og jeg er glad for, at Apple endelig bringer den. Lad os se med alt dette, hvordan du kan indstille det:

Trin til opsætning af søvnsporing på din iPhone

1. Åbn Apple Health-appen, vælg fanen Discover, og tryk på “Sleep”. Her skal du trykke på knappen “Kom godt i gang” under afsnittet “Opsæt sleep”.

Set up Sleep Tracking on Your iPhone 2

2. På næste side ser du en splashskærm, der viser dig oplysninger om denne funktion. Tryk på “Næste” for at fortsætte.

Set up Sleep Tracking on Your iPhone 3

Artiklen fortsætter under annoncen

3. Derefter sætter vi vores søvnmål. Som standard er det indstillet til 8 timer. Tryk på minus (-) og (+) knappen for at øge eller formindske målet . Tryk på “Næste” for at fortsætte.

Set up Sleep Tracking on Your iPhone 4

4. Nu opretter vi en tidsplan. Du kan vælge dagene sammen med vågning og hviletid . Når du har foretaget ændringerne, skal du trykke på knappen “Tilføj” øverst til højre.

Artiklen fortsætter under annoncen

Set up Sleep Tracking on Your iPhone 5

5. På denne side kan du tilføje en anden tidsplan, hvis du vil (nyttigt, hvis du vil oprette forskellige tidsplaner til hverdage og weekender). Klik på “Næste” for at fortsætte.

Set up Sleep Tracking on Your iPhone 6

6. Her kan du vælge at aktivere “Sleep Mode”. Hvis du aktiverer denne funktion, , viser telefonen en forenklet låseskærm og tænder automatisk ikke-forstyrrelsestilstand planmæssigt. Tryk på “Spring over”, hvis du ikke vil aktivere denne funktion.

Set up Sleep Tracking on Your iPhone 7

7. Afviklingstilstand er som “Dvaletilstand”. Den eneste forskel er, at den aktiveres inden din søvnplan. Apple har inkluderet dette for at give dig mulighed for at forberede dig på søvn uden forstyrrelser. Du kan enten vælge varigheden af ​​søvntilstand og aktivere den eller springe den over.

Set up Sleep Tracking on Your iPhone 8

Artiklen fortsætter under annoncen

8. Endelig vil du se skærmen, hvor Health-appen viser alle dine konfigurationer. Hvis du vil foretage ændringer, tryk på knappen “Tilbage” øverst til venstre. Når du er tilfreds med alle indstillinger, skal du trykke på “Udført” for at afslutte installationen.

Set up Sleep Tracking on Your iPhone 9

Hvis du nogensinde vil ændre indstillingerne i fremtiden, skal du gentage de samme trin og foretage de ændringer, hvor påkrævet.

Pas på dit helbred ved at spore din søvn

Søvn er en enorm måling, når det kommer til at bestemme din generelle mentale og fysiske sundhed. Hvis du ikke får en god nats søvn, vil du ikke kunne prestere bedst. Sørg for at aktivere denne funktion til at danne en god sovevaner og spore din søvn, så du kan foretage de rigtige ændringer. Hvis du har spørgsmål til denne tutorial, skal du stille dine spørgsmål i kommentarerne herunder.

Artiklen fortsætter under annoncen